Gå til innhold

kjekset

Medlemmer
  • Innlegg

    431
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Hjelpsomme svar

  1. kjekset's innlegg in HTC M9 lever sitt eget liv ble markert som svaret   
    Da er det touchen som er problemet. Du kan forsøke å rengjøre skjermen, kan være støvkorn eller annet skitt som ligger på skjermen og irriterer.
  2. kjekset's innlegg in [Løst] Fjerne scrollbar fra div ble markert som svaret   
    Kan du prøve å legge denne koden inn i cssfilen? Samtidig sletter du overflow:hidden til #rulletopp (linje 24).
    #rulletopp::-webkit-scrollbar { overflow: hidden; width: 0; }
  3. kjekset's innlegg in [Løst] Forskjell på DreamWeaver og testing i nettleser ble markert som svaret   
    For det første, når du skal definere div/class skal det ikke brukes stor forbokstav. Det skal brukes små bokstaver. Eks: 
     
    <div id="Holder"> <div id="Header">
    Du må også huske å endre fra stor forbokstav til liten forbokstav i CSS: #Holder { ... } #Header { ... }   Du må også definere at det er HTML5 du bruker siden du bruker <nav>-taggen. Den er ny i HTML5, og etter det jeg kan se bruker du XHTML 1.0 Transitional.   Hvis du på en finurlig måte klarer å endre de øverste linjene: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> til:
    <!DOCTYPE html> <html> For å få menyen til å fungere løser du det ved å flytte all innhold i Menu.css til Layout.css. Flytt det til linje 23 så det blir ryddig. Mao er det ikke nødvendig å ha flere CSS-filer i bruk for ulike elementer på nettsiden. Bruk ett, og gjør "the-one-and-only" ryddig ved å skille ulike divs og classer ved:
    /* Her er Footer-koden */ http://gyazo.com/005b3a0b7ec5c0f3d2a91bfc007105cb
     
     
    Beklager for en litt uryddig post, men klokken er nå 4AM! Spør om noe er uklart eller om du lurer på noe 
  4. kjekset's innlegg in Fikk sparken ble markert som svaret   
    Du er en idiot. I-d-i-o-t. Greit, du har kanskje ikke så lang livserfaring som har lært deg at det å stjele aldri vil lønne seg. Du er likevel voksen nok til å innrømme at du har stjelt, og nå må du "sone straffen" for dine ugjerninger.
     
    Du har nå ikke noe å fylle CVen med den tiden du har jobbet i butikken. Der vil være et tomrom (eller hull om du vil), og fremtidig arbeidsgiver kan spørre deg hva du har gjort iløpet av den perioden. Kommer selvfølgelig helt ann på hvor gammel du er, men er du 16-17 år ish vil ikke arbeidsgiver stusse over hullet i CVen.
     
     
    Hvis du gjør det vil fremtidig arbeidsgiver kontakte din tidligere arb.giver for referanse. Det din fremtidige arbeidsgvier får til beskjed da er at du ble sparket for stjeling. Så for å presisere: Du må nå glemme at du har jobbet der, aldri skriv det opp på CV.
     
    Og til slutt: Livet ditt er ikke ødelagt. Jeg vet om en tidligere kollega av meg som stjelte i butikken vi jobbet i (noen år siden nå) - han fikk sparken, men måneden etter så jeg han i en annen butikk. Det er håp, du må bare spille kortene riktig:)
  5. kjekset's innlegg in [Løst] Hvordan hindre nettsider i å lastes på nytt? ble markert som svaret   
    Hvilken nettleser bruker du?
     
    Firefox:
    Preferences -> Advanced -> Generelt -> "Warn me when the web sites try to redirect or reload the page"
     
    IE:
    Tviler jeg på du bruker...
     
    Opera:
    Tviler jeg også på at du bruker...
     
    Chrome / Safari:
    Har ingen innstillinger som gjør at nettleseren advarer deg når nettsiden lastes automatisk. For Chrome kan kanskje denne pluginen hjelpe deg (endre på timeren / evt stoppe den på valgt side), eller denne.
     
    Chrome: Evt. lag ett bokmerke med denne URL: 
    javascript:window.setInterval(function () {window.stop()},10) Trykk på bokmerket når du er på en side du ikke ønsker skal lastes automatisk.
     
     


  6. kjekset's innlegg in avisoversikt.no ble markert som svaret   
    OK, ikke noe mer enn det. "Avisoversikt", så tenker jeg at det finnes en good oversikt over aviser i Norge. Faktumet er at når jeg kommer inn på siden, så er det bare logo etter logo, kategorisert etter lokal og riks.
  7. kjekset's innlegg in Er Chromebook bra nok? ble markert som svaret   
    Kjøpte en Chromebook, men den falt ikke i smak. Det man kan gjøre på en Chromebook er minimalt, faktisk så minimalt at den blir ubrukelig. Vil tro den er grei til 60+, men for de under vil de innse at det blir bomkjøp.
     
    Heldigvis kjøpte jeg den på Lefdal, slik at jeg kunne benytte meg av angreretten og få pengene tilbake.
×
×
  • Opprett ny...