Gå til innhold

PyroTex

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PyroTex

  1. Er det noen annen forskjell på disse kortene bortsett fra at Deluxe-utg.

    har støtte for Seriell-ATA og DUAL Lan?

     

    Skal handle nytt hovedkort til en kompis av meg og muligens meg selv. Så lenge jeg ikke har behov for verken seriell-ata eller dual lan, så har det vil ingenting å så om jeg kjøper deluxe utgaven eller ei?

  2. Jeg fant også en kjøler hos Microplex til en grei pris:

    Thermaltake Slim Volcano 8 til 225,-

     

    Effektforbruk: 4.20

    Spenning: 12V

    Strøm: Max. 0.38A

    Støy: 30 dB(A)

    Luftmengde: Max. 45.9m³/time (27CFM)

    1 kulelager

    MTBF: 40.000 timer

    Dimensjoner: 66x63.5x42.5mm (BxDxH

     

    Kan ikke den være grei? Gir iallefall litt mer luftmenge enn Glacialtechen. At den støyer litt mer, gjør igrunn ingenting.

  3. På mitt Abit NF7 er det et integrert 6 kanals lydkort. Problemet jeg har er at jeg kun får lyd på de 2 front høyttalerne. Jeg oppgradert nyeste BIOS, samt lastet ned de nyeste nvidia nforce2 chipsetdriverne fra nvidia.com. Prøver jeg å gå inn på " nvidia nForce Control Panel" i Kontrollpanelet, får jeg bare denne feilmeldingen: "Failed to initialize the NVIDIA Audio Driver! Please install and try again. Og ja, dette har jeg gjort minst 5 ganger.

    Høyttalersettet mitt er et Cambridge DesktopTheatre 5.1 DTT2200 m/ 5 satelitter +sub. Disse fungerte utmerket på min gamle pc med et Soundblaster Live Player 5.1. Hva kan være galt? Kan det være noen jumpere på kortet som jeg har oversett? Jeg finner dem iallefall ikke.

     

    Et alternativ er selvfølgelig å disable det integrerte kortet og sette inn Soundblaster kortet, men jeg hadde håpet å slippe dette.

     

    Håper noen kan gi meg svar!

  4. Foreløpig så har jeg ingenting av vifter, bortsett fra den som står originalt i døra på mitt Chieftec kabinett. Hadde etterhvert tenkt å sette inn en fremme og en bak. Så du tror jeg må ha kabinettvifter i tillegg for å få en brukbar temp?

     

    CerveZa_: Hva slags CPU bruker du den kjøleren på?

     

    Men hva betyr det når det står at kjøleren takler opp til 1.4GHz/XP2600+? Går ikke en XP2600 på 2GHz eller noe? Hva er det jeg ikke har skjønt her?

  5. Tror jeg går for den GlacialTechen. Men er ikke 2000RPM og 16.1 CFM (airflow) noe lite? 19db er jo så å si lydløst, så det er jo greit. Bruker denne alle 3 "feste-hakene" forresten?

     

    Mener å ha lest en plass at kjølerne fra Glacialtech ikke passet på alle prosessorer eller hovedkort. Stemmer dette, eller er det noe jeg har drømt?

     

    Virker sikkert noe lite selvstendig nå, siden jeg ikke klarer å bestemme meg for kjøler selv. Saken er den at jeg har svært lite peiling, men veit at jeg må ha en kjøler som er bra nok for XP2000'en min. Ligger på cirka 60 grader idle med en gammel Taisol nå, noe som jeg mener er for mye.

     

    Kan jeg trygt kjøpe denne kjøleren, og slippe og bekymre meg for at jeg brenner opp prosessoren?

  6. Den neontingen fra Thermaltake er vel noe bortkastet så lenge en har lukket kabinett uten noe moods? Greit nok at den lyser og ser kul ut, men hvor ofte åpner jeg kabinettet og kikker inn? :)

     

    Men Glacialtech Silent Breeze/XP2700 fra Komplett var litt interesant. Har jeg behov for noe mer, så lenge jeg ikke skal overklokke? Grei prisklasse også. Er det noen som har erfaringer med denne kjøleren?

  7. Hei!

     

    Jeg kjøpte nytt hovedkort for cirka en måned siden, av typen Abit NF7.

    Hadde tenkt å bruke en Mist Silent Twin som jeg hadde fra før av. Problemet er at det ikke er plass til denne kjøleren på dette hovedkortet.

    Den er rett og slett for brei med sine to utstående sidevifter.

    http://202.168.194.118/abit/upload/product...NF7_S_large.jpg

    Som en ser utifra dette bildet står det 6 kondensatorer (dattera mi mente at hovedkortet så ut som en liten landsby, hvor disse 6 var siloer) så nært CPU sokkelen, at kjøleren vil ta borti disse. Så nå kjører jeg med en gammel Taisol CG70 eller.no. Resultet er dårlig kjøling og ustabil maskin. (Ja jeg har brukt kjølepasta)

     

    Hvilken kjøler er å anbefale? Trenger ikke noe monster greier, for jeg har ingen planer om å overklokke. Hadde tenkt meg en Glacialtech Igloo eller lignende. Er dette noe å satse på? Anbefalinger mottas.

     

    Har så ett problem med lyden på dette hovedkortet. Det er jo et integrert 6 kanals lydkort, men jeg får lyd bare i de 2 fremste høyttalerne. Har ett Creative/Cambridge DeskTop Theatre 5.1 DTT2200 høyttalersett, som har funker utmerket på min gamle maskin med Soundblaster Live 5.1 lydkort.

    Har lagt inn driverne som fulgte med hovedkortet, NVIDIA nForce Chipset Drivers.

     

     

    Håper noen kan gi meg svar på disse spørsmålene.

     

     

    Har følgende hardware:

     

    Chieftec miditower m/ vifte i døra.

    Abit NF7

    AMD Xp2000

    2*256MB Twinmos PC2700

    40GB Western Digital

    GeForce2 Ti 64mb

    Cd-rom + CD Brenner

    Win2000 SP3

×
×
  • Opprett ny...