Gå til innhold

eirik.

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eirik.

  1. Skriver under på problemer med byggekvaliteten på den svarte. For det har skjedd hos meg :) HTC har sagt at man får bytte inn igjen da. Ellers er det en topp telefon. Skjermen kan selvsagt ikke måle seg på piksler med One X, men for en vanlig bruker som ikke nistirrer på skjermen fra 2 cm, fungerer den bra. + at AMOLED suger litt på fargegjengivelse. Men foretrekker det uansett pga at det er batterisparende.

  2. Her er en helt gratis: Samsung er "sur" pga google/motorola-opplegget, samtidig vet de at bada ikke kommer til å gi dem nok salg. Så de kommer til å lansere samsung galaxy s3 med WP8. Usannsynlig? Ikke helt. Det er vel Asus som får utvikle referansenettbrettet med ICS for Google. Det er overveiende sannsynlig at Motorola lager referansetelefonen som kjører Android 5.0 en gang i Q3 eller Q4. Nokia/MS-samarbeidet virker litt fastkjørt.

     

    Så da åpner det for at årets store teknologisjokk kommer når Microsoft lanserer nytt OS uten de begrensningene som ligger i WP7(5). Samsungs nye high end mobil blir WP8. Orakelet har talt. Den blir fulgt av Note 2 som også kjører WP8. Orakelet har talt igjen.

     

    (når det er sagt, så regner jeg det som betydelig mer sannsynlig at Samsung fortsetter med Android)

     

    Bra det i parantesen kom :p

  3. Har sett litt på S3 vs. One X og lurer på hvilken av disse telefonene bør man satse på?

     

    Hvem blir best med tanke på kraft, minne, størrelse, batteritid og brukeropplevelse? -Finner forskjellig info om S3. Mye rykter og spekulasjoner.

     

    Hvilken vil du velge og hvorfor?

     

    HTC ONE X:

    Størrelse: 134,36 x 69,9 x 8,9 mm Vekt: 130 gram med batteri Skjerm: 4,7-tommers HD 720p berøringsskjerm (1280 x 720 oppløsning) Fysiske mål:

    4,7-tommers

     

    - Prosessorhastighet: 1,5 GHz, Quad Core

    - Plattform: Android™ 4.0 med HTC Sense™4

    - Lagringsplass: Total lagringsplass : 32 GB, 1 GB RAM

    - Kamera med HTC ImageSense™: 8 megapiksel kamera med autofokus, smart LED-blits og BSI-sensor (for bedre funksjonalitet i dårlige lysforhold).

    1,3 megapiksler kamera foran (720p for videosamtaler)

    - Lydforbedring: Beats Audio™

    - Batteri: Kapasitet :1800 mAh

     

    - Tilkoblinger:

    • 3,5 mm stereoplugg
    • NFC3
    • Bluetooth med aptX™ aktivert (Bluetooth® 4.0)
    • Wi-Fi®: IEEE 802.11 a/b/g/n
    • DLNA® for trådløs overføring av media fra telefonen til kompatibel TV eller datamaskin
    • micro-USB 2.0-utgang (5-pin) med MHL ( mobile high-definition video link) for USB- eller HDMI-tilkobling (egen kabel kreves for HDMI-tilkobling).

    Info om S3 funnet på nettet. Noen som kan bekrefte ryktene?:

     

    Samsung Galaxy S3:

    • 2GB RAM
    • 32GB Internt lagringsminne
    • SD-kortspor for å utvide minnet
    • 4.65"" Super AMOLED III "skjerm (1280x1025 piksler?)
    • 12-megapixel kamera
    • 1080p-videoopptak med 60 bilder per sekund
    • 2250mAh batteri
    • NFC Chip
    • Android 4.0Ice Cream Sandwich OS med TouchWiz 5.0

     

    Etter et kjapt søk på google fant jeg et fint bilde med oppløsning på 1280x1024. Det ser sånn ut. Tror du skjermen til S3 kommer til å være i det formatet? :)

  4. Noen fysiske butikker som selger denne i dag? Vil ha før påske!! :)

     

    Er egentlig release på mandag, så jeg tipper det bare er nettbutikker som har sendt ut litt tidlig.

