Gå til innhold

Petterboy95

Medlemmer
  • Innlegg

    567
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Petterboy95

  1. Tror kanskje det er starteren. Men rart den starter helt fint når den først er starten en gang . Kan stå flere timer. Men står den over natten sliter den. Ladet i natt. Å sleit uansett me å starte i mårrest uansett. Når falck kom så statten den plutselig igjenn. Så like blank

  2. Hei
    Siste uka har jeg hatt problem ved start.
    Klikker bare, om jeg setter på lading i 5 min fungerer den. Å kan stå i ro flere timer å starte. Men står den over natta må jeg sette på lading i noen min igjenn.
    Byttet batteri og målt om noe trekker strøm. Starter fungerer vell som den skal da jeg får start ellers. Flere verksted klør seg bare i hode og aner ikke hva feilen kan være.
    Noen som vet?

    Honda accord manuell bensin

    post-221836-2625079_thumb.jpg

    post-221836-2659310_thumb.jpg

    post-221836-825987_thumb.jpg

  3. hadde benyttet stålrør selv om det var en bod, er gjerne det som blir benyttet i industrihaller og lignende.

    ja vet at stålrør benyttes der. men er oppbevaringsbod bare. så ingen stor fare for at kabelen får skade.  om det ikke står noe krav i nek så blir det bare å legge det med letti litt opp fra gulvet. er bod på hytta så hadde ikke tenkt å lagt listverk. Tusen takk for hjelp Malerifaen. kommer til å bruke halvrør på yttervegg opp ifra jorda og dobbeltisolert kabel nedgravd. Stålrør blir ikke så fint inne på utedo og bod.

     

    Er det bare en anbefaling med beskyttelse eller krav ?

  4.  

     

    legg en pfxp du, klamre den i gulvet om du vil hehe

    det er veldig pent ;) hva gjøres om jeg skal bruke pr der det ikke er listverk da

     

     

    du kan ta en vurdering på hva som blir finest

     

    er dette vanlig rom i et hus?

     

    du kan vurdere klammer, kanal, halvmåne, noen bruker lim faktisk

     

    dette er en en bu. har letti. så det er ingen problem å legge det ved gulv uten list ?. lim er jeg ikke glad i å bruke og synes kanal blir for mye. Er mest det med mekanisk beskyttelse jeg var ut etter å finne ut av. skal ikke ligge på gulvet,men på vegg uten list. hva er reglene for mekanisk beskyttelse i bod. jobber kun på prosjekt selv. å her er ikke dette noe problem

  5. hei, om man skal legge kabel ved gulv må de ligge på en list eller være beskyttet på noen annen måte eller kan kabelen legges rett ved gulv.

     

    hva gjøres på plasser uten listverk ved gulv. må det legges i kanal eller må eier legge listverk eller må kabelen legges opp ifra gulv?

×
×
  • Opprett ny...