Gå til innhold

ppk

Medlemmer
  • Innlegg

    119
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ppk

  1.  

    Hæ?

     

     

    Det er sånn det går når man bare *må* hate noe og er helt tom for argumenter ;)

    Trenger ikke å være det for å synes at formfaktoren/designet er stygt. I lang lang tid har voksne menn brukt runde metallklokker, mens barna løp rundt med firkantet plastikk-klokker. Ikke rart da hvis man er voksen og synes at den er stygg. Ta et raskt søk på nettet etter barneklokker så ser iWatch ganske lik ut som disse barneklokkene.

    • Liker 1
  2. Android er fullstendig underlegent iPhone og IOS. Etter å ha hatt iPhone siden iPhone 3GS var det store kjøpte jeg en Samsung S9+ for 1 år siden. Den ligger nå i skuffen og jeg bruker en iPhone 7. Makan til ubrukelig OS har jeg aldri brukt før. Alt rundt oppsett av telefonen er forferdelig tungvint. APPs låser seg og telefonen trenger å bootes. Styr unna ??

     

    Kommentaren din sier jo litt om deg da. Android krever litt mer IQ å bruke, så for de som mangler litt så er den vel helt ubrukelig. Jeg har både Android og IOS.. begge har sine fordeler og ulemper. Smak og behag for hva man liker da.

    Bra smart å hive Samsungen i skuffen hvis du ikke ønsker å bruke den lenger. Å selge den videre for 3-4tusen kroner er bare dumt å gjøre ?

    • Liker 3
  3.  

    La mg gi ett enkelt svar, som bør være nok for oppegående mennesker å reflektere seg til resten. Kina dikterer norsk utenrikspolitikk, Kina dikterer hvordan en skal oppføre seg i Norge når offisielle kinesere er på besøk. (Og Stortinget og regjeringen klarer ikke å stå imot).

    FN har noe slikt roterende greier hvor et land får lov å ta opp saker som det landet mener er viktig. Det ble Norge sin tur. Norge skulle ta opp rettigheter for kvinner. Det ble ikke noe av, fordi USA hadde et land som de mente var slemme, så da tok Norge opp det istedenfor.

     

    USA styrer norsk utenrikspolitikk på så mange områder. Alle større land gjør, inkludert Kina. Hvis vi ikke gjør som USA sier så straffer de oss. Hvis vi ikke gjør som EU sier straffer de oss. EU har ellers påtvunget oss tusenvis av direktiver. Så ifølge din logikk er EU mye slemmere enn Kina da? De styrer nasjonal politikk og.

     

    Og nei, Kina dikterer ikke hvordan vi skal oppføre oss i Norge, og har aldri gjort.

     

    Du virker ikke å ha så god oversikt over hvordan utenrikspolitikk fungerer og virker veldig fiendtlig innstilt mot Kina uten særlig god grunn. Joda Kina gjør mye galt. Det gjør nesten alle andre land i verden og. Vi kan ikke bare handle med Sveits og Sverige liksom. Hvis vi skal begynne et sted med land vi ikke handler med så finnes det og langt langt verre land enn Kina. Og om en skal utelukke Kina, så kan vi ikke utelukke USA fra handel heller. Og det blir jo dumt. Så logikken din er jo katastrofalt dårlig her.

     

    Drap og tortur av uskyldige sivile? Det gjør USA.

    Angrep av andre land for å påtvinge dem USAs styre? Det gjør USA, ikke Kina.

    Kupp i andre land?  Det gjør USA, ikke Kina.

    Militærbaser i andre land for å kontrollere dem? Det gjør USA ikke Kina. Og du mener Kina er farlig? Samtidig så er USA inne og kupper/kriger mot de fleste land i Amerika, Midtøsten og Asia. De patruljerer hele kysten til Kina. Sett noen kinesiske militære fartøy utenfor USA sin kyst? Nei. kinesiske soldater in nærheten? Nei.

     

    Det du sier er ikke logisk. Du kritiserer Kina for noe, men så mener du også at det ikke er ille om andre land enn Kina gjør det samme. Altså, du mener subjektiv at alt Kina gjør er mye verre enn alle andre. Uten noe grunnlag.