     

    Kjøpt i butkk i Oslo i dag :-)

     

    Kul :)

  5. Det er naturlig å sammenligne Xperia S med One S da begge er cirka lik i pris og begge har 4,3" skjerm. One X må du heller sammenligne med Xperia Ion. Ja utseende er en smaksak, men at One S føles gammel er en realitet, bare se på bilder av telefonen så ser du det selv. Man kan si så mangt om bygge kvaliteten til Xperia S men realiteten er at den fremstår solid bygget. Hva gjelder ICS vil jeg spørre deg om du har prøvd en telefon før og etter oppdatering til ICS? Det er flere meldinger om at bla,SGSII har blitt både ustabil og tregere etter oppdatering, problemet er at selve ICS ikke er ferdig ikke hvilken programvare de forskjellige produsentene pakker inn i telefonen.

     

    Joda, er vel greit å sammenligne de. Men One X er HTCs beste uansett. Mener du ikke at Xperia S er markedets beste telefon? Da burde den vel strengt tatt sammenlignes med de beste, eller? Uansett hva de måtte koste :) Kommer Ion hit forresten?

     

    Jeg har ikke prøvd en telefon oppdatert til ICS. Jeg vet at SII sliter. Har ikke sett at det er særlig problemer med Sensationmodellene. Og igjen har ikke Galaxy Nexus særlig problemer, kanskje noe i starten. Hvorfor skal det da være noe galt med ICS? I tillegg har ytelsen blitt forbedret ganske så mye på alle som er oppdatert.

     

    Ja, det er en "realitet" at One S føles gammel. Fantastisk argument. Hvis du får assosiasjoner til DHDen din bare fordi du holder en HTC, er det ditt problem. Noen liker HTCs design, andre ikke. Og angående byggekvalitet, så slår ikke plastikk dette.

     

    Men jeg gidder ikke diskutere lengre. Merker at jeg liker Xperia S dårligere når jeg diskuterer mot folk som liker den "altfor" godt :p Og det er ikke målet mitt.

  6. Ser de fleste nettbutikker har ubekreftet dato satt til 5. april, altså skjærtorsdag.

    Tror dere det blir mulig å få tak i telefonen før påske?

     

    Amob skrev 2.april til Norge da de var på MWC. Det burde jo ha kommet fra HTC og ikke vært rykter. Men kan det jo alltids hende det blir noe delays da, men vi får ikke håpe det :)

  7. Han bekreftet jo bare at Xperia S er et bedre valg enn HTC modellene som nettopp kom ut, hva er galt med det? Eier du en av modellene og føler deg angrepet?

     

    Dessuten så ville jeg kalt en mobil med slike defekter som at kamera ikke fungerer som halvferdig :p

     

    Jeg vil også kalle en telefon som ikke har kommet på markedet for halvferdig. Du får følge litt med. Ingen av de har kommet ut, ingen kan bekrefte at noe er bedre enn noe som faktisk ikke har kommet i ferdig utgave. Tror du HTC sine telefoner vil henge seg hele tiden når de kommer ut? Tror du telefonen vil krasje hver gang du åpner kameret? Jeg er ganske sikker på at de ikke vil det.

     

    Og nei, jeg føler meg ikke angrepet. Jeg bare synes det var en latterlig sammenligning. Jeg liker HTC veldig godt, og vurderer One S. Men jeg vurderer også Xperia S, derfor er jeg i tråden :)

  8. Jaja folkens, da testet jeg to toppmodeller i går kveld.

    Den ene med skjerm på 4,7" den andre er direkte konkurrent til Xperia S.

    Vi snakker om HTC One X og One S.

    One S er altså direkte konkurrent til Xperia S så skal skrive litt her om hvordan de er opp mot hverandre.

