Gå til innhold

gaiN

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gaiN

  1. Hvis Nexus hadde barnesykdommer var nok det fordi android 4.0 var helt nytt. Den har jo blitt oppdatert noen ganger siden den tid så regner med at det ikke er noen problemer nå. Hvis eg skulle valgt en av de i dag hadde eg nok gått for Nexus, men eg venter på S3 selv :)

     

    Tror jeg kjøper Nexus fra NetOnNet, tusen takk :)

    Hva tenker du om S3 vs LG 4X HD?

  2. Jeg hadde skaffa Nokia n8 sommeren i fjor,gikk for akkurat 3000,men den ble ødelagt.så hvis du ønsker en ny mobil som ikke koster mer en 3000 såkan du gå på Tele2.no

     

    Takk, men har tenkt å velge mellom de tre mobilene jeg har sagt ;) Trenger bare litt veiledning på hvilken som er best.

     

    Både Nexus og S2 er mye bedre enn X2, så den ville eg bare glemt med en gang.

    Noen fordeler med S2 er bedre GPU, støtte for minnekort og litt bedre kamera.

    Nexus er jo en google-telefon så den er først ute med oppdateringer av operativsystemet og blir sannsynligvis holdt oppdatert lengre enn S2. Det er en stor fordel hvis du ikke har tenkt å roote og drive med custom-roms da. Nexus har også NFC og større skjerm med mye høyere oppløsning.

     

    De er begge gode telefoner med sine egne styrker. Du kommer nok til å bli fornøyd uansett hvilken du kjøper. Tviler på at de kommer til å synke mye i pris de neste månedene. De har allerede blitt rundt 1000kr billigere den siste tiden.

     

    Takk for knallbra svar! Jeg antar at jeg kanskje kan gå noen hundrelapper opp i pris da. Er fortsatt litt usikker. I Amobils test i desember sto det at Galaxy Nexus hadde mange "barnesykdommer", det er jo 6 måneder siden nå. Tror du de fleste apps og nettsider funker bedre nå på den?

  3. Hei,

     

    Jeg har en LG Optimus One som er ødelagt og halvannet år gammel, og kunne gjerne tenkt meg en ny mobil!

    Jeg har ikke lyst å gå over 3000 kroner i kostnad.

     

    De mobilene jeg egentlig har lyst på er LG Optimus 4X HD eller Samsung Galaxy S3. Men jeg har lest litt rundt omkring, og kommet fram til:

     

    - LG Optimus X2

    - Samsung Galaxy S2 (Hvit)

    - Google Nexus

     

    De to siste er over 3000 kroner i pris, men jeg er villig til å vente en 1 mnd eller 2. Og nå som Samsung Galaxy S3 er lansert, så antar jeg at S2 kommer til å synke i pris relativt raskt.

     

    Egentlig sto det mellom S2 og X2, men så kom jeg på Nexus, og sammenlignet på www.prisguide.no, hvor den slo S2 og X2 på noen områder.

     

    Hva ville dere valgt? Og hvilke "ups and downs" har disse mobilene?

     

    - Jakob

×
×
  • Opprett ny...