Gå til innhold

GynterGynter

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GynterGynter

  1. Habla Møberg skrev (1 time siden):

    Dette er vel en PSA 1.6 diesel? I så fall kjent problem dette, et resultat av for lite service. Det krever endel utstyr å ordne dette med lekkasje rundt dysene. Men om du vil kjøpe inn det som trengs, er det kurant å gjøre jobben selv. Ligger mengder av videoer om dette på youtube.
    Normalt skal du ikke overhale dysene, kun ordne dysesetet og tetningene. Overhale dyser er for de som har utstyret, altså diesel-elektriske verksted.

    Ja, tror du har rett i at det er PSA 1.6 diesel. Er det kjent problem at det innsprøytingsdyser som forårsaker fuskinga? Hva slags utstyr trengs? Det ser jo ikke så vanskelig ut å demontere - hvis den ikke sitter helt fast da... Men jeg har ikke turt å gjøre det...

  2. Hei!

    Jeg har en Cooper Diesel som tidvis fusker... og da fusker den skikkelig. Jeg har byttet dieselfilter og forrige eier byttet egr ventil. Ingen sot i egr ventil nå. Når bilen begynner å fuske så må jeg kjøre på høyt turtall for å få bilen tilbake til garasjen...(bilen står stort sett i garasjen pga dette).

    Jeg ser det er "koksing" rundt den ene innsprøytingsdysa. Så jeg lurer på om jeg burde skrudd opp den / ev alle innsprøytingsdyser og renset opp og byttet kobberpakning? Er det rimelig enkelt å gjøre? Ev. andre tips?

     

     

  3. Jeg har en venn som har emailkonto hos Telenor(online.no) . Han mener han har problemer med å sende epost når han er koblet opp med annen bredbåndsleverandør (f.eks. på flyplass i utlandet). Hvordan setter han opp mailkonto da (er det annen port, evt andre autentisering)??

    Kan han evt ikke bruke smtp.online.no for utgående post?

×
×
  • Opprett ny...