Gå til innhold

Kholdster

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kholdster

  1. Oi, den kanskje nyttigste, eller den funksjonen jeg ikke visste om, var vel Bing sin bilde->ord-søkegreie!

    Synes dette var passe genialt. Har egentlig Google noe lignende?

     

    De har en app som heter Goggles, den funker....sånn ca greit, helt fin på qr koder er den dog :)

    Det som irriterer vettet av meg med min 925 er radioen/music playern, en mulighet for å stopp den helt hadde vært velkommen, da det å trykke seg "tilbake" ut av appen/radioen bare setter fandenskapet på pause, og gjett hva som skjer når du legger på etter en samtale.....jo du får deg en god støkk når spilleren starter opp igjen fra pause, som den heller har satt seg på enn å avslutte, noen som har noen tips her? Ellers har winphone kommet seg siden jeg hadde titan, men nå kjører jeg sjeldent kun en mobil, så jeg kan hoppe mellom opplevelser :)

  2. Ok, la meg se, backlog of games på xbox, ps3 og pc - Check.Null tid til å få spilt de - Check.Fortsetter å kjøpe nye spill for å gjøre backloggen enda større - Check.Fanken, jeg flytter til Australia og utfører en mindre kriminell handling så jeg får spilt alle spilla jeg har brukt penga mine på :pLitt redd for at frua kommer etter for å slå meg hardt i hue med kjevla dog.......

     

    wow, jeg digga akkurat mitt eget innlegg, noe som bare bekrefter min frykt for frua.........

  3. Ok, la meg se, backlog of games på xbox, ps3 og pc - Check.

    Null tid til å få spilt de - Check.

    Fortsetter å kjøpe nye spill for å gjøre backloggen enda større - Check.

     

    Fanken, jeg flytter til Australia og utfører en mindre kriminell handling så jeg får spilt alle spilla jeg har brukt penga mine på :p

     

     

     

    Litt redd for at frua kommer etter for å slå meg hardt i hue med kjevla dog.......

    • Liker 5
  4. Man trenger ikke se ut som en dust. Det går fint an å bruke handsfree, eller ennå bedre, ett ringeapparat (lite og uavhengig av det store), og en nettfjøl (med eller uten ringe/3G/4G-mulighet).

    Det er så sant som det er sagt, bruker note2, men man føler seg avhengig av handsfree til den, da den blir litt for stor å ha mot øret, men som en altmulig maskin er den genial. Skulle bare ønske det kom en phablet med winphone nå (ja jeg har lyst til å prøve bare, men er så vant til store telefoner nå at jeg vil ikke gå ned i størrelse :) ).

     

  5. Etter mitt fjerde Razer Lycosa og x antall forsøk på gamer mus fra de, har jeg sverget til Logitech og aldri sett meg tilbake. Makan til (etter min mening) plastikkræl med dertil dårlige programmer (fortsatt min mening pga lass med bugs) har jeg boikottet Razer. Er dog åpen for å teste det meste av alt annet, just to keep it fresh :)
    Det må være en stund siden, før så fikk jeg følelsen at Razer bare var et merke for folk som dreit i hvordan man spillte eller følte utstyret, men etter noen år så har jeg kommet tilbake til et punkt hvor jeg helt ærligt kan si at jeg begynner å like noen av produktene.Byttet fra en Steelseries Sensei til Razer Taipan for en liten stund siden, er storfornøyd med kvaliteten jeg har fått. Med det nye driver og programvare systemet dem har er det mye lettere å gjøre ting. Hadde også et razer lycosa, det er rett og slett et fælt og billigt tastatur.Har hatt en razer Destructor musematte i noen år som jeg er storfornøyd med, det må være den beste overflaten jeg har vært borti.Har hatt en god del headsett fra razer, og mange av dem er til å styre unna, men ellers har jeg følt god kvalitet fra produktene jeg har brukt.Ikke noe fanboyism, prøver bare å si min mening jeg også :)

     

    Sverger selv til Alsop i A3 størrelse på musematte fronten, hvorfor så stor aner jeg ikke da sense og dpi er på maks hele tiden, men liker bare store muse matter :)

     

    Når det kommer til Razer igjen, problemet mitt med de var at mange av de sluttet å virke etter en stund.

