Gå til innhold

SD88

Medlemmer
  • Innlegg

    1 045
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SD88

  1.  

    Klart han "mener" det. Det er ingenting økonomisk å tjene på å inrømme innerst inne at det går samme vei som 3d film for tv. Brilleløs 3d (ala Star Trek holodeck) må til før "alle" blir å gidde å ta i bruk 3d.

    Vi trenger ikke "holodeck" for at VR skal bli mer utbredt, vi trenger langt mer innhold og billigere hardware. Teknologiforbedringene vil komme naturlig, så lenge interessen ikke dør ut.

     

     

    Har lenge hatt lyst på VR briller og kjenner flere som har kjøpt seg VR briller nylig, men alle sier det samme, helt konge i visse spill, men altfor lite bra utvalg. 

    Folk har jo forskjellig spillsmak, så for noen er det nok verdt hver krone og litt til, men helt klart ikke for alle, enda. 

  2. Hei. Jeg må oppgradere til mere ram på en PC hjemme som for tiden kun har 8gb og lurte dermed på hva det beste ville være, å kjøpe 2 stk ekstra stikker på 8gb av samme type eller kjøpe 2 stk helt nye stikker på 16gb totalt? Har lest av noen ikke anbefaler 4stk ram brikker, at 2 stk fungerer bedre etc. Har ikke peiling på slikt så ville sjekke her på forumet hva folk anbefaler ? Forskjellen i pris ligger på 400kr, hvis det har null betydning å bare kjøpe samme type og bruke 4 brikker så ønsker jeg å spare de pengene, men hvis 2 brikker på 16gb gjør at systemet fungerer bedre så får det gå ? HK er Sabertooth Z77. Takk for alle svar på forhånd.

  3.  

    Jeg kan usansett leve med dette frem til sommeren, spill ser så forbanna mye bedre ut i 4K at det er verdt det :)

     

    Ikke dum løsning det der nei. Ja 4K er digg, men så er G-Sync + 165 Hz skjerm også  :cool:

    Jeg har begge deler her, og spiller bare på 165 Hz skjermen. Klart at en 4K skjerm som også har G-Sync og 120 Hz eller mer ville vært enda bedre igjen. Bare slike skjermer kommer ikke før til høsten har jeg lest.

     

    Helt klart, det kommer helt ann på hva man ønsker/trenger.

     

    Har kun testet 120Hz i 1080p og synes det var flott med tanke på bildeflyt, men ble sjokkert over hvor mye svakere bildekvalitet det var i forhold til 4K.

     

    Ta Dirt 3 som et eksempel, det ser gamelt og utdatert ut i 1080p, helt ok i 1440p og helt rått i 4K.

     

    4K for meg er som Flac for musikk elskere, hvis det gir noe mening? :)

     

    Hadde planer om å handle et 980Ti, men venter nå til sommeren for å se hva som kommer ut :) 

    • Liker 1
  4. Har ikke testet CFX på den nyeste driveren, men for en stund siden hadde jeg 2 stk 280X og må si at jeg var godt fornøyd. Hadde egentlig ingen problemer (som jeg kunne legge merke til) med CFX bortsett fra veldig mye varme fra det øverste kortet, så mye varme at jeg måtte droppe det ene kortet. Bortsett fra dette var jeg godt fornøyd. 

  5. Oppgraderte selv fra et 280X 3GB (Matrix Platinum) til et 390 8GB (Asus Strix). Dette etter at jeg gikk over til 4K display.

     

    Her er noen få benchmarks, alle kjørt i 4K Ultra/Max settings:

     

    Dirt Rally:

    280X - 37,8 fps

    390 8GB - 50,65 fps

     

    Dirt 3:

    280X - 58,30 fps

    390 8GB - 66,98 fps

     

    Shadow Of Mordor:

    280X - 28,21 fps

    390 8GB - 39,34 fps

     

    Bioshock Infinite:

    280X - 36,61 fps

    390 8GB - 50,55 fps

     

    Alt i alt fikk jeg 10-20% mer i ytelse ved oppgradering, ikke mye å skryte av, men igjen så er dette testet i 4K Ultra/Max. Ved 1440p og 1080p var det langt større forskjeller. 

     

    Det er ikke snakk om store økninger i fps, men spillene (framrate) var langt mer stabilt. Med 280X opplevde jeg mye "lagg" pga lite Vram/ytelse osv, dette problemet ble borte etter oppgradering til 390 8GB. 

     

    Jeg kan usansett leve med dette frem til sommeren, spill ser så forbanna mye bedre ut i 4K at det er verdt det :) 

    • Liker 1
  6. Er det dette nå skattepengene våre går til, for å ikke snakke om veiavgiften (obs: jeg mener selvfølgelig ÅRS-avgiften).

     

    Dette har virkelig blitt en trist verden - ikke rart folk ikke engang orker å stemme lenger. Men, jeg forstår, når det bare er apekatter som sitter å styrer er det ikke så lett å gjøre det riktige valget...

     

    ...Når jeg tenker meg om, en gjeng med apekatter hadde gjort en bedre jobb! 

    • Liker 1
  7.  

     

    "NASA mener nemlig at Kepler-452b er rundt 1,5 milliarder år eldre enn Jorden."

     

    I Drake-ligningen er sivilisasjoners livslengde en av faktorene.

    En evt. sivilisasjons livsløp på en 25%+ eldre planet kan allerede være over, og så veldig over at den kun eksisterer i fossile funn og diverse million(er) år gamle etterlatenskaper som spor av bygg/strukturer og tegn til at teknologi har vært brukt.

     

    En annen faktor er at hvis vi reiser I DAG, er vi fremme om 25,8 millioner år. I mellomtiden kan liv på planeten, selv om det skulle eksistere i dag, være utdødd. I tillegg vil vi sannsynligvis ha blitt tatt igjen av raskere romfartøy fra jorda, som i sin tur kan ha skapt sin egen sivilisasjon, og igjen ha utdødd.

    Liker måten du tenker på!

  8. Kan ikke si at det overrasker meg at salget på S6 og S6 edge har gått langt dårligere enn antatt.

     

    Kjøpte selv en S6 edge for en stund siden og synes mobilen er fantastisk, men det er 3 ting som skuffer meg noe enormt.

     

    1. Ikke mulighet for å ekspandere minne.

    2. Dårlig batteritid - veldig dårlig!

    3. HØY prisklasse - her betaler du langt mer enn du får, mobilen er pen å se på, fin å holde, men prisen på hele 7999,- (da jeg kjøpte uten binding) er bare helt drøyt i mine øyne.

     

    Pga dem 3 punktene over har jeg ikke solgt min S5, faktisk så vurderer jeg å selge min S6 edge, det eneste som holder meg igjen er at mobilen har et FANTASTISK kamera.

  9. Målet mitt var ikke at jeg personlig skulle ha rett. Poenget var at jeg mener at TS har rett på å få penger tilbake i situasjonen som er beskrevet i førstepost. 

     

    Jeg respektere din mening og personlig ønsker jeg TS all lykke med saken og pengene tilbake. Advokater tar også feil, så hadde jeg vært TS hadde jeg forhørt meg litt rundt, tatt noen telefoner etc. Utover dette har jeg ikke noe mer å skrive, bortsett fra lykke til :)  

  10. For all del, vi kan godt si at du har rett og jeg tar feil hvis det gjør deg fornøyd, samme for meg egentlig :) 

     

    Innleggene slettes da jeg ikke ønsker krangel på forumet! 

×
×
  • Opprett ny...