Gå til innhold

Dranita

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dranita

  1. Hei. Har null peil på felger når det kommer til bil. Jeg kjøpte nye felger i sommer pga jeg tenkte å bruke de sommerfelgene jeg hadde som vinterfelger siden vinter felgene var ødelagt.  Men så kom jeg til å tenke på det nå som jeg skal ha nye vinterdekk, dekkene jeg har på felgene nå er 245/45-17 sommer og tenkte å sette på 225/50-17 Vinter. Mitt spørsmål er om dette går med tanke på mindre bredde på vinterdekkene? 

    Sikkert et logisk svar men vil bare være sikker. 

    Vennlig hilsen

  2. Hei. 

    Ser etter ny bærbar med ett litt stramt budsjett, fant denne og det virker da som en god deal? 

    https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/asus-tuf-fx505dv-hn276t-156-baerbar-pc/p-1085731/

    Jeg har ikke plass til stasjonær i hjemmet så må ty til bærbar. Den blir hovedsakelig brukt til WOW og andre lignende spill. 

    Hva synes dere om denne? Eller har dere noen andre tips til samme prisklasse.   

    Takk på forhånd. 

  3. Hei. 

    Etter mange år vurderer jeg Wow igjen og trenger en bærbar til casual gaming. Jeg har også vært borte fra pc verden en del år så kan ikke hva som er spesifikasjoner lenger. 

    Så mit spørsmål er, er denne mer enn god nok til å dra wow? https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc/baerbar-pc/asus-tuf-gaming-fx505dt-bq051t-laptop/p-1061887/

    Jeg gidder ikke å spytte inn mer penger enn dette og jeg har ikke mulighet til stasjonær. 

    Takk til de som svarer. 

  4. Ser litt på en ny gaming pc når den jeg har begynner å bli veldig sliten. Har sett på denne fra komplett: https://www.komplett.no/product/11421/pc-nettbrett/komplett-pc/komplett-gamer-premium/komplett-gamer-premium-i150?offerId=KOMPLETT-310-11421# og denne fra multicom: https://www.multicom.no/multicom-noox-i625cr-rgb-gaming-pc/cat-p/c/p1500010104

     

    Den fra multicom er jo uten OS så det må jeg kjøpte utenom, mindre ssd og mindre ram.

     

    Kom gjerne med noen innspill eller forslag til noe bedre til samme prisklasse.

     

    Mvh Demios

  5. Skeptisk, men hadde hvert greit med et ekte DA igjen.

    Jeg savner de eldre Bioware rollespillene. Som var mer fokusert hvor du dro til mindre mer spesifikke områder som DA 1, KOTOR 1&2.

    Witcher 2 fra CDPR er et veldig bra eksempel på denne typen spill. En 25-35 timers mer fokusert historie.

     

    Men i dag må jo alle rollespill ha minst 250 timer med gameplay. Elles er det ikke "verdt prisen"

     

    Ser hva du mener. Spillet skal ha mest mulig timer og bla bla.. Synes mye av historien forsvinner og spillet blir så langtekkelig, synes Rdr2 var sånn også, sikkert derfor jeg ikke gadd å spille det ferdig.

  6. Hei.

     

    Jeg vurderer å bytte ut mitt gamle fossil av en pc, denne skal bli brukt til gaming Av wow, og litt nyere spill. Se vedlegg av hva fossilet består av.

     

    Har sett på denne og lagt til kjøler, er denne brukbar uten om å bruke mer enn 13k?

     

    https://www.komplett.no/wishlist/shared/64ed0571-93f5-486e-ac90-0bc192d03789

     

    Om dere har No bedre forslag så kom gjerne med noe, er jo nå man kan slå til siden det er Black friday.

     

    Håper på gode og seriøse råd.

     

    Mvh blakk student.

    post-221629-27726_thumb.jpg

  7. Da jeg hadde lignende problem og slet med å finne ut hva problemet var så kjøpte jeg meg ny router. Problemet gikk ikke bort av den grunn. Årsaken hos meg var dårlig kabel. Sikkert dårlig kontakt av noe slag. Det problemet jeg fikk var at det låste seg på 10 mbps. På maskinen min måtte jeg da gå inn og stille opp linken manuelt for å få hastigheten opp igjen.

