Gå til innhold

Tommywelle

Medlemmer
  • Innlegg

    111
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tommywelle

  1. Nwader skrev (1 minutt siden):

    Jeg kan bytte til tibber mot at jeg får 250,- av den jeg benytter sin link.🤣

    Haha :p

    Men det er jo faktisk ikke et så grusomt tilbud da, mtp at du får ingen bonus hvis du ikke bruker vervelink. :) 

    Bli kunde, få 500kr, kjøp deg en ting i butikken demmes du kunne tenke deg, betal 0kr. Og husk, ingen binding. ;) Bonusen får du med en gang.

  2.  

     

    Dette er jo gode nyheter. Kunne bare få en skikkelig flukt fra tjenesten kanskje vi kan bli kvitt dritten for godt.

    Er faktisk ganske grei tjeneste, men er helt enig at den er skikkelig irriterende. Vil heller bruke facebook messanger eller rett og slett sms.

     

    Jeg synes ikke det er en litt grei tjeneste en gang.

     

    "Se her, mora til venninna di sendte en video av henne! Nei, vent, det går visst ikke å se den nei. Jaja, hadde hun sendt MMS, SMS+, FB, SMS med link, Skype eller en av de 1000 andre tjenestene så kunne du jo fått se, men hun valgte snapjævlaforbannamøkkachat. Gå på rommet ditt nå, for nå skal pappa klikke litt og si stygge ord."

    Håper du aldri får barn for du er en ustabil person.

  3. Oki. Takk for tips. Kan jeg spørre om deres mening ang dynamo?

    En kamerat av meg var fast bestemt på at det var dynamoen, så jeg reiste på huggeren og tok med en brukt derfra, reiste på verksted og byttet den. Dagen etter skulle jeg hente den og samme lyden var der. Verksted mener jeg må ha helt ny dynamo for at det skal bli i orden. Jeg skjønner ikke hvordan 2 dynamoer kan være ødelagt og lage akkurat samme lyden. De lager ingen lyd når jeg snurret på "hjulet" før de ble satt inn.

    Kan verksted ha rett?

    Skal sjekke ut det med reimem her og få testet alle de "hjula" som er synlig på filmen.

  4. Hei

     

    Først vil jeg bare si at jeg er helt fersk når det kommer til å reparere biler. Jeg har aldri reparert noe selv jeg er kjent med hvordan man bytter caliper og dekk. That's it. Så beklager på forhånd eventuelle dømme spørsmål ;)

     

    Jeg skriver nå her etter å ha hvert på et par verksteder og noen bekjente har sett på bilen. Noe er galt og noe vil det koste. Jeg vil bare ikke sette den på verksted uten og dobbelt sjekke med dette forumet.

     

    For en tid tilbake (2mnd) så begynte en merkelig lyd å komme fra motorrommet. Nesten samme lyden man hører inni bilen når man rygger. Den er konstant, men høyere ved høyere fart. Den blir høyere om jeg ruser bilen også. Den blir lavere om jeg skrur av AC men forsvinner ikke. Jeg har hvert på hugger og kjøpt brukt dynamo Fra samme bil, fått verksted til å bytte den, hjalp ikke. Akkurat samme lyd. Noen sier det er vannpumpe. Men reg reim ble byttet ved kjøp av bilen, regner med de tok vannpumpe også da? Ble byttet for 1 år siden. Jeg selv tror det er et løpehjul.

     

    Jeg har filmet feilen i håp om at noen blir kloke på dette. Jeg kan filme mens jeg ruser bilen også om det er ønskelig. Lytt nøye så hører dere en gneldrelyd. Takk på forhånd for alle svar.

     

    Peugeot 307,2001 1.6l AA45659

     

  5. Hei.

     

    Jeg er en 26år gammel mann som ønsker en utdanning innen Elektro, 

    Jeg har tidligere gått salg og service x2 og elektro x1 men ikke fullført noenting, så mitt høyeste skolenivå er ungdommskolen
    Jeg lurer på hva jeg eventuelt kan gjøre uten å ta mer studie låne (nå på 70.000).
    Hva har jeg krav på? Hva skal til for at jeg kan få bli elektriker.
     