     

    Du mener og at hva enn Kina gjør skal ramme private selskaper. Du evner altså ikke å skille stat og selskap. Du klarer ikke å respektere at private personer ikke er staten. Håpløst altså.

    Veldig bra skrevet, Lunaris. Mange som kommenterer her uten å vite et kvekk om hva de skriver om eller tenker før de skriver.

    • Liker 3
  4.  

     

    Det er ikke så stor forskjell på europeisk og norsk moms som det er på amerikansk og norsk moms.

     

    Momsen i Norge er forøvrig på 25%, ikke 36%.

    Det vet jeg. Du må regne med moms (25%) OG toll (11%) når du skal omregne til Norsk pris. Da kommer det på 36% ;)

    Er det moms på tolla eller toll på momsen? Eller er de helt separat beregnet? Blir ulike tall da nemlig

    Det er moms på tollen, som svenskene mener er tull. Dvs for en Moroccan Moose jakke så koster det:

    20.000kr * 10,7% tull * 25% mva + tollgebyr =

    27.675kr + tollgebyr

    Speditørene tar forskjellig pris på fortolling. Noen tar også for frakt og oppbevaring. Posten tar kun 341kr.

    That's being said, så er det ikke toll på mobil og elektronikk ellers..

  5.  

    Det er ikke så stor forskjell på europeisk og norsk moms som det er på amerikansk og norsk moms.

     

    Momsen i Norge er forøvrig på 25%, ikke 36%.

    Det vet jeg. Du må regne med moms (25%) OG toll (11%) når du skal omregne til Norsk pris. Da kommer det på 36% ;)

    Hvor i helsikke har du fått 11% toll ifra? Det er forskjellige tollsatser på forskjellige varegrupper. Mobiltelefoner har faktisk 0% toll. Det kommer kun et fortollingsgebyr på 341kr som speditøren/posten tar for tollbehandlingen.

  6.  

    Hahaha.. lade en iPhone Xs 35535 ganger. Hva har disse laderen med mobiltelefoner å gjøre? Lurer på om Tek får penger for å reklamere for den siste iPhone telefonen.. Hvis Kondomeriet annonserer på Tek så ville kanskje artikkelen tatt med antall ganger ladestasjonen klarer å lade en dildo også?

     

    Jeg lurer på hvordan du klarer å lade opp en dildo, med tanke på at den ikke har batteri eller bruker strøm, men kun manuell håndkraft.

     

    ;-)

    Finnes oppladbare vibratorer/dildoer. Her er en link til en av Tek sine artikler om dildo:

    https://www.tek.no/artikler/langdistanse-dildo-kan-redde-forholdet/113000

    • Liker 2
  7. Uten W1 blir nok alt annet bare billige etterligninger. Skulle gjerne sett at andre produsenter fikk tilgang til den chippen, tror det kunne blitt noen veldig bra produkter av det....

     

    W1 chippen er bra, men ikke noe hokus pokus. Det er mange andre gode produkter som ikke har W1, om ikke bedre (smak og behag). Noen er opptatt av bl.a. lydkvalitet, utseende eller mulighet til å bruke de under en joggetur.. noe airpod ikke er best i.

    Å kalle alt annet enn airpods for etterligninger er idiotisk og tullete når airpods ikke var først ute med trådløse øreplugger. I tillegg så er det nesten ingen konkurrenter som har lik design som airpods.

    • Liker 2
  8. SYKT overpriset!

     

    Man får HP15BS188NO hos elkjøp til 8495,- (Var nylig på tilbud til 4995,-)

    Spesifikasjonene er veldig like (i5 8 gen, 8GB RAM, 256 SSD)

     

    Macbook = Mindre/men bedre skjerm, touchbar, litt hurtigere, lys i tastatur, aluminium materiale.

     

    HP15BS188NO = Større skjerm/numpad, dedikert skjermkort på 2GB (macbook har delt på 128MB)

     

    Er inngangsmodellen til macbook bedre? Ja, litt.

    Er forskjellen verdt 15000 kroner mer?

    NEI.

    Betaler du rundt 12000 ekstra for utseendet og merket?

    JA.

     

    Så lenge det finnes noen der ute som er villig til å betale det for logoen på maskinen så er det nok riktig priset. Tror de selger sikkert i bøtter og spann også hvis den kostet 30k også...

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...