    Hadde også en del annyoing I/O bugs, der produktet stoppet opp og nektet å lystre før det var blitt unplugged/plugged inn igjen, noe som selvfølgelig ødela total opplevelsen, og ja, jeg har hatt det samme problemet med en Razer Taipan som du nevner, og problemene med Razer produktene gikk over 3 forskjellige systemer (775, 1366 og nå det siste 2011 oppsett).

     

    Personlig mener jeg Razer kan presentasjon, for produktene deres er fine å se på, og de kan jo forsåvdit hardwaren sin. Men etter min feilrate opplevelse orket jeg ikke mer :)

     

    Så da ble det tilbake til den gamle traveren i nye versjoner, g110 ((utrolig nok billig og veldig godt) og g500.

  6. Bra at det er flere enn meg som føler det. Er SMB2 litt glemt av folk? er noe med det spillet jeg likte veldig godt.
    Om du mener SMB: The Lost Levels er jeg helt enig, men jeg mistenker at du sikter til det som kalles Super Mario Bros 2 og egentlig er en reskin av et helt annet spill. Super Mario Bros 2 er ikke hva folk forventet av en oppfølger og er derfor for det meste oversett (i likhet med Zelda 2,) personlig syns jeg ikke det er et morsomt spill men det er heller ikke så voldsomt mye som er direkte galt med det.

     

    <---- the real story
  7. Dette er direkte dårlig gjort!!!! Jeg som nettopp har lagt ut Nes samlinga mi qxl, også kommer det en sånn artikkel og kødder med meg!! Vræææl, bare døgnet hadde flere timer i seg, skukke solgt noe som helst!!!
    Det er ikke for seint! Trekk tilbake annonsen!
    Mmmmm, nei, har ikke plass lenger, og ikke tid heller, men nostalgien slappa meg istad, så jeg fikk nesten lyst til å trekke annonsen ja, men har alt solgt n64 lotet og c64 lotet, så nå ryker nes og gamecuben også, så får jeg begynne å selge unna segaene og atariene osv osv. Ja det er surt, men bedre at noen som har tid til det får drive med de enn at det skal stå og støve ned og aldri bli brukt hos meg, jeg har allerede hatt stor glede av de nå, på tide at noen får litt av moroa :)
    Hva skal du selge av Atari?

    I første omgang, 2 stk atari xe i esker, med litt varierende utstyr. Så må jeg gå over alle 2600 maskinene for å sjekke alt der.

     

  8. Dette er direkte dårlig gjort!!!! Jeg som nettopp har lagt ut Nes samlinga mi qxl, også kommer det en sånn artikkel og kødder med meg!! Vræææl, bare døgnet hadde flere timer i seg, skukke solgt noe som helst!!!
    Det er ikke for seint! Trekk tilbake annonsen!

     

    Mmmmm, nei, har ikke plass lenger, og ikke tid heller, men nostalgien slappa meg istad, så jeg fikk nesten lyst til å trekke annonsen ja, men har alt solgt n64 lotet og c64 lotet, så nå ryker nes og gamecuben også, så får jeg begynne å selge unna segaene og atariene osv osv. Ja det er surt, men bedre at noen som har tid til det får drive med de enn at det skal stå og støve ned og aldri bli brukt hos meg, jeg har allerede hatt stor glede av de nå, på tide at noen får litt av moroa :)

    • Liker 1
  9. Hvis jeg skal være helt ærlig, så hadde jeg nok i hvert fall kjøpt combat evolved på steam hvis det ble utgitt der, bare for nostalgien :) (selv om man har det fra før til xbox'n). Har gått helt tilbake til gaming på pc igjen, orker ikke kjøret på konsoll lenger, vil ha skikkelig mus og tastatur, gjorde et hav av forskjell i bf3 og andre shooters (og liker AC3 bedre på pc enn jeg gjorde med de foregående på ps3, selv om de var bra storymessig, savnet jeg "edgen" jeg føler mus/tast gir).

    • Liker 3
  10. *Klipp* Tja, kan vel stemme at far kverker sønn i spill nå for tiden (hører noen kolleger på jobb klage over det ja), men det er ikke folk som har spilt all verden opp gjennom okkesom. Og joda, om noen år kommer du til å sitte og mimre om hvor bra spillene var da du var ung, men er du som meg så digger du mange av nykomlingene også :)

     

    Jaså ja, ingen over 30 nei.....hmmm. Det var da en påstand med baller, og jaha, da får vi vel tro på deg da når det gjelder den saken.

