Gå til innhold

Palme

Medlemmer
  • Innlegg

    1 763
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Palme

  1. Jeg forsøker å fjerne tekst fra et Sharepoint 2013 Calendar-view. Jeg ønsker å fjerne alle "00:00" oppføringer:

     

    Selve HTML'en ser slik ut:

    <div class="ms-acal-item" style="position:absolute;left:496px;top:371px;width:234px;height:20px;" title="00:00 - 00:00 blablabla" _index="3,2">
    <div class="ms-acal-sdiv">00:00 <a onclick="EditLink2(this,'WPQ2');return false;" href="blablabla/DispForm.aspx?ID=17">blablabla</a></div></div>
    
    <script type="text/javascript" src="http://code.jquery.com/jquery-1.10.2.min.js"></script>
    <script language="javascript" type="text/javascript">
    
    $(document).ready(function() {
       window.setTimeout(doModifyCal, 150);
    });
    function doModifyCal() {
      var str="x";
      var urlString = urlencode(location.href);  // only needed for Display to Edit form link option
      // get the 2nd div of class "ms-acal-rootdiv"
      var CalData = $('div.ms-acal-rootdiv:eq(1)');
      // remove all "00:00 - 00:00" from single item days
      $("div.ms-acal-time", CalData).remove();
      // remove all "00:00" from multi-item days
      $('div.ms-acal-sdiv', CalData).each(function() {
        if($('div', this).length == 0) {
          str=$(this).html();
          str=str.replace("00:00","");
          $(this).html(str);
        };
      });
     // get rid of "00:00 - 00:00" in tool tip when you hover 
     $('div[title]', CalData).each(function() {         
        str=$(this).attr("title");
        str=str.replace("00:00 - 00:00","");
        $(this).attr("title",str);
      });
    
    </script>
    

    Noen som ser hva jeg gjør feil?

  2. For dere i Bergen kan jeg informere om at Matkroken (tidligere rimi) i Nattlandsveien har byens nest største utvalg i butikkøl. ICA på Måseskjæret har fremdeles størst.

     

    Spennende! Synes i utgangspunktet at dette ser ut som en ganske liten butikk og jeg har ikke vært der siden det ble Spisekroken, men da må vi ha oss en tur innom.

     

    Bare av nysgjerrighet, på hvilket grunnlag kan du si at dette er den butikken med nest størst utvalg? Har du sjekket alle butikker i Bergen? ;)

  3. Ønsker å bestille en del ting til et svensk pol (fra andre svenske pol), men uten svensk personnummer får jeg ikke registrert meg på Systembolaget.se. Det er ~2 uker til jeg skal dra. Hvordan går jeg frem for å få shippet var dit?

    Dersom du kontakter kundeservice og forklarer situasjonen fikser de en konto for deg. Jeg fikk det samme dagen jeg kontaktet de.

  4. Hvilken enhet måler man egentlig skostørrelser i?

     

    I UK måler er måleenheten barleycorn, altså 1/3 av en inch, men hva bruker vi?

     

    *edit:

     

    Paris Point var visst det jeg leitet etter:

     

    3/2 * (lenge på fot + 1.5) = ca. skostørrelse

     

    Da blir spørsmålet: Hvorfor så vanskelig? Hvorfor ikke bare bruke cm (for de landene som bruker det metriske system)?

  5. Om det er Norges beste butikk-øl er jeg ikke helt sikker på, men jeg kan være enig i at det er et av de aller beste butikk-ølene (som nå faktisk også er mulig å få tak i på butikken).

     

    Blir som oftest en slik når vi er på Naboen, men jeg synes også det holder med en.

     

    Gleder meg til å smake på Prestesonen fra samme brygger. Det er riktignok ikke en dry stout, men en porter, og den har den ekstra alkoholprosenten du etterlyser - som ofte gjør enorm forskjell på fylde- og munnfølelsen i disse litt mørkere ølene.

