Gå til innhold

Hellreject

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hellreject

  1. Merkelig nok så var faktisk Heroes VI det spillet i serien jeg har likt best siden HOMM III, til tross for at de eksperimenterte litt vel mye med skills og spells.

     

    Når det er sagt, så håper jeg virkelig at MM:H VII leverer. Klarer de å gjenskape bare en tredjedel av magien som var HOMM III så er jeg solgt. Og da snakker vi ikke bare ressurser, men city view, factions, og ikke minst musikken.

  2. Den første dedikerte fildelings-klienten jeg støtte borti, var Scour Exchange. Husker den revolusjonerte hverdagen min totalt! Jeg hadde kun brukt IRC for å tilfredstille mine mp3-behover før den tid, så at musikk kunne gjøres så ekstremt tilgjengelig kunne jeg ikke forestille meg. Kombiner det med muligheten for dobbel ISDN, og resultatet ble noen saftige telefonregninger. :p

    • Liker 1
  3. Jeg tenkte jeg skulle sette meg ned med spillet fredags kveld, og spille en liten time. Hadde ikke all verdens høyre forventninger til spillet, og tenkte jeg ikke kom til å bli sittende så veldig lenge. Heldigvis tok jeg grundig feil, og ble sittende hele natten med det. Spillet tok meg kraftig på senga!

     

    Personlig synes jeg i allefall at spillet er langt i fra "like standardisert som hvilket som helst annet skytespill", og i allefall ikke dagens skytespill. Machinegames har, med fordel, gitt en blank en i å kaste vekk tid på å lage en MP-del, og fokusert helt å holdent på en god single player opplevelse. Resultatet er et interessangt persongalleri, en kul og fengende story, og skikkelig heftig over-the-top action. Gir det selv et 8/10 og er storfornøyd med kjøpet!

  4. En flott anmeldelse som jeg sier meg helt enig i. Har storkost med meg spillet siden lanseringen, og ingenting tyder på at interessen min vil avta de første ukene. Rett å slett et fantastisk online FPS!

     

    Synes selv også at spillet byr på litt lite info om hacking, wallmounting og sånne ting, men den infoen kommer vel ut på en eller annen Titanfall-wiki om ikke så lenge (om ikke det alt har blitt opprettet en, naturligvis). Så en får vel bare lese seg litt frempå. :)

    • Liker 1
  5. Er helt enig med inkluderingen av Heroes of Might & Magic 3 på listen. Det var faktisk et av de første spilla jeg kjøpte selv. Har lagt usakelig mange timer i dette spillet og utvidelsene som har kommet, og spiller det jevnlig den dag i dag. Har til og med soundtracket på USB i bilen, og hører på det titt og ofte. En tidløs klassiker som fortjener å bli spilt enda.

    Vil forøvrig nevne at MAMH: 6 er et skambra spill, og endelig en noenlunde verdig oppfølger til HOMAM3. :)

    • Liker 3
  6. God episode!

     

    Veit ikke om Superbrothers: Sword & Sorcery er fake retro nok, men for meg passer det absolutt til tema. :)

     

    Når vi først er inne på tema: Jeg føler at altfor mange spill som vil skape retro-feeling, gjør det ved å bruke pixel-grafikk. Noen av de til det punktet at du nesten ikke ser hva som foregår.

     

    Det er fult mulig å skape et spill som føles retro, uten å nødvendigvis pixellere grafikken til det ugjenkjennelige. Super Meat Boy er vel et fantastisk eksempel på et spill som ikke nødvendigvis ser mega-retro ut, men som definitivt er en nod til ye platformers of olde.

  7. Topp episode i dag (inneholdet satt til side, en hvilken som helst episode som åpner med Chrono Trigger introen og bruker det fantastiske soundtracket får automatisk 10/10), og ikke minst stiller dere et interessangt spørsmål.

     

    Selv har jeg bestemt meg for at grensa for retro går ved 15 år. Spill og maskinvare som er 15 år gammelt eller eldre kan jeg anse som retro (med litt slingringsmonn). Det vil kanskje ikke gjelde for alt, men synes personlig det er en fin tommelfinger-regel.

     

    TIl eksempel synes jeg Nintendo 64 uten tvil er retro, men f.eks synes jeg ikke Resident Evil 2 er det (kom ut på N64 på denne siden av millenniums-skiftet). Kanskje jeg er teit som synes RE2 blir for nytt, men det er jo mitt syn på saken. :)

     

    Synes forresten også at Bengt tok opp noe interessangt der. PS2 er/var jo veldig moderne av seg, og har holdt rimelig lenge, så det vil nok ta lengre tid før den blir ansett som retro sammenlignet med forgjengeren. :)

  8. Nydelig episode, as per usual! :) Sier meg for øvrig helt enig i ukas toppliste, og da kanskje spesielt førsteplassen. Det er utrolig at et 9 år gammelt spill fortsatt er så vanvittig populært, men det viser vel bare hvor mye rett Blizzard har gjort med World of Warcraft (og et lastebillass av feil, men la oss ikke gå inn på det!)

     

    Ukas høydepunkt:

    - HD remake av WC1, 2, 3. Screw neste generasjon, dette er noe jeg trenger!
    - Info om SpillExpo. Skulle gjerne ha vært der selv.
    - Top Hat Simulator 2014. Lo godt av den.
    - Nils Vogt som Mario. Beste jeg har hørt på lenge!

  9. Gratulerer med et år med Retro Crew, og med en konge episode! :)

    Har mange gode minner fra Mega Man når jeg var yngre. Spiller fortsatt en del Mega Man, da jeg har 1ern og 2ern på NES, og 9 og 10 på Xbox.

     

    Speaking of 9 og 10.. Er ikke Mega Man 10 mye vanskeligere enn Mega Man 9, eller er det bare meg? Jeg har runda MM9, og det var da ikke så grusomt vanskelig, men har enda til gode å klare mer enn 1 eller 2 bosser i MM10 :p

  10. Husker jeg brukte vanvittig mye tid på både Duke 3S og Doom 1/2. Solide gladvoldspill! Spilte også mye Quarantine, som sklir rett inn i samme kategori.http://en.m.wikipedia.org/wiki/Quarantine_(video_game) Følte liksom at det skilte seg litt ut fra mengden da det kom. Skulle bare ønske at det hadde tålt tidens tann, hehe.

     

    Vil også slenge meg på bandvogna og støtte Moonstone. Har spilt det så lenge jeg kan huske. Et av de beste spillene på Amiga, og det holder seg bra den dag i dag! Verdt å prøve.

     

    Man, av og til savner jeg virkelig de spillene her, der fysikk, realisme og brunfilter ble kasta ut vinduet til fordel for reinspikka underholdning og en solid dose kontrovers!

  11. Meeeget bra episode! Jeg likte også at Resident Evil 2 ble nevnt. Ikke bare er det mitt favoritt-Resident Evil spill, men jeg kan nesten ikke komme på et spill jeg brukte mer tid på i de tider enn RE2. Tipper jeg kjøre gjennom det 50-60 ganger. Mye gjenspillbarhet i det spillet, mange kule easter eggs/secrets, og pokker så skummelt det var!

     

    Hmm, mon tro om Resident Evil-serien fortjener en dedikert episode en eller annen gang i fremtiden?

×
×
  • Opprett ny...