Gå til innhold

elasticE

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av elasticE

  1. Jeg vurderer å kjøpe meg denne, eller eventuelt s5, men huset mitt har en del høye dørterskler og forskjellige nivåer fra rom til rom. Lurer på om jeg kan løse dette ved å lage en liten rampe den kan kjøre opp på der den ikke kommer fram? vil den "se" rampen og klare å bruke den?

     

    Jeg har dørstokker på 2cm, og det går fint. Det sies den klarer 2.5 cm også.

  2. Den KAN faktisk lagre kart i flere etasjer. Jeg har denne, og fant ut følgende:

    - sett dockingen i etasjen du vil lagre kart

    - start støvsugeren fra dockingen, og sørg for at den avslutter i dockingen (det er kun ved fullført støvsuging den lagrer kart)

    - sett så dockingen i etasjen du pleier å ha den.

    - neste gang du skal støvsuge den andre etasjen, så flytter du bare støvsugeren dit du startet den sist (uten docking), og velger kartet i appen.

     

    Det står også at "map saving mode" er i Beta, så det er mulig dette vil bli enklere senere.

  3. Hvorfor selges Biltema sin uten batteri?, de selger et produkt som ikke er 100% klart man må kjøpe batteri og lader som "ekstra" utstyr ser det ut som er dette bare for at prisen skal være hyggelig for selve maskinen eller hva? irriterende markedsføring!

     

    Fordi batteriet kan brukes på flere enheter. Hvis du allerede har en enhet med samme batteritype, så kan du bruke dette batteriet på denne elektriske snømåka.
    • Liker 4
  4. Jeg hadde (har litt fortsatt) sosial angst. Synes situasjoner med fremmede folk var ekstremt ubehagelig. 

     

    For meg hjalp det veldig å begynne med dans da jeg kom til en ny by hvor jeg ikke kjente noen. Måtte bare tvinge meg selv til å møte opp på et nybegynnerkurs i swing/rock. Da var jeg plutselig inni et godt miljø. For deg trenger det ikke være dans, men noe helt annet. Det viktigste er å komme seg inn i et miljø. 

     

    Jeg begynte også å trene styrketrening og gå på fjellet. Du kommer i veldig god form, og du ser veldig bra ut. Jenter liker gutter som tar vare på seg selv, og som har sunne interesser (dans er populært hos jenter).

     

    Ellers kan jeg nevne at jeg las mange bøker om selvutvikling, om hvordan man skal oppføre seg rundt jenter, hvordan gjøre det bra i senga etc...Det er utrolig hva en bok eller et online kurs kan lære deg.

  5.  

    Disse kan umulig dempe lyden bedre enn de orange-gule "Max-demping" skumproppene som de selger på apoteket for kr. 70,- (6 pakning)

    Med dem i ørene kan jeg klappe i hendene uten å høre en lyd!

     

    Det var dyrt. På Clas olson får du en boks full (50?) for ca hundrelappen.

    På Kiwi får jeg plastposer til 1 kr stykke, så jeg velger heller de fremfor en mango til 20 kr...

     

    Leser du artikkelen, så handler dette om å SKAPE behagelige lyder, ikke å dempe støy (jo, de demper også litt støy, men det er ikke primærfunksjonen).

  6. Se her.

    Jeg kan HTML, CSS og noe basic PHP. Jeg ønsker å lage modulen som vist i video ovenfor. 

    Jeg har skjønt at JavaScript er lurt å kunne når man driver med webutvikling, og lurer på om denne modulen kan lages i JS?

    Noen tips til hvor jeg skal begynne i JS-jungelen? Har sjekket Udemy, og ser de selger nybegynnerkurs i JS til under 200 kr. Andre tips?

    Har også lest litt om React, Vue, Angular etc, og det virker spennende. Spesielt VUE, som ser ut til å være simpelt, men også veldig solid og kraftig.

    Har mye tid til overs, og har lyst å bruke fritiden på å lære noe nytt.

