Gå til innhold

Hei Sveis

Medlemmer
  • Innlegg

    182
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hei Sveis

  1. Var en tur til Ålborg og Hjørring hvor i hver by er det butikk som spesialiserer seg på øl og vin.

     

    Utrolig gøy å plukke ut øl man aldri har hørt om før. Jeg tror den beste ølen jeg kjøpte var Fullers London Porter som får 100/100 på ratebeer. Den var en av fem som ble solgt i en pakke. Var halvlitere fra Fullers, et valg av de beste ølene de har. Den pakken kostet 200 kroner. Den hadde de på Vinspesialisten i Ålborg. Var bare to igjen da jeg hadde tatt en.

     

    Nyter et glass Vikingernes Mjød nå, som også får bra kritikk på ratebeer. Den hadde de i Hjørring. http://www.ratebeer....nes-mjod/14355/

     

    Den er på 19% :)

     

    En tur til Hirtshals koster 99 kroner t/r med Colorline fra Kristiansand nå. Togturen fra Hirtshals til Hjørring koster 30 kroner en vei. Butikken finnes i gågaten. Man går oppover i byen fra togstasjonen. Når man kommer til gågaten går man til høyre. Husker ikke akkurat hvor langt man må gå, men butikken ligger på venstre side.

     

    Er ikke lenge til jeg skal ned igjen. Kan ta med seg 5 liter øl ++ hvis man ikke kjøper noe annet av alkohol. :)

     

    Når man kommer tilbake til Hirtshals kan man kjøpe halvlitere til 41,- kroner på spisestedet nede ved havnen, eller dra på pub'n i enden av gågaten og en 30 meter til (den bittelille gågaten) som selger 0.33 flasker til 10 kroner i Happy Hours. :) Begynner i 16-tiden tror jeg.

     

    Båten går tilbake 20:45, må møte opp en time før da, men har nok av tid å kose seg på. :)

    • Liker 2
  2. Takk for svar alle sammen. Beste er å gå ned i vekt, men inntil videre får jeg gi blaffen i hva andre tenker om meg. Det er vanskelig da, siden jeg ble mobbet for overvekt på skolen, og har et minnesett om at folk liker å tenke negativt om andre.

  3. Morsomt å høre om andre som hadde de samme dataene som vi hadde. ZX Spectrum var en morsom maskin, kanskje fordi det var den første. Vi oppgraderte den til 48kb, tør ikke å tenke på hvor mye det kostet :)

     

    Brukte mye tid på Manic Miner, var favorittspillet mitt på ZX.

  4. Hei,

     

    Har en Motorola Defy+. Brukte telefonen, og internett virket fint. La den i lomma og neste gang jeg tok den opp så var oppringt internett vekke. Internettinstillingene er fremdeles på telefonen, og data er aktivert.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan fikse dette?

     

    Edit: Tok ut batteriet og satt det inn igjen, og nå virker det.

×
×
  • Opprett ny...