Gå til innhold

whaley

Medlemmer
  • Innlegg

    502
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av whaley

  1. Testet beta noen timer. Og tja, det er noe som bare ikke "sitter" :) Det føles litt clunky og arkade-ish..

    Synes heller ikke det ser så veldig pent ut, litt kjedelig kanskje? Og når man går i land, føles stivt (muligens fordi de har kasta det i hop i siste liten, dunno..)

    Tror heller jeg hopper tilbake til Avatar. Der synes jeg faktisk Ubisoft har fått til en magisk verden :) men så er det jo Massive som står bak det å da.

  2. Spilte rundt Scorn i helga.. ;) for en herlig spillopplevelse. Funderer fortsatt over enkelte hendelser i spillet, så det har satt spor.. :)

    Enig i at combaten ikke er dem beste, men det virker nesten litt bevisst av utviklerne. Dette er ikke far cry - fps, der man bare kan kjøre Rambo style gjennom hela greia. Så hos meg bygde det bare opp stemningen mer, og den stakkarslige #scornguy man spiller som :)

  3. Enig med posten over her. Virker som enkelte hater spillet bare fordi det er EA/Bioware. Har spilt det nå siden release på fredag og storkoser meg. Combat er gøy og hektisk :)

     

    Ja, det har bugs. Hvilke spill har ikke det på release?

    Repetivt? Nevn en looter shooter som ikke er det da.. Plager meg ikke, vet hva jeg går til.

    Storyen virker jo faktisk ok. Destiny er ikke i nærheten.

     

    Å gi dette spillet 4/10 er en fornærmelse spør du meg (ser på deg the Guardian)

    • Liker 3
  4. Fant ingen poster om dette spillet.

    PVP/Action-rpg med permadeath og virtuelle items på blockchain.

    De har aktiv kickstarter gående nå:

     

    https://www.kickstarter.com/projects/touchhour/9lives-arena?ref=nav_search&result=project&term=9lives

     

    Prosjektet er nådd (innen 24 timer), så stretch goals gjenstår. Spillet er allerede i alpha build.

    Sist fredag ble det arrangert en match mellom 2 twitchere som ble streamet :)

     

    Finne eksklusive bonuser hvis man backer (items, blueprints osv)

    Spiller kommer på PC først, men er planlagt til konsoll senere (Xbox/PS4)

     

    Sånn kort forklart:

     

    1vs1 PVP action-rpg i Arena format. I tillegg har man en companion som samler mats/crafter for deg. Companion kan også styres med egen mobil app selv når du er offline.

     

    En karakter har 9 liv, dør du 9 ganger så slettes karakteren permanent (inkludert alt av gear han har på seg). Så begynner det å bli interessant. Spillet benytter blockchain delvis, så alt av items kan du trade/gi bort/selge med andre spillere. Eierskap til spillerne. Får du crafta en epic armor, så er den din.. Da gjør du som du vil med den :)

     

    Virker som et spennende konsept, liten indie-utvikler. Men det jeg har sett av alpha builden ser absolutt ikke dumt ut :)

     

     

    Edit: Mulig denne burde vært i PC-spill kategorien isteden..

     

    Whaley

  5. Alder du setter i foreldrekontroll gjelder kun for lokalspilling. Straks du spiller på nett gjelder Sonys aldersgrenser:) og da betyr det ingenting hva du har satt lokalt..

     

    Kjenner veldig godt til den problemstillinga der. Endte til slutt med å lage en ny bruker i mitt navn som sønnen spiller på.

  6.  

    Kjøpte Metro 2033 på fredag. Spilt noen timer i helga.. for en stemning ;) midt i gata mi ihvertfall.

     

    Spørs om jeg bare burde kjøpe Last Light også.. og Exodus skal jeg ihvertfall ha =)

    Last light må man vel kunne skaffe seg for lommerusk i disse dager. Eller kanskje brukt markedet har det billig.
    Betalte 50,- for metro 2033. Last light koster samme (psn store). Tror det blir kjøp, for dette var jaggu fett.

     

    Nettopp gjort meg ferdig med library, helvete så intenst det var :)

     

    Edit; Investerte faktisk i litt sommerlektyre her å.. kjøpte Metro 2034 på norsk av alle ting:)

  7.  

    Jeg testa Wildlands i ca 30 min i helga. Tror det blir med det..