     

    Når det gjelder mengde tid vi "oldiser" kan sitte og spille, sender jeg vekk frua og unga til hytta, så blir det gaming non stop til man sovner der man sitter, tilhører den gamle lan garden som ikke akkurat var kjent for sin store søvn mengde, men igjen blir mitt ord mot ditt, ikke for det, se på timestampen jeg poster på nå, noe sier meg at du ligger og sover mens jeg skriver det her :)

     

    Uansett, vi koser oss med spill begge to, og litt vennskapelig kjekling er bare moro for alle :)

    • Liker 3
  11. *Snipp*
    Beste jeg har lest til nå! Takk for at du tok opp våpen for å sette på plass disse skrekkelige ungdommene :pVi gamlinger fra 80 tallet var jo med på tiden da spill virkelig tok av, det er vi som vet hva skikkelige spill er :pStår forresten respekt av å klare å klemme inn spilling i blant kone, 4 barn og tre bikkjer, plutselig så ikke framtiden min så mørk ut alikevel.

    Where there is a will, there is a way :)

     

  12. Jeg hadde ikke akseptert de spillene selv gratis. Jeg kan forstå at de har en sentimental verdi for gamlinger men annet enn det, nei takk. =)

     

    Hva i....antyder de at 1980 modellene er gamle?? Nå har jeg aldri......fornærme dine likesinnede gamere på det viset *fnys* ungdommen nå til dags!!!

    Litt alvor og, 31 år gammel, gamer stort sett så mye jeg har tid til i mellom alt som skjer i hverdagen (får da til rundt 4-6 timer dagen selv om man er gift og har 4 barn og 3 bikkjer.....blir lite søvn dog :p ) Og også ivrig samler (har alle nintendo, sega osv osv osv) Det handler dels om ha de samme spillene man hadde da man var ung, og gjenoppleve de gode klassikerne fra den tiden på ordentlig måte, altså crt tv og orginal håndkontroller i hånda mens man forbereder seg ved å blåse ren cartridgen. Og dels om å få tak i flere spill som man ikke hadde råd til på den tiden, men som man nå som godt voksen rimelig enkelt får tak i, og da blir det jo også å oppleve helt "nye" opplevelser fra den "gylne" tiden da man var ung, spill man hørte om men som ukelønna ikke strakk til.

    Grafikken var kanskje ikke den beste, men på den tiden så var gameplay og story kongen på haugen, det store "vi ser bedre ut enn de andre" racet var ikke så gjeldende på den tiden (litt kniving i mellom de forskjellige konsollene...og eierne av de, det var det jo seff). Spill som ble opplevd som gode fikk også godt rykte, og du måtte høre det fra en kompis som hadde hørt det av en venn til fettern til kompisen hans, og så kunne du prøve å huske de spillnavnet (hvis det i det hele tatt var riktig spill navn) og se om du fant det neste gang du var i leketøys sjappa.

     

    Men men, i digress, ble for mye mimring :)

    Poenget mitt var, at selv om "de har en sentimental verdi for gamlinger" som du så fint skriver, så kan det faktisk hende at den karen som nettopp knerta deg i bf3, er den gamlingen du sikter til,

    '

    Gå og legg deg nå, barne tv er ferdig og vi gamlinga vil spille :)

     

     

    • Liker 5
  13. Du sier noe der, men som en hengiven spill og konsoll samler ser jeg ett obskurt lys i tunnelen på det problemet.

    Se for deg en side som for eks gamecopyworld, disse har mulighet til å hoste updates og muligens dlc's som man kan laste ned til minnepenn for så å installeres til gjeldende maskin. Har selv måttet gjort dette med ett spill på en av maskinene mine, men da måtte jeg finne updaten manuelt ute på verdensveven. Med en sentral "update" hub, så vil det jo forsåvidt funke. Eneste minuset er at man mister alt som heter coop/online i spillene sine (noe jeg synes var jævlig irriterende i for eks army of two, når en kompis nettopp hadde kjøpt det selv, men split screen ble redningen).

     

    hmm, svare på innlegg er blitt litt krøll her ser jeg, jaja, min forrige kommentar var til 64Zombie "jeg synes synd på...."

×
×
  • Opprett ny...