    Design: Xperia S er en langt penere og mer spennende telefon, One S fremstår faktisk kjedelig og gav meg bare følelsen av å ha min egen Desire HD i hendene (vi snakker to år gammel telefon) bare en anelse mer feminin. Både One S og Xperia S har skjermen av den lange typen i 16:9 format, så også denne er tenkt som multimediatelefon. Problemet med dette er at skjermen til Xperia S er 720p altså HD, mens One S kun er 540p. At skjermen til Xperia S dessuten viser mer naturtro farger og generelt er skarpere (til tross for One S' AMOLED skjerm) gjør den totalt knuser One S på dette punktet. 2-0 i favør Xperia S. Så vil jeg snakke litt om stabilitet og OS, One S og One X kjørte begge ICS, flott! Eller? Begge telefonene fremsto ustabile, One S krasjet mens jeg bladde gjennom menyene og One X krasjet hver gang jeg prøvde å åpne kameraet.... understreker nok en gang at Sony nok gjorde rett i å utruste Xperia S med 2.3.7!

    Xperia S 3 One S 0.

    One S er kjapp, men er vannskelig å si om den er kjappere eller ikke ved å kun ha bladd i menyer, surfet på nett og spilt Angry Birds. Om noe vil jeg si Xperia S er kjappere ved surfing (noe som er merkelig da ICS skal gjøre telefoner kjappere ved surfing) men tar det ikke med i betraktningen da dette sannsynligvis skyldes nettverket.

    Så musikk og lydkvalitet. Sangene som ble spilt var Veronica Maggio - Satan i Gatan, Avicii - Sunshine og Dr. Dre - Still D.R.E. Lyden er absolutt i toppsjiktet til å være en mobiltelefon, men den er ikke så god som lyden Xperia S leverer (punktum).Bekymrer meg også at de ikke la med noe klassisk for å virkelig vise frem lydbildet, dette viser enten at fokuset har ligget utelukkende på bass eller rett og slett mangel på kunnskap.

    Her vil jeg også gi Xperia S et poeng.

    Totalt

    Sony Xperia S 4 poeng

    HTC One S 0 poeng

     

    Er litt overrasket selv, men Xperia S er rett og slett en fantastisk telefon!

     

    Du er så objektiv og flink når du skriver, mobifil. Men kanskje du skal bruke telefonen din litt også. Ikke bare bruke tiden din på å prøve å bevise for verden at den er mye bedre enn alle andre på absolutt alle områder.

     

    Og ja, One X er laget med et kamera du ennå ikke kan åpne. Det kommer ikke før en oppdatering ventet i Q4.

     

    Hehe....

    Prøver faktisk å være objektiv, prøver alltid å være det. Har en drøss med telefoner, så Xperia S er bare en av fryktelig mange. Men det kan jeg si med en gang, Xperia S er den beste telefonen jeg har sett som allrounder! Er lenge siden en telefon har bergtatt meg slik Xperia S har gjort.

     

    Hva gjelder kameraet til One X vil jeg presisere at kameraet hadde fungert tidligere (ifølge HTC folket) da det var bilder i galleriet, så var nok bare særdeles ustabilt. Verre var det med One S, hvor det virket som den ikke taklet at man blar litt skikkelig i menyen og bestemmer seg dermed for å kutte. Den låste seg såpass at man måtte kjøre en tvungen restart (av/på knapp + volum ned i 10sekunder) å det er ikke et bra tegn. For meg virker det da som svakheten faktisk ligger i chipsettet, men det kan sikkert utbedres med en oppdatering av ICS. Å det er det som er mye av poenget med min omtale, mangelen på ICS er vell heller positiv en negativ i dag!

     

    Det kan veldig godt hende jeg kjøper en One X også når den tid kommer. Men jeg tror HTC skal få problemer med å rettferdiggjøre at One S med dårligere skjerm, kamera, mindre batteri og dårligere lyd koster nesten tusen kroner mer en Xperia S.

