Gå til innhold

TheNikkoMan

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheNikkoMan

  1. Når jeg allerede kjører (en alpha av) ICS på min Galaxy S, og ser at den flyr og ikke har problemer med minnemangel, blir det åpenbart at denne avgjørelsen kun er opp til Samsung sin økonomiske avdeling..

    Nå er det også mulig at ICS med Touchwiz oppå ville blitt for mye for den kraftige, men gamle, telefonen, og at Samsung ikke vil lansere uten det. Eller kanskje de bare er lei av å modifisere Android-rammeverket hver gang en ny versjon kommer ut?

    • Liker 1
  2. Selvom remaken er fantastisk (spilte aldri mer enn et par timer på originalen), mener jeg at det ikke fortjener 10/10. Spillet kjører på samme engine, med få, om noen, forbedringer. Man kan fremdeles slå fiender gjennom vegger, kameraet viser deg noen ganger hva som er bak veggen, pluss flere småting som burde bli fikset på når et spill skal gjenskapes på nytt.

    Ikke misforstå meg, dette spillet er det beste spillet jeg har spilt på år og jeg elsker det, men en remake forventes å være bedre enn originalen, og denne remaken lever ikke opp til det. Synes jeg.

  3. Nintendo "skuffer"?

    Er det skuffende å spare penger ved å droppe en funksjon de ALLER ALLER fleste har fra før av? Ikke kom og fortell meg at du hverken har en stasjonær, laptop eller en DVD/Blu-ray spiller fra før av.

    Det var ingen som forventet DVD-support, og derfor kan ikke Nintendo "skuffe".

     

    Litt sånn halvrelatert til det som blir diskutert her: http://www.nintendoworldreport.com/rumor/26828

    • Liker 1
  4. Haters gonna hate, and lovers gonna love.

    Som en selvutnevt Nintendo-fanboy må jeg si at WiiU har trekk som jeg likte, og Zelda og Pokemon i HD gir meg frysninger (på en god måte).

    Jeg kommer ikke til å kjøpe Vita, rett og slett fordi den ikke kommer til å ha noen spill jeg intresserer meg for. Det må alle akseptere, og folk må innse at dems egen mening er ikke lik alle andres.

    Å dedikere noen vinner av E3 basert på journalistens meninger blir feil, synes jeg.

    Vær så snill og hold dere objektive folkens.

  5. Jeg kunne ikke vært mer enig med mesteparten her. Hvordan i h* klarer ikke mediabrasjen å oppdage dette? Det er ikke slik at om man banner a så vil b automatisk bli det første valget. Består ALLE mediakompanier av 60 år gamle advokater som aldri har hørt om Internett?

    Dersom du skulle valgt mellom en lovlig trehjulssykkel og en ulovlig Mercedes for å dra på ferie til Sverige, hva velger du?

  6. Jeg lo når jeg så at løsningen for android var å huke av på en boks, men at du på iphone må sikre telefonen mot tyveri og kryptere sikkerhetskopien. Med andre ord er det ikke mye du kan gjøre.

    Jeg mener at det er bedre å ha valget, enn at Steve Jobs skal ta det for deg. Fatter ikke hvordan apple fanboys kan mene noe annet.

    • Liker 2
  7. Har de i det hele tatt tenkt på at barn i alle aldre kan ha mobil, mens Gears of War er 18 års grense? For at det skal bli en real sammenligning må man se på mobiltall som kun gjelder for personer over 18 år. De kan ikke mene at de blir "tatt fra gamers", når de "gamerene" de tror de mister aldri hadde lov til å kjøpe spillet dems uansett..

    Og på den subjektive siden, jeg syntes dette er tull. Mobilspillene er spill som, værtfall jeg, laster ned og spiller på skolen eller andre tilfeller der jeg ikke har med 3DS eller DS. Er jeg hjemme, er det ikke snakk om at jeg spiller et mobilspill istedefor et konsollspill.

    Jeg mener at dette er to forskjellige markeder.. Håper flere er enige med meg.

