Gå til innhold

saturazzi

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saturazzi

  1. Dette er latterlig, og bekrefter bare hvor virkelighetsfjerne enkelte selverklærte kunstnere kan bli. Hele greia kommer i beste fall til å ende som en gedigen skuffelse, med en liten samling grå bilder fulle av muggflekker. Kanskje like greit at utstillingen er planlagt til trygt etter at vi alle er døde.

     

    Ingen av disse kameraene kommer til å stå totalt ubevegelige og med flott utsikt sammenhengende i 100 år. Kameraene vil bli oppdaget, fiklet med, flyttet på eller kastet som søppel, bygninger de står i vil bli revet eller nye bygninger vil sperre utsikten, "filmen" vil ødelegges over så lang tid, pinhullet ("linsen"), antakelig også selve kameraet, vil tettes igjen med insekter, spindelvel, og møkk, de som står ute vil ødelegges av regnvann, eller snø som blåser inn om vinteren og smelter om våren og ødelegger alt inni, folk vil glemme hvor de står og de som får vite det vil prøve å åpne dem for tidlig fordi de ikke gidder å vente osv osv.

     

    Hvorfor ikke bare sette opp noen digitalkameraer som knipser fortløpende, så kan man stacke resultatet av dette fortløpende. Eller er ikke slikt "kunstnerisk" nok?

×
×
  • Opprett ny...