     

    Poenget er vel at du åpenbart ikke har testet telefoner med ferdig programvare. Og at One S er dårligere på noen områder spiller vel ingen som helst rolle når One X er toppmodellen :p Mer relevant er faktisk toppmodell One X mot toppmodell Xperia S. Og enda mer relevant er toppmodellen One X mot toppmodellen Xperia S når One X først er på markedet med ferdig programvare.

     

    Og mangelen på ICS er ikke positiv. Det er sikkert et bedre valg hvis Sony ikke var klar med en helt fungerende modifisert utgave av ICS når telefonen kom, men selvsagt er det ikke bedre å ha en fungerende 2.3 enn en fungerende ICS. ICS har dessuten vist seg å være en ganske major oppdatering. Om det har et par barnesykdommer som ikke finnes på 2.3, så tror jeg ikke det er nok til å hevde at du ikke burde ha ICS når det er blitt fire måneder eller noe siden det kom. Jeg tror nok One-serien og alle andre som kommer ferdig med 4.0 kjører ganske så bra fra første stund når de er å finne i butikken :)

     

    Lydkvalitet og skjermen kan godt være bedre på Xperiaen enn på One S, men du kan virkelig ikke gi Xperia enda et av de fine poengene dine for at den er finere. Jeg synes ikke den er finere. Altså ikke særlig objektivt skrevet ;) Og det er et faktum selv ikke du kan si noe imot at den har dårligere byggekvalitet. Burde ikke noen få et "poeng" her? :)

     

    Det finnes altså flere punkter enn de du framhever, så vi kan vente en uke eller to til de kommer i butikk, så får vi se :) Jeg har faktisk fortsatt troen på HTC selv om kameraet ikke fungerer i en uferdig utgave.

  9. Jaja folkens, da testet jeg to toppmodeller i går kveld.

    Den ene med skjerm på 4,7" den andre er direkte konkurrent til Xperia S.

    Vi snakker om HTC One X og One S.

    One S er altså direkte konkurrent til Xperia S så skal skrive litt her om hvordan de er opp mot hverandre.

    Design: Xperia S er en langt penere og mer spennende telefon, One S fremstår faktisk kjedelig og gav meg bare følelsen av å ha min egen Desire HD i hendene (vi snakker to år gammel telefon) bare en anelse mer feminin. Både One S og Xperia S har skjermen av den lange typen i 16:9 format, så også denne er tenkt som multimediatelefon. Problemet med dette er at skjermen til Xperia S er 720p altså HD, mens One S kun er 540p. At skjermen til Xperia S dessuten viser mer naturtro farger og generelt er skarpere (til tross for One S' AMOLED skjerm) gjør den totalt knuser One S på dette punktet. 2-0 i favør Xperia S. Så vil jeg snakke litt om stabilitet og OS, One S og One X kjørte begge ICS, flott! Eller? Begge telefonene fremsto ustabile, One S krasjet mens jeg bladde gjennom menyene og One X krasjet hver gang jeg prøvde å åpne kameraet.... understreker nok en gang at Sony nok gjorde rett i å utruste Xperia S med 2.3.7!

    Xperia S 3 One S 0.

    One S er kjapp, men er vannskelig å si om den er kjappere eller ikke ved å kun ha bladd i menyer, surfet på nett og spilt Angry Birds. Om noe vil jeg si Xperia S er kjappere ved surfing (noe som er merkelig da ICS skal gjøre telefoner kjappere ved surfing) men tar det ikke med i betraktningen da dette sannsynligvis skyldes nettverket.

    Så musikk og lydkvalitet. Sangene som ble spilt var Veronica Maggio - Satan i Gatan, Avicii - Sunshine og Dr. Dre - Still D.R.E. Lyden er absolutt i toppsjiktet til å være en mobiltelefon, men den er ikke så god som lyden Xperia S leverer (punktum).Bekymrer meg også at de ikke la med noe klassisk for å virkelig vise frem lydbildet, dette viser enten at fokuset har ligget utelukkende på bass eller rett og slett mangel på kunnskap.