  8. Det er fint for mobilbransjen osv, men min mening er at mobilspill og konsoll/håndholdtspill er usammenlignbare.

    For det første har du prisene. Mobilspill er jo noe du kan kjøpe for rundt femti kroner, og ofte langt mindre, mens et konsollspill må man kanskje spare til osv. Jeg har spill på Galaxy S'en selv, og mange av dem er genialt morsomme, men jeg ville i 10 av 10 tilfeller heller spilt Wii, 3DS eller PC istedefor mobil, om jeg hadde valget mellom de to.

    Mine meninger. Kommer du og sier at jeg ikke kan ha dem, så er døra den veien.

  9. Jeg er imponert over hvor usaklig de fleste innleggene her er. Jeg er Android-fanboy selv, men klarer helt fint å være helt objektiv og se de positive og negative delene med både iOS og Android. Har ikke testet WP7, så skal ikke si noe om det.

     

    Android. Har det, elsker det. Men hvorfor elsker jeg det? Mest sannsynlig er det fordi jeg er en tekno-geek som elsker å ha noe å fikle på og kødde med. Men samtidig, liker jeg (JEG) Android-brukeropplevelsen bedre enn iOS sin. Jeg har en Galaxy S nå, og har aldri elsket en mobiltelefon like mye. Jeg har aldri sett maken til muligheter, fordypninger og funksjonalitet på en telefon. Muligheten til å bestemme nøyaktig hva man vil ha hvor, om du vil ta risken og overklokke telefonen, om du tør å gjøre drastiske tiltak på den for å øke batterilevetiden osv..

    Jeg skal ikke overdrive. Man kan ikke bestemme nøyaktig hvordan den skal oppføre seg og være.

    iOS derimot. Alle har prøvd en iPhone. Enter har man det, eller så vil man ha det. Hvorfor? Jo rett og slett fordi den enkle brukeropplevelsen og uvansklige hverdagen gjør den enklere å bruke og håndtere. Og det er det mange er ute etter, en enkel telefon der du kan ha bøttevis med apps og der du kan ringe og sende sms enkelt. De fleste iPhone-brukere vet ikke engang at de er "innelåst" i iOS sitt fengsel, og de legger ikke merke til det engang. Med andre ord spiller det ingen rolle for dem om det er åpent eller ikke. For meg derimot :p

    Man kan ikke velge ut et bedre mobil-OS. Det er opp til hva personen ønsker og tør å begi seg ut på. Mine fellow Android-fanboys, hør mine ord. Du kan tvinge hesten til vannet, men du kan ikke tvinge den til å drikke. Det er opp til brukeren hvilken telefon vedkommende vil ha.

    En annen ting jeg ville ta opp var dette med "Android-fragmentasjon". Dette er tull. Man kan ikke kalle dette fragmentasjon. Når man har et OS som går over mer enn en enhet, og kompaniene som HTC og LG absolutt skal legge sine preg på dem, vil dette oppstå. Dette er kompaniene sin feil. Se på Nexusene for eksempel. Alltid up-to-date med Android-versjoner.

    Men sånn helt til slutt, det er ikke Android sin feil at Samsung lager TouchWiz, HTC lager Sense, og gud vet hva de andre lager. Dersom det eneste som hadde skilt Android-telefonene fra hverandre var hardwaren, ville det ikke spilt noen rolle for deg om du kjøpte HTC eller LG. Kompaniene vil såklart sette sitt eget preg på det de selger. Jeg er imot dette, men dette er realitet. Men det er ikke sånn at det er 100% umulig å fjerne disse "lagene", eller hva man kaller dem, heller.

    • Liker 4
  10. Grunnet likheten i hardware har noen Galaxy S devs portet Nexus S softwaren til Galaxy S. Du kan allerede få en liten forsmak på xda, men ifølge twitteren til en av dem ( http://twitter.com/dumdidum ) er mye ferdig allerede. Da skal vi få fart på sakene :)

    Om du ønsker forandring nå har de nyeste lekkede Samsung-programvarene (JPU/JPX/JPY) fått veldig orden på sakene. Jeg har ikke behøvd en lagfix på noen av dem :)

    xda :D

×
×
  • Opprett ny...