Gå til innhold

Kaku

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kaku

  1. Jeg ser at det meste er sagt om episoden, så da sier jeg bare dette: Jeg har aldri vært noen fan av Daenerys' historie. Ikke i det hele tatt. Men når selveste mother of dragons, breaker of chains lenket fast "barna" sine i de mørke katakombene, så fikk jeg en enorm klump i halsen. For meg var det tristere enn både Tywin og The Hound (?) sin død. Hva er galt med meg. Nåvel, alt i alt en fet episode.

    • Liker 1
  2. Den scena var kanskje noe av det mest forstyrrende jeg har sett på TV. Ikke på grunn av alt blodet og gørra, men på grunn av fingrene som pressa seg innover i øynene på tannløse Oberyn mens han hyler av smerte til skrekk for alle som sitter og ser på. Untatt Cersei. Det bare viser hvor psycho hun egentlig er, når hun sitter der og smiler etter å ha vært vitne til noe så jævlig som det der. Faen ta Cersei og hennes smugface.

    Fra nå av heier jeg på white walkersene.

    • Liker 6
  3. Jepp, han kan det. Bruk cracked red eye orbs eller red sign soapstone i King's Passage, så har du en sjanse for å bli summona når andre spillere utfordrer bossen. Hvis du vil være ekstra jævlig kan du kaste warmth på bossen for å helbrede ham. :devil:

  4. Dark Souls er ikke så vanskelig som alle skal ha det til, men det krever at du er tålmodig, observant og i stand til å lære.
    Sliter du kan du alltids "summone" andre spillere til å spille sammen med deg, noe som forenkler spillet betraktelig.

    Så hvis du er interessert ville jeg ha gitt det en sjanse. Det er et fantastisk spill.

  5. Jeg liker også å knerte bossene alene første gangen. Men pleier å legge ned white sign soapstone etter at jeg selv har blitt ferdig med et område, slik at jeg kan hjelpe andre med bosser. Ikke bare er det gøy, men man tjener MASSE sjeler på det - og kanskje noe mer attåt (Sun Sword, Sunlight Spear ...). ;)

  6. Men det er nok DS2 jeg kommer til å game i fremtiden da jeg er glad i å spille online. Online funksjonen her er så sykt mye bedre inn i ds1

    Ja, samme her.

    I DS1 opplevde jeg kun to typer invasjoner: (1) Enten ble jeg invadert av folk som gikk gjennom hele spillet med lav soul level kun for å invadere folk på samme level, men med mye bedre utstyr, eller (2) invadert av andre for deretter å bli backstabba fra to meter unna.

    I DS2 har jeg bare hatt positive PVP-opplevelser uten lag eller kjipe folk, og jeg har faktisk vunnet flere kamper enn jeg har tapt. Men viktigst av alt har jeg hatt det moro. Kommer definitivt til å bli med i en PVP covenant nå som jeg har fått spilt gjennom spillet en gang. :)

     

    Countryman: Doors of Pharros er i hovedsak et PVP-område hvor du kan tvinge en annen spiller inn i din verden (gitt at du er online og er i en spesifikk covenant). Pharrosnøklene brukes for å lage feller for de spillerne du tvinger til deg. Området er en blindvei, men det skal nevnes at det er en boss der (alt dette gjelder også Grave of Saints).

    Og når det gjelder historien i Souls-spillene så er den sånn at du må lappe i sammen denne selv ved å legge merke til hva NPCs sier og gjør, hvor de er, hvorfor bossene er der de er, beskrivelser av ting du plukker opp gjennom spillet, osv. Anbefaler YouTube-kanalene EpicNameBro og VaatiVidya hvis du er interessert. De har mest lore-videoer om DS1 akkurat nå, men det kommer garantert mange om DS2 i fremtiden.

  7. Runda Dark Souls II nå i stad. For et fantastisk spill. Gleder meg til å spille NG+ og lage nye karakterer.

    Til dere som har har runda både Dark Souls og Dark Souls II; hvilket spill likte dere best?

    Selv er jeg veldig usikker, og det er kanskje litt urettferdig å sammenligne et spill som har vært på markedet i flere år med et som har vært ute i litt over en måned, så jeg tror ikke jeg greier å velge en favoritt. I hvertfall ikke enda, jeg må spille gjennom Dark Souls II flere ganger først.
    Men den første tanken min er at det står uavgjort: Dark Souls føltes vanskeligere og gav meg dermed større mestringsglede, mens Dark Souls II har mer varierte miljøer og ingen Bed of Chaos.

