Gå til innhold

Mr.Swearegen

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mr.Swearegen

  1. Livet består av opp og nedturer. Det er mulig at du ikke når dine mål, eller ender opp fattig som en lus,, men hvis man kan glede andre og få noen få venner eventuelt få seg en mann eller kone, så kan man ha det ganske bra med seg selv. Selvmord er en endelig løsning på et kortvarig problem har jeg lest ett sted, og det er sant. Jeg har opplevd dødsfall i familien som ikke er naturlig (ikke selvmord) , jeg har jobbet i årevis på steder jeg hatet, men jeg lever enda. Jeg er ikke rik, har ikke bra kropp, men finner livet verdt å leve. Mitt råd er å unngå statusjag og leve i nuet, og å sparke vekk alle mennesker som ikke synes du er bra nok. Selvmord skader andre mennesker enn deg selv, du dør og de er igjen med sorg og lidelse. Alle skal dø, still deg i køen og vent på din tur, nyt reisen:).

  2. Jeg synes man skal ha kontroll på vanedannende legemiddler, men det å ta vitaminer og urter under samme kam, for å klare å skille klinten fra hveten, er jo et overgrep mot det moderne samfunnet vi lever i. Nå blir det fritt frem for å skru opp prisene på alle vitaminer og urtebaserte kosttilskudd i Norge. Det er jo dessuten ikke alt man får tak i helsekostforettningene her til lands.

    Jeg har meldt meg inn her for å vise min motstand:

    https://www.facebook.com/groups/513272555517926/

    og her:

    http://www.underskrift.no/vis.asp?kampanje=5350

  3. Det er rimelig mange om beinet om jobbene i Oslo også. Vil lyste ut 1 stilling som brukerstøtte, og en stilling som Exchange ansvarlig, ¨med mere, og hadde ca 100 søkere på hver av stillingene. Mange kandidater med lag erfaring på både brukerstøtte og drift, samt noen uten erfaring eller utdannelse, og de havner bakerst i bunken.

    Eneste som er ganske sikkert nå er utdanning innen helse, og greit betal jobb etter utdanning, er å jobbe som natte- vakt ved sykehjem på natten. It utdannelse, hadde jeg holdt meg langt unna akkurat nå -, bobletendenser

    • Liker 1
  4. Hvis du har problemer med å uttrykke deg, ol, så vil jeg anbefale å ta med en venn, eller veninne som har S i muntelig. En annen løsning, kan være at du skriver ned på et ark hva du mener / føler, og så leverer du bare dette til legen. Det kan jo være greit å nevne i dokumentet at du er sjenert, og ikke stum, hehe:)

     

    Lykke til!!!

  5. Jeg husker at man en gang fikk kjøpt en sekk med pulver, som man fylte med lunket vann, og så slo man hull på en pose inni, med antakligvis gjær. Den skulle henge i 3 uker, og så hadde man 10 liter velsmakende øl.

    2 bekjente av meg kjøpte dette, og de fulgte oppskriften nøye, og etter 3 uker tok de med seg sekken på fest.

    De ble fulle, men kvaliteten og smaken var noe ymse. De gikk rundt å prompa gjær i noen dager etterpå, for å si det sånn.

    Joa, ølbrygging er gøy, men stort sett har jeg tilgode å finne noe hjemmelaget, som smaker bedre en Carlsberg

     

     

  6. På facebook er det opprettet en støttegruppe for Paolla og søsteren, som ligger an til å bli sendt hjem til Brasil. Gå inn på siden, les saken, og støtt opp om disse to, som ellers går en usikker skjebne i møte:

     

    http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=104068006325937

     

    Kopiert fra facebook støttegruppen:

    ''12. oktober 2010 fikk familen til Paolla brev fra UNE (utlendingsnemda) om at Paolla og hennes lillesøster ikke har fått innvilget søknaden om oppholdstillatelse her i Norge. De må altså reise tilbake til hjemlandet sitt, Brasil. De har fått utkastelsesbegjær satt til 25. oktober 2010 og de må være ute av landet innen den datoen.

     

    Det som er hjerteskjærende og brutalt, er at moren til disse to jentene og deres lillesøster igjen, har fått oppholdstillatelse i Norge pga. at faren til lillesøster på 1 år er norsk. Det vil med andre ord si at moren må velge mellom den minste dattern eller de to eldste. Skal hun bli i Norge sammen med den yngste, eller skal hun reise sammen med de to eldste til Brasil? Et umlig valg for en mor å ta! "

     

     

    Jeg synes det er rart at de ikke får være her sammen med sin mor, da begge er umyndige, noen som har greie på slike saker?

×
×
  • Opprett ny...