Gå til innhold

markish

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av markish

  1. Heisann! Har planlagt å kjøpe ny pc i nærmeste framtid. Har velget ut en del deler som jeg mener skal være perfekt for mitt behov, men jeg må ha litt hjelp for å høre om alt passer.

     

    Kabinett: NZXT Phantom big tower

    Hovedkort: EVGA P55 LE

    Skjermkort: ZOTAC GTX 460 amp edition!

    Strømforsyning: Corsair TX 650W

    Harddisk: Samung 500 gb

    Cpu kjøler: Zalman CNPS9900NT

    Prosessor: Intel i5 760

    CD-Rom: Standard 300kr's

    OS: Windows 7 64bit

    Ram: Corsair Dominator GT med Vifte/kjøling

     

    Jeg tror alt her skal fungere ganske bra, MEN det jeg lurer på er om det blir plass til Dominatorbrikkene og Vifta til dem + at jeg skal ha den der Zalman cpu kjølern. Vil det ta borti, eller går det bra? Ellers vil jeg høre kommentarer om hva dere synes om denne!

  2. ja, folk har funnet veldig mye bra her, men fortsatt har jeg lyst på mer egentlig. Mangler fortsatt litt musikk som går litt saktere, som har en litt annen rytme, og som har litt effekter som sagt. SYKT vanskelig å forklare, men er ute etter electronica som du nesten kan sovne av.

  3. Heisann. Jeg er interessert i elektronisk musikk, men denne gang er jeg ute etter noen gode forslag til DUBSTEP. Forslagene bør bestå av noen sanger/album som har en del effekter, og som er litt krevende å få til (helst).

     

    Dere kan si navnene på sangene/albumene eller bare gi en link til deres dubstep liste på spotify om det er tilfellet.

     

    Om noen har musikk som er litt i kanten, eller som dere er usikre om er dubstep er det bare å poste det også. Tar imot alt som er bra av electronica, grime, drum&bass, house osv.

  4. Okei, takk skal du ha. Skal høre på det du anbefalte. Er selv enig i at det ble et vanskelig valg å velge mellom de bandene i pollen, men man må ta det man har fått mest bra utav, og det man virkelig brenner for/har brent for.

  5. Okei. Da var vi kommet hit. Grunnen til at jeg startet denne tråden var fordi jeg elsker litt spesiell musikk. Jeg liker musikk som kan være kjapp/avslappende med mange effekter og i noen situasjoner fengende refreng.

     

    Jeg hører mye på musikk som Danger, Prodigy, Pendulum og lignende band, men problemet er at jeg begynner å gå litt lei. Jeg er usikker på hva jeg skal se etter, og derfor tar jeg gjerne imot forslag fra andre!

     

    Jeg vet at det er vanskelig å forstå hva slags musikk jeg er ute etter, men blant annet de bandene jeg ramset opp der + røyksopp er musikksjangeren jeg er ute etter. Electronica blir sett på som en sjanger fra en person, mens en annen sier det ikke er det. Electro house, dubstep osv. kan dere gjerne ta med her også.

     

    Om noen har spørsmål eller rett og slett har noe fornuftig på hjernen ber jeg dere alle poste nye innlegg her! Takk =)

×
×
  • Opprett ny...