Gå til innhold

deathcoN_1337

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deathcoN_1337

  1. Vincento, i de fleste spill og de fleste programmer har en TERMS OF USE, der står det hva du har lov til å gjøre med spillet, bl.a. ikke lov til å endre på spillkoden, selger spillet videre og bruke tredjeparts programmer på spillet, er ting som pleier å stå.

     

    Battle.net TERMS OF USE

    2.1 create or use cheats, automation software (bots), hacks, mods or any other unauthorized third-party software designed to modify the Service, any Game or any Game experience;

     

    Og de fortjener ikke banning?? Det går jo stikk i mot hva det står!

     

    Banne folk for og cheate i SP er helt sinnsykt! TERMS OF USE fra Blizzard virker ut til og motstride Norsk lov uten at jeg kan si dette sikkert. Flere og flere utviklere av har bestemt seg for at sluttbruker ikke skal få lov og eie sitt eget produkt lenger, noe jeg synes er helt på tryne at VI som kjøper produktene godtar dette?!. Her kommer en like dum sammenligning: Du har kjøpt en TV men du får ikke lov til og koble til en pc for og se en film og du får heller ikke lov til og se på kanal 32, 79 og 155... Hvor dumt hadde ikke dette vært.

     

     

    Altså...Når man kjøper noe som er beskyttet av copyright-loven, så 'leier' man bare produktet. Man betaler for spillet som det er når man kjøper det, alt annet kommer som bonus. Så når alt kommer til alt, så kan dem gjøre hva f*** dem vil med produktet uten at noen har noe de skulle sagt på det.

  2. prøvd me 1 annen sjerm også ingen respons der heller, prøvd begge sjermene på begge sjermkortene. sjekket att alle strømkontakter var i. sjermen er helt død bare orange lys såm betyr at den er koblett til strøm, når den virker så skal det være blått lys. kan det være noe med kabinettet? at noen kontakter under evt hovetkortet tar borti? neste steg blir vell og hive allt ut av kabinettet og prøve å starte den på bordet :p

     

     

    ...Som regel den beste måten å gjøre ting på... :p

×
×
  • Opprett ny...