Gå til innhold

Frolending

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frolending

  1. Hei!

     

    Tenkte å bygge meg en liten og rimelig mini-itx-pc til lett spilling og middels tung 3d-moddelering. Har funnet et oppsett til rundk 5000 som jeg syntest virker grei, men er lenge siden jeg bygget min siste pc, og er ikke helt oppdatert. Ser det ut til å passe sammen? Får jeg mer ut av pengene ved annet oppsett? (Intel?)

    Tenkte å ikke bruke noe serlig mer en 5000.

     

    Oppsett: https://prisguiden.no/liste/146387

     

     

  2. Hei!

     

    Skal ha tysk muntlig eksamen på torsdag og temaet mitt er tysklands rolle (både økonomisk og sportslig) innen europeisk sport.

     

    Problemet er at jeg ikke finner særlig mye informasjon på området (kanskje jeg bruker feil søkeord?). Jeg hadde satt utrolig stor pris på om noen kunne linke til nettsider/dokumenter angående dette temaet. Tar imot info. på tysk/engelsk/norsk/svensk/dansk.

     

    Håper på raskt svar, er litt ille ute...

     

    Frolending

  3. Hallo

     

    Så langt i dette skoleåret har jeg og min klasse hatt 1 time mer i uken en det vil skulle ha hatt p.g.a. et nytt timesystem. Dette har, frem til forrige uke, sett ut som en god avtale da vi skulle få fri hver femte onsdag. Men på mandag forrige uke kom administrasjonen og sa at våre tre fri-onsdager nå vil bli brukt til en ekstra heldagsprøve i norsk, en ekstra heldagsprøve i fremmedspråk og oppsamlingsdag for tentamener. Den første av disse dagene er i morgen og vi skal da skrive saktekster på bokmål og nynorsk om middelalderen (Norrøn skriftkultur, germanske fortellinger m.m.). For å si det mildt er ikke kombinasjonen nynorsk og saktekst om norrøn skriftkultur min favoritt...

     

    Er det noen som kan gi meg noen tips til heldagsprøven? Særlig med tanke på nynorsken, er ganske blank.

     

    Fra en frustrert VG2 elev.

×
×
  • Opprett ny...