Gå til innhold

Gunnolf

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gunnolf

  1. Beklager, har vært uten nett (takk til en fuck up fra NextGenTel...) så har ikke fått sjekket tråden!

     

    Men bare fordi å jailbreake en iPhone er blitt lovlig, betyr det ikke at Apple vil tilatte det i lengden. Dem kan fritt si i sine End User License Agreement at hvis telefonen blir utsatt for jailbreaking at dem kan deaktivere den. :/

     

    Men har fremdeles ikke bestemt meg, har kjøpt meg en brukt Nokia e90 foreløpig, men N8 fra Nokia ser litt fristendes ut. Samme for Nokia N900.

  2. Tid for at vi trekker alt støtte i Midt Østen. Uansett hva vi gjør, hjelper det ingen i lang sikt. Både Palestinia og Israel må se hverandre som likemenn og arbeide i sammen til og få freden på plass.

     

    Når USA støtter Israel med mange millioner hvert år, løfter noen (Palestinere) på øyene. La dem ordne opp i dette selv, vi kan gi veiledning til begge partier, men vi burde absolutt ikke støtte hverken den ene eller den andre.

     

    Selvførgelig min mening. :)

  3. Hei, for en del år nå så har mine interesser for politikk tatt av. Har hatt en del blogger/websider og fått generelt en god tilbakemelding.

     

    Men min spørsmål er: Hvordan blir mann politikker?

     

    Hørtes kanskje ut som en dumm spørsmål for mange, men trøss for at jeg er født Norsk, har jeg bodd i utlandet i en ganske mange år så jeg er usikker på hvordan "ting funker". :)

  4. Ok, var i kø for og bestille iPhone 4 men så fikk jeg høre noe fra Engadget.com (eller var det Gizmodo?) om at Apple planlegger og "brikke", altså gjøre telefonen din i ustand skulle du jailbreake den. Det er jeg ikke en stor fan over, så jeg har bestemt meg at min 3GS skal for være den siste iPhone jeg skal ha...

     

    Så, nå trenger jeg noen råd.

     

    Er litt keen på en Android telefon. Har tuklet litt med den nye X10 fra Sony Ericsson men er litt i tvil.

     

    Noen som har noen erfaringer? Noen forslag?

     

    Takker på forhånd ;)

  5. hun jeg er sammen med er 15 år da ! så hun er ikke så ung

     

    Trur dere begge er for unge for og være helt ærlig her. Men du og henne kommer til og gjøre hva dere vil uansett, så lykke til. Bare pass på at du ikke havner opp med barn, kan love deg her og nå det vil ikke være noe særlig kult...

     

    Men når det gjelder tissemannen din, så vil jeg si den er helt grei. Ikke vær så redd om størrelsen! :)

×
×
  • Opprett ny...