    Her vil jeg også gi Xperia S et poeng.

    Totalt

    Sony Xperia S 4 poeng

    HTC One S 0 poeng

     

    Er litt overrasket selv, men Xperia S er rett og slett en fantastisk telefon!

     

    Du er så objektiv og flink når du skriver, mobifil. Men kanskje du skal bruke telefonen din litt også. Ikke bare bruke tiden din på å prøve å bevise for verden at den er mye bedre enn alle andre på absolutt alle områder.

     

    Og ja, One X er laget med et kamera du ennå ikke kan åpne. Det kommer ikke før en oppdatering ventet i Q4.

  10.  

    Hørt om google? :p HTC har uansett en veldig fin chat-tjeneste på sidene deres, hvis man lurer på noe.

     

    Har det ja. Som jeg skrev postet jeg like mye fordi jeg syntes det var en spesiell historie. Og hvis man bruker google så finner man at telefonen faktisk produseres med forskjellige CPU'er. Når jeg da ikke fant noe mer med google prøvde jeg å ringe dem. Tenkte det var logisk å spørre om dem om hvilken CPU de kom til å shippe, siden det faktisk manglet info både hos Netcom sine websider, og det var noe "rart" med komplett sin spec side. Jeg sjekka også ut HTC's hjemme side. Er litt spendt på hva slags google søk du mener jeg burde gjort som enkelt kunne bekrefte det jeg lurte. Eller kanskje man ikke skal spørre inne her når man står fast?

     

    Mulig HTC har fin chat, og takker for tipset. Skal jo litt til for at den er værre en telefonsupporten.

     

    No offense altså, syntes det bare var en morsom ting å ringe rund for :) Et lite søk på htc one x tegra 3 ghz, gir meg 1,5ghz all over the place forresten. Den andre versjonen den kommer med er jo en Snapdragon, men det er vel for USA.

  11. Jeg ringte nettopp netcom for å få de til å bekrefte at det var 1,5Ghz Tegra 3 prosessor i telefonene de kom til å selge (ble litt skeptisk da det bare sto 1Ghz på Komplett.no sin spec-side til HTC One-X). Han kunne ikke si noe om dette, og det står heller ikke noe om dette på spesifikasjonen siden til Netcom.

     

    Men jeg fikk et nr til HTC kundesupport i Norge, og dette var en rar opplevelse. Først hørte jeg gjennom en automatisk velkomstmelding som var svært stotterete og dårlig innlest. Plutselig tok en person rørt og så: ”Navn og Telefon Nr Takk”, så ble det helt stille. Først ble jeg usikker på om det var noe automatisk styr, men så hørte jeg masse hyling og latter i bakgrunn. Jeg svarte: ”Uhem, det var da en veldig forhørende måte å starte en samtale på”. Mannen begynte å stottre og ro værre en velkomst-meldingen, men greide etter en lang stund, med pinlig stemning, å artikulere noe alla: Vi måtte ha Navn, Telefon og Epost for å kunne gi best mulig kundeservice. Jeg sa at jeg ikke deler ut eposten min til noen uten en god grunn, og takket høffelig for meg.

     

    Fra velkomst meldingen til snakke-evnen og stilen til personen hos HTC, til hylingen i bakgrunn, fikk jeg et inntrykk av en veldig uprofesjonell bedrift. Nå er riktig nok dette bare norske kontoret deres, men jeg må si jeg tenkte mitt.

     

    Dette er ikke ment som noen nedgrading av HTC, men følte jeg måtte dele denne opplevelsen da jeg ble litt paff. Etterpå fant jeg ut at HTC sine norske sider spesifiserer Tegra 3 med 1,5Ghz, så regner med dette blir standard her, selv om jeg ikke forstår hvorfor komplett lister den med 1Ghz. Som sett her http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=745795#extra

     

    Kan også legge til at Netcom mannen fortalte at de var veldig usikkert når de fikk in HTC One X, det kunne gå 1 uke eller over 1 mnd sa han.