     

    Vil også lære et språk som kan brukes til å utvikle apper til smartmobiler, og har skjønt at JS kan brukes her også? (kanskje i kombinasjon med f.eks VUE?)

    På forhånd takk.

  7.  

    Har fortsatt min Samsung Note 4. Strålende fornøyd. Har hatt den i snart 4 år. Rootet den i jula (siden Samsung ikke slipper Android 7 og 8 til denne), og har nå versjon 7.2.1. Fikk en helt ny mobil ;)

    Hvilken ROM? Madammen har en slik, og jeg har tenkt på å gjøre det samme, men så vidt jeg vet er ikke Lineage tilgjengelig for denne modellen. Skeptisk til hjemmelagde ROMs man laster ned fra et forum, liksom.

     

    Hei. har ikke fått noe varsel på at du har kommentert. Så det tilfeldigvis nå. Jeg bruker Ressurection Remix: [ROM][7.1.2][trltexx] Resurrection Remix 5.8.5 [20171221][OFFICIAL]

     

    Den er noe buggy i Snapchat, men utenom det, så har jeg ikke opplevd noen problemer. Opplevde omtrent flere bugs i snapchat da jeg hadde original rom til note 4, så det er uansett en forbedring.

    • Liker 1
  8. Hei,

     

    jeg har domene hos domeneshop, men trenger råd til hvor er det rimeligst og best å skaffe webhotell?

     

    Ser frem til gode anbefalinger.

     

    På forhånd takk.

     

    PROISP! 

     

    Har brukt de i over 5 år, og aldri opplevd problemer. Support er fantastisk bra, og de har live chat på dagtid. Brukt den en del :)

     

    Det koster 410 kr / år (inkl. mva.) for det billigste hotellet inkl domene. Drifter ca 10 sider hos PROISP nå, og alt fungerer perfekt. 

  9. Med dagens kamerateknologi i mobiler, så ser jeg ingen problem i å bruke rundt 10.000 på en mobil (som i mine øyne fint kan erstatte et vanlig kamera). Jeg har selv en Samsung Note 4, og venter litt til for å følge med på hva som skjer i 2018/2019 på mobilfronten.

    Kameraet på mobilene er i dag så bra, at man slipper å bruke et eget speilrefleks når man skal ta bilder (joda, jeg vet at et DSLR er bedre i noen sammenhenger, men en mobiltelefon holder for meg i 99% av tilfellene).

  10.  

     

    Da er jo noe av poenget med telefonen borte!

     

    Neida. Mange iphone-brukere liker jo at apple tar valgene for dem om hvordan mobilen skal se ut og fungere, så de slipper tenke selv.  Dette er bare enda en feauture som gjør det enda enklere for dem.

    He He den var ikke dum du?? Tross alt bedre med en Android tlf der man har frihet, frihet til å bli hacket få virus, laggete å totalt utdatert tlf etter en uke med null oppdateringer av noe slag ja da snakker vi frihet ???

    Det er jo bare å velge en Google-telefon, så får du jo oppdateringer. Hacket? Laggete? Eh, tror ikke det.

    • Liker 3
  11.  

     

     

    Kan noen fortelle meg hvorfor jeg skal velge en Surface, når HP og Lenovo (og mulig flere), leverer omtrent samme laptoper (2-i-1) til en (langt) lavere pris, men like gode specs?

     

    Surface er ikke bare specs. Og gjerne link til de maskinene som er i nærheten av denne maskinen

    Kanskje denne: http://www.elkjop.no/product/data/barbar-pc/LE81C3007PMX/lenovo-yoga-720-2-i-1-pc-13-3-platinasolv?scid=Pricecomparison2988

    Mye lavere oppløsning på skjermen, har ikke hardware TPM og 1050 er jo en del dårligere enn 1060....

    OK, takk for svar. Tror jeg går for en Lenovo til rundt 15. Holder i massevis til Illustrator og Photoshop, som er mitt bruk :)

×
×
  • Opprett ny...