Gå til innhold

Andael

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Andael

  1. Takker for tips så langt. Har testet med bærbar, og det er ikke nettbrettet som er problemet. På den bærbare funket tilsynelatende Skype, men nettleser hadde ikke kontakt. Samme når jeg brukte bluetooth istedet for wi-fi. Venter på forslag til løsning fra ICE, skal poste her om vi finner ut av det, i tilfelle andre skulle få samme problem. 

     

    ---

     

    Legger til det jeg har funnet ut så langt: 

     

    Jeg testet simkortet i en annen mobil, og da fungerte deling av nett omtrent som før, bare litt tregere. Byttet tilbake til min egen mobil, og sannelig funket det ikke da også.. så vidt. Det var kontakt, nettsider lastet, men det gikk sirupstregt og sidene lastet ikke ferdig. Merkelige greier. Neste steg blir å gjenopprette mobilen.

  2. Vet ikke om jeg havnet i rett kategori, men så ingen som passet bedre. 

     

    Jeg har en Nokia Lumia 925, tidligere med abonnement fra Tele2. Jeg har også et nettbrett uten simkort som jeg har pleid å dele nett med, ved å bruke mobilen som modem. Det har aldri vært problemer med det. 

     

    Tidligere i høst gikk jeg over til ICE. Etter det kommer jeg ikke lenger på nett når jeg deler med brettet. Det vil si, nettbrettet bekrefter i statuslinjen at det er tilkoblet nettverket, men når jeg bruker apper og åpner nettleser har jeg ikke tilgang, får melding om manglende kontakt med server, sjekk nettforbindelsen. Bortsett fra facebook. Av en eller annen grunn er facebook på nett og oppdaterer greit. 

     

    Kan dette problemet være relatert til bytte av operatør? Jeg synes det virker rart, samtidig er det den eneste endringen som har vært fra før det virket til problemet oppsto. Dessverre er jeg for grønn på dette til å vite hva annet som kan gi slike problemer. 

  3. Mye snakk om hva damene liker, er det ikke greiest å gå ut fra hva en liker SELV? :p

     

    Siden barbering kutter håret tvert av, vil det gjerne virke striere/tykkere når det vokser ut igjen. Det håret som ble fjernet har jo vært utsatt for slitasje fra klær osv en stund.

     

    Voks varer lenger enn krem, men så er det jo hvor mye man vil lide for glattheten. :ermm:

  4. Jeg har før brukt headset med usb på stasjonær og bærbar uten problemer. Så fikk jeg "ny" bærbar (jobb-maskin), og når jeg brukte usb-headsettet var det mye forstyrrende lyd i tillegg. Jeg kjøpte et headset med vanlige plugger istedet. Lyden er fin, men når jeg prøver skype, brukes mikrofonen på laptopen, og ikke den på headsettet.

     

    Jeg prøvde headsettet på den stasjonære maskinen, og heller ikke her funker mikrofonen. Testet på skype og Audacity. Noe oppfanges, men ikke slik at man kan høre ord e.l. Det pussige er at når jeg har oppe instillingene for skype, så ser det ut for at det er bra lyd på den grønne indikatoren. Når jeg så ringer Sound Test Service er det så vidt det høres en hvisken.

     

    Det kan jo være at headsettet er gåent, men jeg tenkte det kunne være verdt å poste her før jeg tusler tilbake til butikken med det. Er det noen "opplagte" instillinger jeg skulle vært innom?

  5. Gammel tråd men her er NEWSFLASH!!!!!!!!!!!!

     

     

    http://www.xxl.no/vintersport/utstyr/annet-utstyr/airtrim-kuldemaske-sport-blaa-1070216?utm_source=Apsis&utm_medium=Email&utm_campaign=[1006]+XXL+SPORT+Sta

     

     

    Løp og kjøp :new_woot:

    Har ikke vært innom her på en stund, men trekker opp denne tråden. Den maska det linkes til tror jeg jaggu jeg skal teste ut. Jonasmaska jeg fikk i høst har allerede gått såpass i oppløsning (gitteret løsnet) at den snart ikke kan brukes mer. :( I tillegg dugger jonasmasken ned brillene noe for jævl...

     

    Noen som har prøvd den på linken? Erfaringer med briller?

  6. Mistenkte selv lungebetennelse men siden allmentilstanden ble bedre nå tenkte jeg det kunne bero (har hatt en del lungebetennelser før). Ryggsmertene var jo noe nytt, da. Tar selvsagt telefon til legen om det vedvarer eller blir verre, men greit å høre andres erfaringer lell. :)

  7. Jeg har vært syk en ukes tid nå, de siste dagene med mye hoste og farget oppspytt. Nå er allmenntilstanden endelig begynt å bli bedre, og hosten er ikke så ille i dag. Ryggen derimot.. jeg har en dump smerte i området under skulderbadene. Det er vanskelig å gå, stå og sitte (vondest å være helt i ro). La et varmt pledd over ryggen som så ut til å lindre litt (kan ha vært tilfeldig).

