Gå til innhold

teezern

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av teezern

  1. Det er interessant å lese alt som skrives på forskjellige fora rundt omkring på nettet. I det siste har Chess vært tema på mange fora og mange ulike tråder, noe som vi som jobber i og for Chess selvfølgelig synes er positivt.

     

    Selv har jeg deltatt på flere diskusjoner, på lik linje med at jeg ser at ansatte i konkurrerende selskaper reklamerer for sine abonnement.

    Ser også at noen konkurrenter driver og legger inn usannsynlige negative kommentarer om Chess.

     

    Skal her forsøke å svare på noen av de tema som blir tatt opp i denne tråden:

     

    1. Chess driver ikke MLM

     

    Chess har ingen organisasjon som driver MLM eller nettverksmarkedsføring. På lik linje med NetCom, Telenor, Sense og andre har Chess forhandlere. To av Chess' forhandlere driver nettverkssalg, hvor de fordeler provisjonen som kommer inn gjennom salget av Chess-abonnement.

     

    Chess betaler ut provisjon til disse forhandlerne på samme måte som konkurrentene betaler provisjon til sine forhandlere.

     

    2. Chess er ikke useriøse og går ikke snart konkurs

     

    Chess har rett og slett en annen forretningsmodell enn sine konkurrenter, og har hatt stor suksess med dette. Lavere markedsføringskostnader, lavere systemkostnader, færre ansatte, stor fokus på media og mediepartnere har gjort at selskapet med 12 ansatte (eks kundeservice) i januar måned tjente over 1 million kroner (overskudd før skatt) på sine kunder.

     

    Slik vil det fortsette, med stigende overskudd for hver måned, forutsatt at selskapet fortsetter å få kunder i samme mengder som i dag. (ca 4-500 nye kunder pr dag (!)) :p

     

    At Chess opererer på en annen måte enn konkurrentene bør premieres av alle mobilbrukere i Norge. Jo flere som velger Chess, jo lavere blir prisen.

     

    Bytt til Chess - Hva har du å tape?

×
×
  • Opprett ny...