Gå til innhold

AKlungtveit

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AKlungtveit

  1. Hei

    Bor i en leilighet med Get TV og internet og har Get boxen liggende i stuen. Skal til å trekke nye kabler i rørene i som allerede ligger i veggene, de som var når jeg kjøpte har enten knekk eller koblet feil så tenker å trekke nye. Hovedsaklig er det for å trekke nytt internett fra stuen til gjesterom/pcrom. 

    Get kjører jo med Coax inn i en Getbox som også fungere som modem. Nå kom jeg på at jeg også i soverom nr.2 har en inngang på veggen med Coax der man kan sette pulten, spørsmålet er om det finnes en overgang eller switch fra Coax til vanlig Cat6 som kan skaffes for å kunne koble rett til uttak i veggen?

    Har prøvd å søke litt på veggen men har ikke funnet noe enda. Så tenkte se om det var noen kloke hoder her som kunne hjelpe.

     

  2. Jeg gikk til innkjøp av Bad Company 2 her om dagen (falt for fristelsen når det var tilbud på steam). Ville hoppe rett inn i MP og det jeg fikk spilt var temmelig bra. Plutselig låste bildet og lyden seg. Eneste måten jeg klarte "ordne" dette problemet på var å reboote hele maskinen min. Prøvde igjen og det samme skjedde en gang til, nesten med en gang. Gjorde hele opplevelsen litt sur. Jeg slengte meg inn på forumet til Bad Company 2 og fant en tråd om dette med vel 230 sider. Leste gjennom store deler av det og prøvde et par av forslagene som kom opp der. Deriblant prøve å legge inn punkbusters helt på nytt, jeg lette også etter oppdateringer til grafikkort o.l. Var et par forslag om å inn i BIOS og stenge av en del av lyden (som jeg forstod det), men det ødelegger litt av opplevelsen.

     

    Dessverre løste ikke noe av dette problemet mitt. Da vender jeg meg hit, er alltid noen her som vet hvordan man hjelper folk ut av kinkige situasjoner. Så er det noen som vet om det er en måte å løse dette problemet på?

  3. Takk skal du har for tipsa TCi. Virusscannen ble fullført uten at den fant noen virus, men jeg fikk beskjed om at det ikke kunne scanne akkurat den mappa som opera.exe filen lå i. Dvs samme mappen som jeg enda ikke har klart å slette.

     

    Prøver jeg å slette den får jeg bare vite at jeg ikke kan slette den fordi mappen er tom. Uansett hvordan jeg prøver så klarer jeg ikke fjerne denne mappen (C:/Documents and Settings/User Name/Local Settings/Application Data/Opera/icons)

  4. Jeg fikk i går beskjed om at det var et error i sammenheng med opera.exe og når jeg i dag skrudde på maskinen begynte den først å kjøre oppstarten i loop et par ganger. Deretter valgte jeg under oppstart å kjøre på siste innstillinger som fungerte. Da kom den til en diskcheck som blir kjørt til ca 50% completion og deretter blåskjerm. Jeg klarte komme forbi dette ved å skippe diskcheck og tenkte jeg kunne delete Opera og satse på at det kanskje fikset problemet mitt.

     

    Jeg fikk avinstallert hele opera og var å sjekket hvor denne filen som ga error igår skulle ligge for å få slettet den. Mappen var fortsatt der og når jeg skulle slette den fikk jeg beskjed om at jeg ikke kunne fjerne den bestemte mappen som inneholdt filen. (C:/Documents and Settings/User Name/Local Settings/Application Data/Opera/icons) Denne er merket som read only og jeg klarer ikke stenge dette av så jeg kan få fjernet den helt.

     

    Håper det kanskje er noen her som kan hjelpe meg så jeg slipper å måtte hoppe over den diskchecken hver gang jeg starter opp maskinen. Har prøvd en del ting nå og trenger nå hjelp.

     

    For alt jeg vet kan det være noe annet som er problemet her så litt hjelp hadde vært fint.

  5. Så jeg kjøpte Broken Steel på GFWL for et par dager siden og har problemer med installasjonen etter at det har blitt lastet ned. Får beskjeden: "Install of item Broken Steel failed. The digital signature of the object did not verify. (Exception from HRESULT: 0x80096010)". Har lest litt på det offisielle forumet til Fallout 3 og virker som andre har samme problem, men var ingen løsning. Har lest litt på forumet her og virker som folk har fått Broken Steel til å virke. Tenkte derfor å høre med folk på dette forumet om noen her kan hjelpe meg.

     

    Så noen som har noen tips til hvordan jeg kanskje kan fikse dette?

  6. Kjøpte dette på GFWL idag, men kommer bare til 100% nedlastet og av en eller annen grunn så kommer jeg ikke videre med installasjonen. Har lest litt på det offisielle forumet til Fallout 3 og der står det at flere har problemer med å installer BS og får beskjeden "Install of item Broken Steel failed. The digital signature of the object did not verify. (Exception from HRESULT: 0x80096010)". Det virker som folk i denne posten har fått til å spille BS så tenkte spør meg litt om her om noen kunne hjelpe meg.

     

    Tenkte om det hadde noe med hotfixen som GFWL vil at man skal installere men uansett hva jeg prøver så får jeg ikke dette til. Får bare beskjed om at den ikke støtter norsk WindowsXp versjon. Kanskje noen har noen tips om dette også?

     

    Håper noen kan hjelpe vil så gjerne teste ut BS.

  7. Jeg har sittet å sett litt på Steam sin hjemmeside men ikke klart å finne noe der så tenkte jeg kunne slenge opp en post her å se om jeg fikk noe svar. Jeg er nemlig litt nysgjerrig om hvilke spill som kommer opp på Steam så man kan kjøpe å laste ned dem og hvor fort etter at spillet blir sluppet det eventuelt blir tilgjengelig hos Steam. Har nemlig litt lyst å teste det kommende Batman Arkham Asylum spillet når det kommer. Finnes sikkert flere spill som er på gang jeg også vil prøve og muligheten for å kjøpe det hos Steam er noe jeg liker veldig godt.

     

    Så noen som vet hvilke spill som kommer på steam og hvor raskt etter at de er i butikken man kan kjøpe dem hos Steam?

×
×
  • Opprett ny...