Gå til innhold

brutter

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av brutter

  1. etter enda flere timer med MGS2 så er jeg fortsatt ikke komfortabel med kontrollen... veldig irriterende, for spillet er jo ganske engasjerende... klarer heller ikke å slå meg til ro med måten kameravinklene skfter hele tiden... synes fortsatt at dette er litt oppskrytt...

    og sanoj_20 mhp lyden; regner med at du ikke tenker på skrittlyden når du skriver at den er så fet... den høres ut som om du tapper med en blyant på skrivebordet... men ellers mye bra for øret...

    må likevel si at jeg heier på Sam Fisher i denne debatten.... men jeg har ikke runda ennå, så hvem vet hva som skjer?

  2. Etter å ha frydet meg gjennom Splinter Cell, og lest utelukkende beundrende og rosende omtaler av artikler av MGS2, har jeg gått til innkjøp av sistnevnte. Bare for å bli utrolig skuffa. For å være ærlig klarer jeg ikke å forstå hvordan dette spillet har nærmest religiøs betydning for noen.

    Grafikken er ikke allverden, lyden er helt merkelig og bevegelsene lite dynamiske. Men det verste synes jeg er kontrollen, som er etter mitt skjønn forferdelig keitete og vanskelig å få skikkelig dreis på, i allefall når man skal benytte seg av våpen. Våpenkontrollen er noe av det verste jeg har vært borti på spillfronten noensinne, synes den er helt umulig. Heller ikke kjempefan av at man ikke selv kan styre kameravinklene.

    Jeg lurer derfor på om det er noe jeg ikke helt har fått med meg med dette spillet, for jeg kan ikke fatte hvorfor det har fått sånn status.... Er det jeg som ikke har oppdaga spillets skjulte kvaliteter? Jeg håper det, for storyen er tross alt ganske kul...

    Kjør debatt...

  3. Etter mange spennende timer med Splinter Cell, vurderer jeg nå å gå til anskaffelse av MGS2: Substance, men er ikke helt overbevist... En del screen shots jeg har sett i artikler og omtaler ser veldig "tegneserieaktige" ut, noe jeg ikke finner spesielt attråverdig... Hva med gameplay, historie, gadgets og kontroll?... Kan dette måle seg med høvdingspillet Splinter Cell?

    Noen som har noen synspunkter?

  4. Er der hvor målet er å ødelegge lastebilene med atomvåpen. Har kommet meg igjennom den døra der du må bruke termobriller for å se varmesignaturen på tastene... Har uskadeliggjort 4 karer inne i foajeen, og klatret over til den andre siden av inngangspartiet på et rør for å unngå kanontårnet som står på toppen av trappa. (Har seff skutt ut lyset, slik at jeg beveger meg i mørket).

     

    Så til problemet: Må grabbe han obersten, som kommer inn sammen med en vakt, når jeg er på veg over for å tvinge han til å åpne døra med retinal scannner, MEN jeg er ikke kar om å klare å lande bak obersten uten at han oppdager meg og skyter meg i fillebiter... Har prøvd maaaange ganger, men får det ikke til... Fornbanna irriterende, særlig siden jeg må gjøre hundre ting før jeg kommer så langt... Er det noen som kan hjelpe meg?

  5. kjøpte BF 1942 for en stund tilbake, men har så langt bare spilt single player, og den er som kjent ikke allverden å skryte av..

    kunne tenke meg å spille på nettet, men er helt grønn og veit lite om hvordan jeg skal gå fram.. åssen kommer jeg igang, hvor finner jeg folk å spille med, og ikke minst hvor finner jeg folk å spille med som ikke er så forbanna gode at de helt tar rotta på spillegleden til en rookie?

  6. Kyppre:

    moro at du sier at ps2 er dårlig... jeg sleit lenge og vel med å finne ut om jeg skulle kjøpe ps2 eller xbox... blei fornøyd til slutt, etter flere søvnløse netter... tror jeg har lest samtlige tråder på temaet i dette forumet... men tror jeg sikkert kunne levd med en ps2 oxo... spiller mye tiger woods 2003 for tida, men så er jeg jo golfidiot da... tror ikke det er så mange gamere som er akkurat det gitt...

     

    takker for tips, skal sjekke ut mech assault...

     

    MeSs: tror ikke jeg ville gitt mer enn drøye 2000,- for utstyret ditt altså... ikke ta det personlig...

  7. Ny Xbox her i gården... Etter intens tautrekking med PS2 gikk box'en av med seieren..

    Har JSRF, Sega GT2002 og NFSHP2... Venter på Tiger Woods 2003 i posten... Splinter Cell blir det vel også etter hvert tenker jeg... ellers så kommer vel MSG Substance snart, gjør det ikke?

  8. har etter mye om og men og fram og tilbake mellom ps2 og xbox, endelig fått sistnevnte i hus, bare for å konstatere at den bråker irriterende mye... er det midre bråk fra ps2 enn xbox?... har ps2 i det hele tatt kjølevifte?

×
×
  • Opprett ny...