Gå til innhold

kjekset

Medlemmer
  • Innlegg

    431
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjekset

  1. Da må du bygge en div rundt canvas.

     

    Eksempel:

    <div id="klokke" style="margin: 0 auto; text-align: center;">
     <canvas id="c1" class="CoolClock:chunkySwiss:430" width="860" height="860" style="width: 860px;height: 860px;margin: 0 auto;text-align: center;"></canvas>
    </div>
    

    Anbefaler deg å definere en ID-tagg i CSS og plotte inn margin og text align der.

     

    Angående størrelsen på canvas, så kan du benytte deg av css media. Søk det opp på Google.

  2. Gjorde om litt på koden, men du har iallefall en fungerende løsning her.

    function showToggle() {
        var visibility = document.getElementById('hideShow').style.visibility;
        if (visibility == "hidden")
            document.getElementById('hideShow').style.visibility='visible';
        else
            document.getElementById('hideShow').style.visibility='hidden';
    }
    document.getElementById('mydiv').onclick = function(e){
        showToggle();
    };
    
    <div id="hideShow">Vis og skjul tekst ved å klikke på knappen under.</div>
    <button id="mydiv">Klikk her</button>
    
  3. Jeg leste for noen uker tilbake at Facebook gjorde endringer i API'en som resulterte i at denne tellefunksjonen ikke ville fungere lenger. Mener å huske at det var en utvikler av en plugin som skrev om dette i en e-post, men at de hadde en fix på det. 

     

    Forøvrig, så må jeg bare ta deg på det at du skriver at Facebook har laget pluginen. Det er ikke tilfelle, Facebook Inc har ingen kobling mot Wordpress, det er tredjeparter som lager plugins.

     

    E: https://www.sharedcount.com/notes/facebook_api_shutdown.php 

  4. Hei,

     

    Skulle ta et bilde i sted, og ble oppmerksom på at der lå noen bilder i albumet / kamerarullen jeg ikke har kjennskap til. Det var 2 screenshot av bilder på en Instagram-profil, og h*n som har tatt screenshotet har vært innlogget på sin egen Instagram-profil, og tatt screenshot av sine egne bilder. Jeg har derfor navnet til denne kontoen. Det var også tatt et dårlig naturbilde-ish. De ble tatt på forskjellige tidspunkt fra klokken 18-19:00 i dag. På skjermbildet kan jeg se at det er brukt en mobil med lavere oppløsning enn meg, muligens en iPhone 4 / 5. Jeg har iPhone 6.

     

    Har endret passordet til iCloud, men er så redd for at noen fortsatt har tilgang. Hvis de i det hele tatt har hatt det???? Jeg er helt fra meg nå....

     

    Noen som vet hva som kan ha skjedd?

  5. Så klart kunne jeg datet deg, men det er ikke sikkert jeg ville gått videre med det...? Du innser vel at hvis du ikke retter opp problemene før du går inn i et nytt forhold, så vil det bare følge deg, år etter år. Ikke vil du være lykkelig med partneren din heller, fordi penger påvirker oss mennesker i stor negativ grad.

  6. Har du søkt skole da? Fristen gikk ut den 16. april. Oslo er en veldig bra by, men det er stort, og det er fort gjort at man "forsvinner i mengden". Bergen er en veldig bra studentby med et veldig bra studentmiljø har jeg hørt. Du blir nok fornøyd uansett hva du velger.

  7. På mobilen ble det litt for mørkt, og litt smått. Testet med Chrome bare da.

     

    Ble det noen nettdesignpris på deg forresten?

     

    Prøvd å heller skreddersy wordpress? 

     

    Ikke svar. Han er en kunstner og vet nok best hvordan en nettside skal se ut. Og spesielt sin egen. Wordpress har vært nevnt tidligere, men han er kunstner, hvilket betyr at alt skal lages for "hånd". ;)

  8. 1. Ja, siden dette ikke lenger anses som hobby men en faktisk jobb. Kanskje ikke i ditt hode, men i skatteetaten er enhver drift der det er snakk om en del penger ansett på som jobb.

     

    2. Forskuddsbetaling er en bra greie. Da skatter du en gang i kvartalet ila. året. Du må ta kontakt med skatteetaten for å spørre om det er mulig for deg, i og med frist for første kvartal går ut ila. få dager. Regnskapsfører er veldig greit å ha når du skal mva-registrere deg, vanskelig for en noobie å forstå det uten noe erfaring. Etterhvert som du lærer kan du gjøre det på egenhånd.

     

    3. Du kan sette av sum ja, og overføre det når selvangivelsen kommer neste år. Da fører du inn summen som du tjente året får (altså nå i 2016), samt fyller ut noen skjemaer og du er good 2 go.

     

    4. Usikker, men det er noe som heter at penger som blir omsatt i utlandet ikke skal skattes for i Norge. Eksempel på dette er Google AdSense. Jeg vet dog. om flere som må registrere seg i MVA- og betale moms for inntjeninger.

     

    5. Google :) Ligger mye!

  9. Hvilken informasjon ønsker du å hente? Registrert informasjon fra bestilling eller kolonnene: 

     

    Klslett,    bestillingstidspunkt,    type bestilling,    dato,    utføres kl,    navn.    tlfnr,    adresse,    merknader.

     

    Klarer ikke helt å forstå sammenhengen her.

     

    Det jeg har skrevet over er en løsning på hvordan det kan gjøres, men da blir bestillingen gjort på deres side og dere har større kontroll over bestillinger som er gjort. 

  10. så bruke php for å hente data og skrive inn til en ny side, og så html/css for layout ?

     

    Stemmer. Hvis dere har en nettside, feks: http://bedriftenmin.no, og siden til bestillingen er http://bedriftenmin.no/bestill, er det på denne siden skjemaet er. Kunde fyller ut informasjon, og den kan da bli sendt til dere på mail, og/ eller bli registrert på en egen side kun du har tilgang til. 

     

    men tenkte det gjerne fanst noen script som allerede gjorde lignende ting, som går ann å endre på:

    Søk etter "contact form php" / "registration form php" så finner du sikkert en base du kan gjøre endringer på, slik at den passer til dere.

  11. HTML og CSS for layout av skjema

     

    PHP for å registrere data som blir skrevet ut, og for å varsle dere når en bestilling er gjort. 

     

    Hvis du ikke har forkunnskaper nok til å lage det selv, kan du søke etter "contact form php", og tweake et script du finner slik at det passer til dere. Men uten noe forkunnskaper vil også det bli vanskelig.

     

    Løsningen da er å betale for at noen gjør det for dere. :)

×
×
  • Opprett ny...