    Grunnen til at de 3 årene er kastet bort er psykiske problemer med fremføring, jeg takler det rett å slett ikke,
    Er i behandling nå for å forberede meg til skoleår 2016 og endelig få meg en utdanning.
     
    Takk for alle svar.
  6.  

    Så for meg noe som dette: https://www.komplett.no/zyxel-nsa325v2-2-bay-nas/802867eller er jeg på bærtur? Har en chromecast og Apple tv fra før.

    Du kan kjøpe en Raspberry Pi 2 og installere Kodi (XBMC tidligere), her får du tilgang til alle filmene dine og du har tilgang til en rekke tjenester (NRK, VG, TV3 o.l.) du får ikke tilgang til Netflix desverre. Akkurat det kan det hende at blir bra når Windows 10 kommer. Microsoft har sagt at det skal komme en egen versjon av Windows 10 (gratis) til Raspberry Pi 2, da kan du jo dual-boote, og da har du plutselig alt du trenger :)

     

    Vil man kunne streame full hd fra Raspberry altså? Og noen mulighet og installere Plex Server på den? :)

  7.  

    Vil det være mulig og kjøpe en slik: https://www.komplett.no/zyxel-nsa325v2-2-bay-nas/802867#!tab:reviewsog installere Plex på den,   og koble den opp mot en slik: https://www.komplett.no/wd-my-cloud-personal-storage-3tb/803186   ??? Hva tenker dere om streaming i Full HD fra den NAS'en?

     

    Er redd for at kanskje den første NAS boksen er for treg og har for lite RAM osv videre til å kunne garantere en 100% god filmopplevelse i full HD. Og du ser jo at en som har kjøpt denne boksen klager på akkurat det.

     

    Hva slags alternativer finnes det? Kan jeg bare bruke den My Cloud hardisken og hoved pcen min med server på?

  8. Budsjettet er nok i minste laget, men ingen ting er umulig.

     

    Personlig gikk jeg for en Intel NUC pc, som du ser kan du få disse ganske så billig. Du trenger å kjøpe RAM og HDD i tillegg, men det trenger ikke å bli så mye. Men lagringsplass blir det jo ikke så mye av på denne, så hvis du skulle ha mye nedlastet matriale, så må du koble den til en annen pc eller lignende (NAS). Jeg bygde en ny pc med MASSE diskplass som jeg bruker via nettverket der hele DVD og Bluray samlingen min ligger. Det er jo mange TB.

    Du kan jo selvsagt velge en NUC med plass til en vanlig 2.5" disk, og så kjøpe en 500GB eller 1 TB disk, så har du en del plass til filmer/serier osv. Den vil starte opp litt tregere enn med en SSD, men hvor ofte skal du slå av og starte? Min står på døgnet rundt.

     

     

     

    Jeg må bare spørre om nybegynner spørsmålet, jeg har god peiling på vanlig PC og PC bygging så er ikke helt grønn, men har aldri satt meg inn i media center. Er dette egentlig helt vanlige PC'er som er bygget minst mulig med best utnyttelse av specs til kun video streaming og surfing?  Og kommer det egentlig ann på programvaren man innstallerer? Som feks XBMC?

  9. Hei

     

    Jeg trenger litt tips å råd til innkjøp av mitt først media center.

    Vi skal nå flytte til nye bolig, der ønsker vi ikke å ha kabel tv, men vi har tv2 sumo. Viaplay. Netflix. Filmnet. HBO osv og elsker å se film. Da er det vel riktig at vi skal ha et media center?

     

    Vi ønsker å kunne styre den fra telefonen eller fjernkontroll og velge film osv som vi har lastet ned fra pc som automatisk legger seg på media boksen. Er dette mulig?

     

    Budsjett rundt 2500 :)

×
×
  • Opprett ny...