     

     

    TL-DR: Jeg finner ikke bekreftelse på hvilken prosessor som vi får i norge, eller når telefon kommer. HTC kundeservice folk er rare. Hvis noen vet mer om CPU blir jeg glad, da dette antageligvis er min nye telefon.

     

    Edit: Skriefeil (masse!)

     

    Hørt om google? :p HTC har uansett en veldig fin chat-tjeneste på sidene deres, hvis man lurer på noe.

  12. Kom litt kjapt det svaret mitt, ser nå at den har S4 prosessor ja :)

    Helt enig i at 4,7" blir for stort. At et HTC kamera skal opp mot et Exmor R kamera, nååå, tviler på at det leverer like bra resultater som kameraet i Xperia S.

    Det er jo oppløsningen på skjermen til Xperia S som er hele greia, du må se den live for å skjønne hva det er snakk om her! Det er et helt vannvittig skue. Jeg er egentlig mot AMOLED skjermene etter å ha sett Samsung i aksjon, mulig HTC klarer å lage bedre som gir et mer naturtro bilde.

    Nå tviler jeg på at One S er å få kjøpt om to uker da ;)

     

    Skal ikke krangle noe på kameraet, for kamera har jeg ikke peil på :) Vet at HTC aldri har vært ekstreme på kamera. Men virker hvertfall som de har noe bra på gang, så det blir spennende å se. Det forsterkes av at kamera faktisk var det de hadde hovedfokus på under lanseringene av One-serien. One S kommer etter planen 2. april. Kanskje ikke to uker, men hvertfall en dag under tre ;)

     

    For meg har vi da minne, skjerm og sannsynligvis kamera vs prosessor/grafikk og byggekvalitet som hovedpunktene som skiller telefonene. Så får vi se hvordan andre features som det ikke er så lett å måle uten reviews av begge telefonene, gjør det. Uansett, One S er absolutt ikke "i bakevja" :)

  13.  

    Det endrer ikke det faktum at jeg forstår at den ikke får en sekser rett før flere quadcoreHD-beist og lignende med ICS kommer :) Kanskje er den markedets råest spekkede telefon nå, men ikke lenge :)

     

    Jeg venter uansett på reviews av One S før jeg gjør meg opp en endelig mening om hva som skal få ligge i lommen min framover :)

     

    One S.... Den har dårligere kamera, dobbelt så lite lagringsplass, mindre batteri og dårligere skjerm! Ellers har den samme prosessor, men hakket nyere GPU. Uansett, når den kommer på markedet har Xperia S allerede ICS (eller så er det noen uker unna).

    Nei One S er i bakevja, One X derimot.

     

    Hehe, nå nevner du alt negativt med den og kommer med feilopplysninger :) Den har svakere oppløst skjerm, ok, den har mindre minne, ok. Batteriet er hele 100mAh mindre, som selvsagt må få deg til å rope ut. Da kan jeg si at AMOLED og lavere oppløst skjerm fører til mindre strømforbruk :) Den har IKKE samme prosessor. Den har en Snapdragon S4 som bla. Anandtech har testet er på høyde med Tegra 3, altså en mye sterkere prosessor enn Xperia S. Den har en unibodydesign med utrolig sterkt materiale. Kameraet vet du ingenting om, for det har ingen prøvd ennå, HTC hevder selv det er svært bra. Og Xperia S har ikke ICS om to uker. Det kan jeg nesten garantere :p

     

    Og før du svarer noe, les en gang til over. Jeg ser fordeler med begge, jeg sier ikke at noen er bedre enn den andre. Det vet jeg ikke. Derfor venter jeg på One S. Det er de to topspekkede telefonene som kommer for tiden som har 4,3" skjerm, ikke 4,7", noe jeg ikke vil ha. Begge er gode telefoner.

