Gå til innhold

Bestemord

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bestemord

  1. Bytex skrev (29 minutter siden):

    Er skremmende få spill ute til launch så jeg har ikke noe umiddelbar hastverk med å skaffe en..

    Enig her. Etter FOMO'en rundt Demons Souls la seg slo jeg meg til ro med at det var en gyllen mulighet til å blåse gjennom From soft backloggen mens jeg venter på Komplett ordren.

    Følger nå egentlig tråden her fordi jeg er hekta på PS5 shipment metaen.

  2. Tor Rasmussen skrev (2 timer siden):

    Overhodet IKKE!!!
    Finnes mange UK-forhandlere som trekker fra UK-moms, legger til norsk moms, ordner med forsendelse og det ikke blir ekstra gebyr.

    Playstation 5 disc-edition koster deg ca 5.750,- ferdig levert i Norge inklusive frakt, moms og gebyrer fra Amazon.co.uk


    Eksempel: Dualsense controller fra Amazon koster 890,- levert i din postkasse inklusive all moms og gebyrer.
    Den som gjør den dyr, er frakten. Mange norske forhandlere tar 890,- for DualSense.
     


     

    Bilde_2021-01-25_171044.png

    Ok, my bad. Da har vel Amazon tatt grep siden den gangen jeg handlet fast der. Gikk som smør så lenge man holdt seg under tollgrensa på 200,- eller handlet bøker som den gang var momsfritt. Gikk jeg over med så mye som ei krone smalt det.

  3. Burage skrev (1 time siden):

    Noen andre som har fått mail fra CDON om at 28. februar-forhåndsbestillingen, bestilt 9. desember, er forsinket?

    Hadde selv en ordre inne på denne, men avbestilte med en gang jeg så at de fortsatte å selge nye leveranser til nye kunder. Å late som at PS5 2021 på noen som helst måte er et annet produkt blir i overkant shitty for meg. Det skal de ha CDON, ballsy move å sikre seg forhåndssalg og "normalt salg" parallelt, men pill råttent er det. Mye kan sies om Kompletts håndtering av dette, men de har i det minste forholdt seg til kun en av løsningene.

    Disse mytiske fremtidskonsollene til CDON vil vil nok bli sisteprioritet helt frem til markedet normaliseres. Det er bare å forberede seg på mange medfølende mailer om at Sony dessverre er slemme og ikke leverer nok konsoller.

×
×
  • Opprett ny...