Gå til innhold

Kexmonster

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kexmonster

  1. Ja, de har importert noen generic android tableter. Ikke designet og utviklet selv...Sammenlign bildene på disse to linkene, så ser at man hvor landet ligger:http://www.taiwanlcd.com/manufacturer/android-tablet-pc/3g-tablet-pc/3g-tablet-pc-mid-7010chttp://tpad.no/produkter.php?produkt_id=5203

     

    De ble nok ganske busted nå ja. Om ikke annet, så har de ihvertfall brukt bildene til det andre nettstedet.

    • Liker 1
  2. Jeg merker at jeg blir mektig provosert når jeg leser dette. For mobilsider må være noe av det største tullet jeg opplever. Almås skryter av VG's mobilside, men er hun klar over at det er funksjoner du rett og slett ikke kan bruke på mobil.vg? Prøv å sjekke oddstips på vg på mobilen for eksempel. Det er faktisk ikke mulig med mindre du bruker funksjoner som t.d. Chrome har ("vis skrivebordsutgave).

     

    Punkt 1 når utviklere skal lage mobilsider burde være å putte en STOR knapp på toppen for å vise fullverdig side, og ikke gjemme den helt nederst. For jeg tror aldri at jeg har brukt en eneste mobilside og vært fornøyd.

     

    Bare for å si det, jeg leser ikke vg på mobilen lenger, kun på pc'en.

  3. Har bare lyst til å legge fram noen av mine redstone-creations, og lurer på om det er noen andre her på forumet som har noe annet de har lagt av redstone som de har lyst til å vise fram:

     

    Kan jo starte med den første kreasjonen min. Først bakgrunnsinfo: Jeg har 3 baser (har fler, men 3 som er relevante nå). Charlie-basen er et slott høyt over bakken, og det går 2 minecart-tracks (som blir til 1 litt senere) fra Charlie til Alpha- og Beta basen min (er klar over at dette er NATO-radiospråk fail [bravo], men har inngravert navnet på basene mine i Obsidian, så gidder ikke å endre på det). Det er en spak i Charlie basen, som ikke bare endrer retningen på tracken, men den åpner også døren til riktig track, og lukke døren til den andre tracken (se bilde).

     

     

    3.png

    Her ser man spaken, pluss dørene som åpnes og lukkes og gir tilgang til riktig track.

     

    4.png

    Her ser man selve tracken som blir endret.

     

    Den neste kreasjonen jeg lagde, var en kode-lås som gir tilgang til trappen som fører opp til Charlie-basen. Den består av 5 spaker, og alle spakene må stå i riktig possisjon (av eller på) for at døren skal åpne seg.

     

    5.png

    Her ser man spakene og døren.

     

    6.png

    Her ser man riktig kombinasjon, og at døren er åpnet.

     

    Det neste jeg måtte lage var noen kule blinkende lys for Charlie basen min (Man ser selvfølgelig ikke at de blinker på bildene, men de blinker med ca 1. sek intervall).

     

    2.png

    Her ser man hvordan lysene ser ut på sidene av basen.

     

    1.png

    Her ser man selve "maskinen", som lager de pulserende lysene.

     

    Etter dette måtte jeg ha en automatisk minecart-station som tok meg med ned til Delta-basen min. Dette er da gjort ved at to minecarts går i en endeløs loop i et bakrom. Når jeg kommer inn på 'stasjonen', og tråkker på en pressure-plate, så skifter tracken til den ene minecarten, og den kommer ut i hovedrommet med fart, og jeg trenger bare å hoppe på. Jeg har også lagt en wooden-pressure plate under carten når den looper, som er koblet til et lys i hovedrommet. Dette vil da blinke når minecarten looper rundt, og vil da si meg om det er en cart klar, og om det faktisk vil skje noe når jeg tråkker på pressure platen.

     

    8.png

    Her ser man da rommet med pressure-platen (der er her man steller seg og hopper på minecarten).

     

    9.png

    Her ser man det blinkende lyset som forteller meg om det er en cart klar. (Man kan se gnistene rundt lyset, som forteller at de akuratt har vært på, som forteller at det er en cart klar).

     

    10.png

    Her ser man vognende som looper, og tracken som byttes når man tråkker på platen.

     

    11.png

    Her ser man vognen som kommer nå man står på platen.

     

    Den nyeste kreasjonen lagde jeg senest i dag, og den lagde jeg vel egentlig bare for å ha noe å gjøre.

     

    Nede i Delta basen min har jeg et rom, som er stengt av med en jern-dør. Døren kan åpnes med en knapp. "Det er ikke noe spesielt" sier du? Denne døren er koplet til en JK-flipflop. Det den gjør er at døren kan åpnes med knappen, og holder seg åpen (den vil ikke lukke seg etter 1 sek når knappen går ut igjen). Når man trykker på knappen en gang til, så vil døren lukke seg igjen.

     

    13.png

    Her ser man knappen og døren som blir åpnet når man trykker på den.

     

    14.png

    Her ser man JK-flipfloppen (innmaten), som gjør at døren kan åpnes (og holder seg åpen) med en knapp.

     

     

    Men dette er ikke alt. Knappen er også koblet til en AND-gate. Det denne gjør er at for at knappen som åpner døren i det hele tatt skal virke, så må en spak også skrus på. Denne spaken befinner seg et helt annet sted, nemlig oppe i minecart-stasjonen.

     

    15.png

    Her ser man AND-gaten.

     

    12.png

    Her ser man spaken som må skrus på for at knappen nede i Delta-basen skal funke.

     

    16.png

    Her ser man ganger med redstone (og masse repeaters), som går fra bedrock-level helt opp til bakkenivå.

     

     

    Dette er det jeg har lagd så langt med redstone, og håper å få noen andre ideer her på forumet til nye kreasjoner :)

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...