  14. Etter å ha lest 100 talls tester skjønner jeg ikke hvordan så mye skryt ikke bikker 6 på terningen i den testen

     

    Byggekvalitet, Android 2.3, gammel S3-prosessor, halvdårlig batteri og dårlige touchtaster er vel nok til å bikke den ned.

     

    Byggekvaliteten er det absolutt ingenting å utsette på. Får å dra en sammenligning mot Galaxy SII så får man et bedre kvalitetsintrykk av Xperia S. Mangelen av ICS får man ta som man vil, jeg ser det som positivt akkurat nå! Sony ville ikke ha et OS med barnesykdommer, så de venter med å slippe det til småfeilene er rettet opp, for å si det slik Google er heller ikke fornøyd med ICS pr. i dag. ICS kommer uansett til Xperia S i andre kvartal, meg nærmere kjent i Mai. Nei, prosessoren er ikke helt ny, men den fungerer bra og Sony har klart å hente det lille ekstra ut av den! Som det sies "This is the fastest droid that we have benchmarked with AnTuTu with a score of 6352 which puts it way ahead of both the SII and Nexus."

    Batteriet er par med de andre telefonene der ute, forutenom Razr Maxx, Hvis du ser på scoreboardet til Mobili ser du at det er på allminnelig GSM tale Galaxy SII er bedre, på 3G er Xperia S bedre. Disse touch tastene er ikke helt optimale, men det er mer en tilvenningssak da problemet hovedsaklig er at man forventer å trykke på symbolet, mens "knappen" faktisk ligger over, det gjør at det kan bli litt bomming i begynnelsen. Personlig opplevde ikke jeg noe problem med dette.

     

    Flere har faktisk rapportert at byggekvaliteten ikke er topp. Men hvorfor sammenligner du med S II? Den har jo ikke bra byggekvalitet :) Mangel av ICS er et minus på en toppmodell nå, sånn er det bare. Prosessoren gjør det selvsagt bra, men om to uker er den "utdatert" da det kommer telefoner med Snapdragon S4 og Tegra 3, med langt bedre ytelse. Folk må slutte å være så ensrettet bare fordi man har eller skal kjøpe en telefon selv. Jeg vurderer denne telefonen, men klarer faktisk å se at den ikke er perfekt.

     

    Den perfekte telefonen finnes ikke, så enkelt er det med den saken. Jeg sammenligner med SGSII fordi de er sammenlignbare mtp. pris. Jeg hverken har Xperia S eller har bestemte planer om å kjøpe den, men jeg har prøvd den og flere aspekter ved den tok meg med storm. Så vurderer du den, kjøp den! Det er pr. i dag markedets råeste smarttelefon. Bare skjermen i seg selv er verdt hver en krone, å for ikke å snakke om lydkvaliteten.

     

    Det endrer ikke det faktum at jeg forstår at den ikke får en sekser rett før flere quadcoreHD-beist og lignende med ICS kommer :) Kanskje er den markedets råest spekkede telefon nå, men ikke lenge :)

     

    Jeg venter uansett på reviews av One S før jeg gjør meg opp en endelig mening om hva som skal få ligge i lommen min framover :)

  15. Etter å ha lest 100 talls tester skjønner jeg ikke hvordan så mye skryt ikke bikker 6 på terningen i den testen

     

    Byggekvalitet, Android 2.3, gammel S3-prosessor, halvdårlig batteri og dårlige touchtaster er vel nok til å bikke den ned.

     

    Byggekvaliteten er det absolutt ingenting å utsette på. Får å dra en sammenligning mot Galaxy SII så får man et bedre kvalitetsintrykk av Xperia S. Mangelen av ICS får man ta som man vil, jeg ser det som positivt akkurat nå! Sony ville ikke ha et OS med barnesykdommer, så de venter med å slippe det til småfeilene er rettet opp, for å si det slik Google er heller ikke fornøyd med ICS pr. i dag. ICS kommer uansett til Xperia S i andre kvartal, meg nærmere kjent i Mai. Nei, prosessoren er ikke helt ny, men den fungerer bra og Sony har klart å hente det lille ekstra ut av den! Som det sies "This is the fastest droid that we have benchmarked with AnTuTu with a score of 6352 which puts it way ahead of both the SII and Nexus."

