Gå til innhold

norway97

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av norway97

  1. hei!:)

     

    min pc virker ikke... det er en simens scaleo x, alt starta igår dag jeg lot pc være på i 4 timer uten at jeg brukte den, jeg slo den av og legget meg(kl.10). men idag da jeg kom hjem fra skolen så startet jeg den, den begynte helt fint, windows startet, logga på osv. når jeg skulle starte internett så klikka den, så jeg slo den av manuelt, trykka på on/of knappen altså. den startet på nytt og jeg fikk en feilmelding, det kom i en blå farge og det sto masse rart. så jeg slo den av manuelt igjen og lot den være av i noen timer. nå starta jeg den på nytt, den begynte, lagde mye lyd,plus at at det ikke kom noe i skjermen, DVD'en på pc'en funka heller ikke , så jeg slo den av manuelt igjen. og meningen var at den skulle være litt i fred, men så starter den av seg selv 2-3 sekunder igjen, spøkelsespc'en tenkte jeg... så nå sitter jeg har og skriver dete med mammas pc, sjanseløs. jeg håper jeg får hjelp av dere? :)

     

    her er litt om pc'en:

    fuitji siemens scaleo x

    3 hardisker på 300gb

    windows xp home edition

     

    jeg bruker den hovedsakelig til facebook og spotify og gaming av cod4.

  2. som sagt skal jeg kjøpe nye ski, jeg har de to siste årene kjørt slalom, men jeg har bestemt meg for å starte med langrenn igjen, jeg er så si god på klassisk,men skal satse på skøyting,skiene er kombi-ski.Så jeg skal stå både på klassisk og skøyting med samme ski par;)skiene skal jeg bruke til trening og kansje til renn også =) Saken er at det selges samme par ski men , det går ann å velge to forskjellige støvler (kombi-støvler), et par alpina og par fra madshus... med alpina er det billigere men jeg har råd til begge! her er linkene, har egentlig lyst på støvlene fra madshus(link1).. hva syns dere?

     

    link1:madshus

    http://www.xxl.no/vintersport/langrenn/skipakker/langrennspakke-megasonic-nanojr-jrrace-1011-1067805

     

    link2:alpina

    http://www.xxl.no/vintersport/langrenn/skipakker/langrennspakke-megasonic-rccombi-jr-race-1011-1067804

  3. hei alle sammen! jeg har bestemt meg for å kjøpe ny langrennspakke :)jeg har allerede bestemt meg for hva jeg skal ha,nemlig en racingspakke fra masdhus.pakka koster rundt 3000kr men jeg lurer på hvor jeg får pakka billigst? hvilke sportkjede er billigst men har alikevel erfaren folk som hjelper deg å velge riktig ski?

  4. hei!

    jeg er blitt helt forbanna på søstra mi, hun er 13 og jeg er 14... hun er erriterende,veldig erriterende for å være ærlig! hun leser teksmeldingene mine og skriver tekstmeldinger med mobilen min til mine venner, hun har mange av mine venner på Facebook og skriver bare dritt om meg som ikke er sant... hun lar meg ikke leve i fred altså :(

    så her trenger jeg hjelp folkens!

    jeg vil ta igjen,noen tips? jeg vet jo hva som ville vært den perfekte iden, å hacke face'en hennes! men det klarer jeg ikke å utføre fordi jeg har så si ingen peiling om hacking.. så jeg trenger noen tips for å irritere henne som hun har gjort med meg! men ikke kom med pysekomentarer om "at man ikke får noe godt av hevn",bullshitt for hypere... dette er bare for moroskyld så kom med noen geniale ideer folkens :) jeg vet sikkert noen av dere har søsken som har erritert dere hele livet! jaja , noen tips? kansje vet dere hvordan hacke en faceprofil enkelt? :D

×
×
  • Opprett ny...