  6. Egentlig er det positivt at det er rift om plassene og at ikke "hvem som helst" kommer inn. IT-studier har lenge slitt med høyt frafall pga folk som søker som egentlig ikke er motiverte.

    Dette gjelder vel flere typer studier enn bare IT, og hvordan i all verden skal man få filtrert ut søkere ved opptak basert på motivasjon?

     

    Bør vel være en enkel sak å legge ved et motivasjonskjema på søknaden:

     

    "På en skala fra 1 til 10; Hvor motivert er du til å fulføre dette studiet?"

    • Liker 1
  7. Tsarina Esra er en slik øl du kjøper noen flasker av, smaker en nå og sitter resten i kjelleren hvor du glemmer de i 5 år. Da får du deg en meget hyggelig overraskelse når du popper deg em flaske på en kald of rufsete høstkveld! Fersk likte jeg ikke denne noe særlig da jeg smakte den første gang, men etter å ha fått smake en lagret versjon har jeg virkelig fått sansen.

     

    Amarilloen har jeg bare smakt en gang, og det var mer enn nok for min del. Den ble bare alt for alt for søt og klissete for min smak. Det var riktignok den forrige batchen, men jeg har ingen behov for å kjøpe en 0.75l flaske med noe jeg ikke likte noe særlig.

     

    Vuur & Vlam husker jeg at jeg reagerte på at den var overkarbonert sist jeg smakte den. Får satse på at det har blitt litt bedre denne gangen, men det skal mye til for at den blir bedre enn Haandbryggeriet sin "festivalvinner" i serien.

    • Liker 1
  8. Ellers var det svært lite på Vika nå. Masse utsolgt med lapper hengende på hyllene som sa: "leverandørproblemer".

    ...

     

    Regner med dette er pga. Vectura driver å flytter lageret sitt til for tiden. Fikk melding fra kundesenteret for noen dager siden som sa at min leveranse ble forsinket pga. dette .

     

    ...

    Nå håper jeg at at Valken får inn noe godis snart for nå er "lageret" mitt av øl nesten tomt. :-P

     

    Har du hatt deg en tur nå etter påske? De har fått inn ganske store menger nye øl. Deriblant en del nye ting fra De Molen, 2 nye fra Hoppin Frog (+ to gjensyn), 4-5 nye fra Sigtuna og litt annet mixmax fra Schneider, Mikkeller, Haandbryggeriet og ikke minst de to fatlagrede fra Nøgne.

     

    dagens-fangst-120416.jpg

     

    Liker innstillingen!

  9. Dette er en gjenganger i de fleste øl fra Lade gaard. De har blitt påket dette flere ganger, fra flere hold, men de påstår at det er slik det skal smake.

     

    Nå kan det jo selvsagt være at dette er en dårlig flaske - eller i værste fall en dårlig batch, men etter all sansynlighet og alle tidligere erfaringer med Lade Gaard-serien, smaker det slik bryggeren ville det skulle smake.

  10. ...

    Nå håper jeg at at Valken får inn noe godis snart for nå er "lageret" mitt av øl nesten tomt. :-P

     

    Har du hatt deg en tur nå etter påske? De har fått inn ganske store menger nye øl. Deriblant en del nye ting fra De Molen, 2 nye fra Hoppin Frog (+ to gjensyn), 4-5 nye fra Sigtuna og litt annet mixmax fra Schneider, Mikkeller, Haandbryggeriet og ikke minst de to fatlagrede fra Nøgne.

  11. Hei. Er i tigerstaden ATM. Er det noen som vet om en plass de selger øl med et bredt utvalg? Et vinmonopol som har ekstra bra utvalg eller andre butikker?

     

    Ta deg en tur på Meny Grønland, Centra Colosseum og Fenaknoken. Alle plasser som har en del utenom "det vanlige". Ellers er det som fiskebollen over her sier, Vika polet har et fantastisk utvalg.

×
×
  • Opprett ny...