    Batteriet er par med de andre telefonene der ute, forutenom Razr Maxx, Hvis du ser på scoreboardet til Mobili ser du at det er på allminnelig GSM tale Galaxy SII er bedre, på 3G er Xperia S bedre. Disse touch tastene er ikke helt optimale, men det er mer en tilvenningssak da problemet hovedsaklig er at man forventer å trykke på symbolet, mens "knappen" faktisk ligger over, det gjør at det kan bli litt bomming i begynnelsen. Personlig opplevde ikke jeg noe problem med dette.

     

    Flere har faktisk rapportert at byggekvaliteten ikke er topp. Men hvorfor sammenligner du med S II? Den har jo ikke bra byggekvalitet :) Mangel av ICS er et minus på en toppmodell nå, sånn er det bare. Prosessoren gjør det selvsagt bra, men om to uker er den "utdatert" da det kommer telefoner med Snapdragon S4 og Tegra 3, med langt bedre ytelse. Folk må slutte å være så ensrettet bare fordi man har eller skal kjøpe en telefon selv. Jeg vurderer denne telefonen, men klarer faktisk å se at den ikke er perfekt.

  16. Ser den får kjørt seg godt i review hos engadget:

     

    A more serious problem with the Xperia S' hardware isn't the way it looks, but the way it's built. There are seams everywhere, where plastic meets plastic around the translucent bar, around the port covers, around the scratch resistant screen and around the rear cover. (Note: the video review says "Gorilla Glass", but scratch resistant is right.) These gaps attract dust, make the device feel unfairly cheap considering the high quality materials, and occasionally cause the port covers to pop open if they catch on your finger or pocket.

     

    There's an issue with the navigation buttons too. The touch-sensitive spots for Back, Home and Options are nowhere near their corresponding icons in the translucent bar, and they're unmarked, save for three barely visible silver dots. Not knowing where precisely to aim your finger initially results in a lot of mis-hits, and the buttons themselves aren't particularly responsive.

     

    Previous Xperias, such as the Neo, suffered from excessive image compression, and that's still unfortunately an issue with the Xperia S.

     

    http://www.engadget.com/2012/03/08/sony-xperia-s-review/

     

    (men seff masse positivt også)

     

    engadget har den mest negative reviewen jeg har lest :) De fleste synes byggekvaliteten er ok. Touchknappene skal man bli vandt med etter noen dager. De største minusene er vel softwaren(2.3) og at kameraet kanskje ikke er like bra som man skulle ønske, selvom det fremdeles virker bra. Og fint at batteriet skal være bra :)

  17. Jeg har hørt snakk om at den blanke opplyste streken nederst kan skifte farge og brukes som notification led (blinke ved sms, blinke annen farge ved tapt anrop etc).

    Noen som har informasjon angående dette? Hvis det stemmer så er det en veldig kjekk ekstrafunksjon om du spør meg iallefall :)

     

    Tror dette kun gjelder xperia u0:)

     

    Joda, den skal funke som notification light. Tror imidlertid ikke den kan skifte farge.

  18. jeg ser virkelig fram til denne telefonen, men er usikker på om jeg skal gå for x eller s..

    Er det noen som har erfaring med 4,7 tommer? Blir det for stort?

     

    Jeg har HTC Titan nå på 4,7 tommer, og den er altfor stor for hendene mine. Jeg synes hvertfall det er stress å behandle den med en hånd. Ellers skal det sies at de fleste synes det funker greit, så vidt jeg vet. Vi kan vel konkludere med at jeg har små hender :) Så jeg synes det er kjedelig at 4,7 plutselig er den nye standarden og at alle toppmodeller absolutt skal komme med det. Derfor er jeg glad for at One S nesten er like bra specet som One X (ser vi bort fra minne og skjermoppløsning) :)

×
×
  • Opprett ny...