Gå til innhold

Cetem

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cetem

  1. Nå har jeg da fått løst problemet :yes: jeg tok utav cpuen min, satt i en gammel som ikke funket (jeg trodde den var fullt funksjonibel). Da begynte pcn å pipe med en gang jeg trykket på power knappen, logisk nok. Da satte jeg inn den forrige cpuen igjen, og nå funker pcn flott. Har installert wow og sett film samtidig uten at noe har skjedd :thumbup: Dette er da ganske bra prestert av min data. Takker for all hjelp, mesteparten kom fra posten til Teds

  2. Cpu vifta er en Cooler Master Aero jet 7 som fungerer akkurat som den skal, cpu ligger på 50-55 grader. Den sitter godt, får ikke rikka på den, og på HK er det den originale kjøleren som sitter på. Jeg kjører 1x LG dvdrom, 1x Asus cdbrenner, 1x 256ddr brikke, 1x 512ddr, og 1x WCD 60gb + 1x WCD 80gb. Den slår seg bare av når jeg spiller spill som wc3 og world of warcraft. Men etter jeg har formatert så får jeg ikke installert WoW engang, den kommer til ca 85% så slår pcn seg av.

  3. Hei, jeg har et problem ; når jeg prøver å f.eks chatte på msn så blir ikke meldingene sendt videre til mottaker, selv om jeg ikke får beskjed om at den ikke blir sendt.. og noen sider à la inpoc og hotmail kommer jeg ikke innpå... noen som vet hva som kan være galt? (viss dere skjønner spørsmålet :p )

×
×
  • Opprett ny...