    Kontrollene føltes "clunky", vanskelig å forklare.. Men det satt ikke skikkelig altså :)

    Og bilene, gud.. hehe. Føltes som jeg fløy over bakken. Dårlig bilfølelse.

    Nå spilte jeg solo. Tror dette spillet funker bedre i coop med 3 andre, men læll..fikk ikke noen "wow" feeling dessverre ;/

    Er mange som sitter igjen med den følelsen du har. At det ikke er noe særlig. Spilte bare litt selv mrn så en del streams og folk likte ikke combaten noe særlig.

    Nei nå er det Nioh som gjelder.

    Oh yes.. spilt noen timer allerede :) fy fader så digg..

  8. Jeg testa Wildlands i ca 30 min i helga. Tror det blir med det..

    Kontrollene føltes "clunky", vanskelig å forklare.. Men det satt ikke skikkelig altså :)

     

    Og bilene, gud.. hehe. Føltes som jeg fløy over bakken. Dårlig bilfølelse.

    Nå spilte jeg solo. Tror dette spillet funker bedre i coop med 3 andre, men læll..fikk ikke noen "wow" feeling dessverre ;/

  9. Flere VR-titler er ute på PS Store nå. Deriblant Perfect, Lethal VR, Rollercoaster Dreams. Jeg testa førstnevnte siden det bare koster 65kr, og ble veldig skuffa! Det visuelle er ikke bra! Veldig blurry og nærmest helt poengløst.

     

    Kikka på videoen av Rollercoaster Dreams, og ble umiddelbart interessert. Men så gikk det opp for meg at det ikke ser ut som de har putta veldig mye jobb i spillet. Det virka dødt. Det kan selvfølgelig være moro, men jeg fikk ikke det inntrykket av videoen.

     

    Lethal VR fokuserer på skytetrening, og ser ganske interessant ut! Mener jeg har sett Giant Bomb spille det på Vive tidligere.

     

    Har vurdert Rollercoaster Dreams sjøl.. Kun fordi jeg har lyst på et rollercoaster spill på VR :) Men det ser jo så gampræva dårlig ut.. ;/

    • Liker 1
  10. Er det no rent rollercoaster spill til PS VR?Evt noen som kommer? Som fokuserer mer på sjølve riden. Elsker Rush of Blood forøvrig, men hadde vært kult med et vanlig rollercoaster spill også :D

    Rollercoaster Dreams skulle egentlig komme 13 okt,men er utsatt til jul. Der skal du bygge fornøyelsespark og kan lage egne rollercoasters. Grafikken var ikke all verden, men gøy med berg og dalbane uansett :)

    • Liker 1
  11. Synes denne virket bra, men det kommer kanskje litt mye lys inn fra undersiden. Kanskje bør sprøyte botox i kinnene mine. :|

    Dette med lys fra undersiden opplevde jeg også, men da justerte jeg bare bakdelen av brillene lenger opp på bakhodet. Da ble det pottetett. Men som jeg har forstått det skal egentlig bøylen helt bak ned i nakken? :) men det funka ikke for meg..

  12. Dere som har EVE: Valkyrie, er det single-player i det? Eller er det bare PvP? Har null interesse av PvP, men kunne trengt noen flere spill til VR. Så langt har jeg Driveclub VR, Until dawn, Bound og Batman, og skal stikke innom PSN for å se hva de har der. Hustle Kings ser lovende ut til en billig penge, men hva ellers? Ser også at Hatsune Miku har støtte for VR, men de spillene er jo dritvanskelige... :shrug:

    Mener jeg har lest at den har en single campaign, samt pvp mode med 6 Vs 6 eller noe sånt. Jeg har lyst på Eve:Valkyrie sjøl :)

  13. Fikk psvr i dag. Gikk kjapt å sette opp :) Har testet noen av demoene som fulgte med. Eve valkyrie først ut. Veldig kort demo, men dæven så heftig. Den "take offen" på starten er bare episk. Dette blir nok et kjøp.

     

    Driveclub var bra. Kona ble kvalm når jeg ba a teste ut :) men jeg merka ingenting. Jeg liker egentlig iķke bilspill, men driveclub var gøy :)

     

    Til slutt testa jeg Rigs, et spill jeg hadde minst forventninger til. Men å hoppe rundt der var også hysterisk morsomt. Aaah, så mange spill man har lyst på, så her må kjøpene prioriteres.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...