Gå til innhold

Divell

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Divell

  1. Jeg fikk min i går fra NoN, har testet litt. Kontrolleren er bra, best på playroom så langt, de fleste spillene jeg testet er oppgraderte ps4 spill så kontrolleren funksjonene er nok ikke optimalisert til dem vil jeg tro (meen jeg ser potensialet). En annen ting jeg likte er 3d lyden, selv på mine koss holedelefoner er det ganske bra retningslyd. Et eksempel er vann som sildret ned fra taket i en hule på Destiny 2, når jeg snudde meg rundt flyttet lyden seg. Subtilt men ganske flott :)  Jeg gleder meg til å spille mer. Lykke til til dere som er på jakt, håper dere er heldige snart.

  2. Batteri ganske greit, tok det ut fra laderen klokken 7 i dag tidlig. 9 tlf samtaler. Noen paa opp mot 15 minutter. En del fikling og nedlasting. Lesing av twitter osv. Pluss ca 3 timer med lydbok saa matte tlf i laderen med ca 4 % igjen.

    Det er ca. slik jeg forventet at det skulle vaere. Bruker man tlf mye med alt skrudd paa. Maa man sikkert fylle paa i loepet av dagen, ved normal bruk lade hver kveld. lite bruk med ting og tang skrudd av saa kan man sikkert tyne dager ut av batteriet.

     

    Jeg leste testen paa amobil og er forsaavidt enig at litt hoeyere volum paa samtalen kunne varet flott, i hvertfall om man ikke bruker handsfree.

  3. Eh, hvor oppdaterer jeg firmware. Leste at noen hadde gjort dette og at den ble enda litt raskere. Men også at telefonen hang seg og ÆØÅ forsvant...

     

    Settings - about phone - system software updates.

     

    Jeg fikk ikke problemer med øæå-

    Hvis du skriver en sms med telfontastatur. Vil du da få problemer med ø? (ø vises i odet som foreslåes, men kommer som o når man skriver videre...)

     

    Skulle sjekket mer.. ø kommer som o når jeg skriver. kommer sikkert en fiks snart :)

  4. Kamera fokuserer fint og raskt, det ser super skarpt ut på skjermen. Når jeg tar bildet er det akkurat som om kameraet hopper litt ut av fokus.

    Tenkte jeg var ustødig på hånden. Tok masse bilder for å sjekke men alle "nær" bildene ble litt uskarpe.

     

    Bilde lenke

     

     

    Tlf hadde var også kjapp, men hadde litt lagg. Oppdaterte tlf og den ble merkbart bedre når det kommer til lagg. Så langt er jeg fornøyd med tlf. Ladet den i natt skal bruke den masse i dag og se hvordan batteriet er.

×
×
  • Opprett ny...