     

    Jeg tenker kanskje det er noen muskler som har fått kjørt seg under hostekulene, men var nysgjerrig på om andre hadde peil.

  8.  

     

    Det med at du tenner på andre menn er nok heller litt på kanten. Du burde sjekkes for homofili. Men dette er noe du velger helt selv.

     

    Hilsen gutt 13, Skien

    Så, hvordan sjekkes man for homofili? Lakmustest? Blodprøve? Måler hjernebølger mens man kjører vekselvis hetero- og homofil pornografi?

     

    Ja, bare nysgjerrig her. ;)

     

    Homofili er forøvrig ikke noe man velger selv, om det var det du mente med den siste setninga.

    • Liker 1
  9. Hvis legen rekvirerer jonasmaske, får du den av hjelpemiddelsentralen. Slik var det i alle fall for meg. Som Doofenschmitz opplever også jeg at den fort blir fuktig på innsiden på grunn av kondens, men jeg synes likevel den er bedre enn et skjerf, begge blir fuktige, men masken ligger ikke helt tett inntil munnen og varmer opp luften mer. Godt å kunne gå til butikken på vinterstid uten å hvese som en defekt badeand når jeg kommer hjem. :thumbup:

  10. Tja, så spørs det hvordan man definerer "ren". Hvis vi ser bort fra om man har griset seg til med et eller annet, så kan man vel bli ren med bare vann, men fettlag i hår og på hud blir liggende, og da også lukt (i tillegg til at håret kanskje ikke SER så lekkert ut etterhvert). Det er jo de som synes det er greit med kroppslukter og anser dette som naturlig, og vil kunne definere en kropp som ren til tross for litt ekstra aroma. Jeg vil likevel tro svært mange i dag definerer "ren" også som "luktfri".

     

    Det sunneste for huden er nok å droppe såpa (bare pass på hvem som står bak deg), men personlig føler jeg meg ikke ren uten grundig såpevask.

  11. Har aldri opplevd noen forandringer med synet eller prikking som du beskriver. Kun lyder som får en ny, uforståelig, oppmerksomhetssyk lyd i ørene mine

     

    Edit: jeg forstår at mange tenker at det kan være noe med hjernen min, men dette skjer bare når jeg er alene (og kanskje litt sliten av å være sosial), så føler det er psykisk (og ufarlig) og ikke fysisk.

    Nå er jeg på ingen måte noe fagmenneske, men jeg vet at f.eks ved epilepsi, så kan man oppleve å ikke få anfall når man er i aktivitet, men at de kommer når man slapper av. Jeg vet også at noen epileptiske anfall kan være i form av endrede sanseinntrykk (smak, hørsel, syn osv) uten at bevisstheten påvirkes. Jeg tenker at derfor kan det være greit å få det sjekket for sikkerhets skyld, selv om det godt også kan være psykisk.

  12. 06.00 Opp, dusje, ymse medisiner, klær, mat.

    07.00 Traske til busstoppen

    07.50 Ankomst jobb

    15.00 Traske til busstoppen

    16.30 Hjemme. Mat, data (forum, spill, tv-serier, porr, chatte, skype m.m.)

    Ikke fastsatt tidspunkt: Leke IT-tjeneste for min mor. Etterfulgt av sår gråt og trang til alkohol.

    23.00 Til sengs

    23.30 Sove

    • Liker 2
  13. Jeg mener nå fortsatt at det var/er døra mellom ROMMENE (og ikke ut mot gangen) som ble åpnet/ødelagt, -så slikt sett kunne de jobbe i fred så sant ingen kom inn på de to rommene..

     

    På hoteller er det av og til dører mellom diverse suiter, og jeg mente han kom fra siden -fra der Dexter dirket opp låsen..

    Jepps. Dexter dirket seg inn til Cole, Cole valgte en mer.. destruktiv måte å komme seg inn på.

     

    En annen sak er jo at den ødelagte døra mellom rommene i ettertid burde spille en viss rolle, når Cole blir savnet og greier. Særlig hvis Dexter leide naborommet i eget navn. Men noe sier meg at dette forbigås i stillhet. Me får sjå.

  14. Er jeg sjuk, er jeg hjemme. Smittefaren er veldig høy på min jobb, og vi beordrer hverandre hjem om noen hangler veldig. Er det noe som ikke smitter, og som ikke påvirker arbeidsprestasjonene noe særlig, kan jeg dra på jobb. I tillegg er jeg forøvrig gjerne taktisk og er hjemme en dag om jeg er "litt syk", for å unngå at jeg i stedet ender opp med et lengre sykefravær, da det rammer kollegene hardere. Det er også holdningen oss i mellom når noen begynner å hangle i løpet av en dag: Dra deg hjem og bli frisk.

×
×
  • Opprett ny...