  8. Hvis du vil bruke pyromancy og annen magi, så må du ha minst 10 i Attunement eller ha på deg en ring som gir deg attunement slots (Southern Ritual Band). Deretter velger du hvilke spells du vil bruke ved å sette deg ned ved et bål og velge det alternativet som heter Attune Magic eller noe sånt. Du kan gjøre ganske mye skade med pyromancy når du får levla opp pyromancy flame noen ganger. Om det er noe poeng i å gjøre det avhenger helt av hvordan du ønsker å spille, men det skader jo ikke å putte på ringen og sjekke ut om du liker det. :)

    • Liker 1
  9. Bare hyggelig!
    Hehe, ser den. Men, vil fortsatt anbefale å oppgradere hvertfall ett våpen du liker, for etter hvert begynner enkelte merchants å selge et uendelig antall titanite shards, large titanite shards, osv. Da står du fritt til å oppgradere nye våpen hvis du er fysen på litt forandring.

    • Liker 1
  10. Da kan det nok være lurt å levle opp litt endurance, slik at du får mer stamina, og vigor, slik at du får mer HP.

    Personlig ville jeg ikke gått over 70 % løftekapasitet, for da blir du mye tregere når du ruller. I så fall ville jeg enten ha levlet opp vitality, slik at du kan bruke tyngre utstyr, eller byttet til utstyr som veier mindre. Men hvis du ikke plages av den trege rullingen så trenger du ikke tenke på det.
    Adaptability har jeg ikke eksperimentert noe særlig med enda, ettersom jeg spiller en faith caster som får agility via attunement, men har hørt at det kan gjøre en forskjell når det kommer til smidighet og hastighet ved rulling, estusdrikking, osv. :)

    Edit: Husk og ikke bruk absolutt alle sjelene dine på å levle opp, for oppgradering av våpen (og etter hvert rustning) gjør en kjempestor forskjell i hvor mye skade du gjør og kan ta imot.

    • Liker 2
  11. Nå har jeg et stort problem her.

     

    Etter å ha blitt drept av en clicker kom det opp en sånn standard svart skjerm med et hint om at det visstnok er lurt å oppgradere slagvåpenet sitt. Ti minutter går, og den samme skjermen er der enda. Jeg velger å avslutte spillet via XMB-menyen. Deretter starter jeg spillet igjen. Problemet er at loadinga stopper helt opp på den lasteskjermen etter at man har trykket "continue game" (den med de partiklene som svever rundt). Har prøvd å restarte mange ganger, men med samme resultat.

     

    Jeg er vel 6 timer inn i spillet. Håper virkelig noen har en løsning til meg. Vil bare fortsette der jeg slapp så fort som mulig. :hm:

     

    Edit: Fikset problemet ved å åpne det siste kapittelet jeg spilte på og lagde en ny save file derfra.

    • Liker 1
  12. Mitt favorittvåpen for tida er Velka's Rapier. Den kan gjøre alt det spyd kan, og i tillegg er den kjapp, tar masse skade ved ripostes og backstabs, og har et utrolig sexy R2-angrep.

     

    Jeg er dog litt usikker på hva som skal være mitt 2. våpen. Bruker Moonlight Greatsword en del. Det skalerer veldig bra med intelligens, men jeg er ikke helt komfortabel med å svinge digre sverd som dette. Vurderer å bytte det ut med enten en uchigatana, falchion eller Balder side sword.

    Når det gjelder oppgradering av våpen, er det noen som vet om jeg bør oppgradere til magic weapon, enchanted weapon, eller bare bruke Crystal Magic Weapon på et vanlig oppgradert våpen? Fyren min har 45 i intelligens.

     

    Takker for alle svar. :)

  13. Den dragen blir ikke noe blidere med tida, nei.

     

    Det du kan gjøre for å komme deg forbi den er:

    1) Stå bak den delen av broen hvor du ikke tar skade av flammene, da vil dragen komme ned for å ta deg personlig. Med en gang den lander ved deg, løp forbi den og inn i bygningen på den andre siden av broen.

    2) Drep den. Dette er selvsagt enklest når du har litt sterke våpen, spells, osv.

     

    Det skal sies at at det ikke er obligatorisk for historien å komme seg til bygningen bak dragen, men det er noen greier der som kan gjøre det verdt det.

  14. Jeg har falt pladask for dette spillet, både når det gjelder historiedelen og flerspillermodusen. Begge deler er ren og skjær moro.

    Hvis jeg dog skal trekke det for noe, må det være tre ting: Tower defence-opplegget (som jeg unngår for enhver pris), de kjedelige oppdragene i førsteperson under "Desmond's Journey", og det at Ezios beryktethet øker når jeg kjøper opp smier, landemerker, og så videre.

     

     

    Vet noen forresten om det går an å skru av alt det norske på xbox? Og bytte til engelsk? Utrolig mange ganger jeg ikke forstår hva jeg skal gjøre i begynnelsen. "Trykk for å samholde" (Eller noe slik)? Skal liksom være press to use, eller press for action.

     

    Vet ikke helt hvordan det er med xbox, men med ps3 må man ofte endre språkinnstillingene på selve konsollen for å endre språket i spillene. Og forresten så er det "trykk for å samhandle" som kommer opp i blant. :p

×
×
  • Opprett ny...