Gå til innhold

bluekoala

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bluekoala

  1. Jeg har startet et mat forum og har på utrolig kort tid klart å få 40000 medlemmer. Dette skulle vel egentlig være en fin ting bortsett fra at kun 4 stk er ekte. Resten er fra USA, som jeg syns er ganske så rart siden mitt forum er Norsk.

     

    Hva gjør jeg for å unngå dette? Jeg er utrolig lei av å slette rundt 80 poster hver eneste dag som bare er backlinking til andre urelaterte sider. Plattformen jeg bruker er: Simple Machines Forum.

  2. Hei.

     

    Jeg har vært plaget av kviser en god stund nå, og begynner å bli rimelig lei!

     

    Jeg har prøvd endel forskjellige kremmer og piller. Det har vel egentlig hjulpet litt, men jeg sitter igjen med et fjeset fult av røde arr. Huden er nesten helt glatt, er ikke noen kviser som stikker ut eller noe. Er liksom røde arr under huden.

     

    Vil det hjelpe å solarium? vil disse arrene gå vekk da?

     

    Sist jeg var i syden mener jeg at jeg ble mye mindre rød i fjeset.

     

    Eller er det noe annet som hjelper? Er desperat! Trenger virkelig noe som hjelper, selvtilitten blir bare dårligere å dårligere for vær gang jeg ser meg i speilet. orker snart ikke mer :(

     

    Sol mot kviser er både bra og dårlig. Det er sant at sol hjelper mot kviser og arr, men det er kun på grunn av vitaminene som solen gir deg. Ulempen er at sol tørker ut huden og kan bidra til å irritere huden som i verste fall kan gi motsatt virkning. Denne siden ga meg mye hjelp mot kviser

  3. Hei... Etter å ha lest mye om diett, har jeg fått vite at røde linser er genialt å spise. Opp til 30% proteiner og smaker kjempegodt.

    Problemet er at det er litt dyrt å spise linser hele tiden. Jeg spiser 800 g linser hver dag og en 400 g boks koster ca 35 kr på butikken.

     

    Noen som vet om noen butikker som selger linser i store sekker? eventuelt hva koster det?

  4. Jeg skal flytte fra Trondheim til Oslo i slutten av denne uka, og trodde det gikk an å leie tilhenger her og levere i Oslo.

    Men det gjør det altså ikke, og å kjøre opp til Trondheim igjen med en tom tilhenger er uaktuelt.

    De som tilbyr ukesleie av tilhengere tar seg godt betalt for det, så det blir lit i dyreste laget å leie over sommeren.

     

    Er det noen som vet om steder man kan leie en tilhenger en måned av gangen til en rimelig penge?

    Eller noen som har en tilhenger de ikke kommer til å bruke i sommer?

     

    Skal opp til Trondheim igjen i slutten av Juli eller begynnelsen av August.

     

    Slik det ser ut nå må jeg enten kjøpe en tilhenger her i Trondheim for å selge den igjen i Oslo-området, eller så får vi kjøre til Östersund i Sverige å leie en tilhenger fra Thule som vi kan levere igjen i Arvika.

    Jeg vil anbefale http://www.norsktilhengerutleie.info Du kan leie tilhenger i alle storbyer der.

×
×
  • Opprett ny...