    Virker som det er det som er problemet her også! står låst på 10MBPS på stasjonær og bærbar. Men synes det er så rart at det står 100 på lenovo all in one pcn. hvordan får du evt stillt den inn manuelt på 100 mbps da?

  8. Hei!

     

    Helt rett som du skriver - du burde i utgangspunktet få mer ut av denne linjen. Du får i dag ~10mbit, noe som tilsvarer ca 1MB/s. Selv har jeg en 100mbit linje fra GET og her ligger det stabilt på 85-95mbit hele tiden. 

     

    Først og fremst - har du forsøkt å koble deg til med kabel direkte i ruteren, eventuelt selve modemet dersom du ikke har et multimodem? 

     prøvd å koble den bærbare direkte fra routern. da ligger jeg oppunder 100mbit. så har jeg koblet den til uttaket på kontoret og da er den nede på 9 igjen. men det som er rart er at når jeg kobler en lenovo all in one pc til samme uttaket så får jeg ca 90-93, så hvorfor får jeg det på den men bare 9 på den stasjonære når det er samme uttak og patch?

  9. Hei

     

    Jeg har nylig fått fiber via eidsiva/get inn i leiligheten. har en 100 mb linje, som går inn i en ruter. denne ble koblet opp bak tvn på stua, mens kontoret er på andre siden av leiligheten. da jeg pusset opp fikk jeg lagt en cat6 kabel fra stua inn på rommet bak listene. Har ett koblingspunt på stua(hunnkjønn) og et uttak på kontoret(hunnkjønn). fra punktet på kontoret bruker jeg en patchkabel inn i den stasjonære, men da får jeg maks 10 mb på en 100 linje! noen som har noen synspunkter på problemet? kan snekkeren skutt av ledningen som går bak veggen? har elektrikeren koblet feil i punktene? håper noen har no formening om hva som kan være feil, jeg blir gal av å bare ha 10 mb av en 100 mb linje.

     

    MVH

  10. Hei

     

    Kjøpte meg The witcher 3 her om dagen, men jeg har problemer med att det crasher ut i desktop!

    Har lest litt rundt anf problemet og det kan være att drivern til GPU ikke er optimal eller att det er for svakt.

     

    Jeg har ett https://www.komplett.no/sapphire-radeon-r9-285-2gb-gddr5/824252kort!

     

    Dette burde vel holde?  har også sett etter no drivere til kortet men jeg finner ingen.

     

    Noen som har noen forslag eller link til en driver?

     

    Takker for all hjelp:)

  11. Vil nå si det var ett uhell. Kjørte en diger sprinter, og jeg skulle rygge ut av en trang og uoversiktlig plass.Mns jeg rygger kommer det en ganske fort som nesten ikke ser meg. jegr for å ungå og treffe han, men da drar jeg siden på bilen borti ett høyt gjerde. Hadde jeg ikke lagt over hade jeg truffet bilen, og det hadde blitt min skyld pga det var jeg som rygget.

  12. Problemet mitt er att jeg ikke har fått no kontrakt engang! har mått sjefen en gang. Når han ringte meg i går så hørte jeg han ikke så godt, men tror han kanskje sa noe om att det sto i arbeidskontrakten. Men siden jeg ikk har fått noen eller signert noen så kan han vel ikke kreve dette av meg?

  13. Hei

     

    Jeg startet i en ny jobb fo 2 måneder siden. 3 uker utti så var jeg uheldig og bulket firmabilen mens jeg jobbet. Sjefen sendte denne på verksted, i går ringte han meg og sa att jeg må betale halvparten av reperasjons summen på 35 tusen. Han har bare delkasko på denne så han må betale alt. Kan han virkelig kreve meg for dette? Må også legge til att jeg har ikke fått arbeidskontrakt eller signert på noen papirer i henhold til dette. Jeg vurderer sterkt å slutte pga dette er for usieiøst for meg! jeg har en månedsløn innestående hos firmaet. kan han ta disse hvis jeg sier opp?

     

    Mvh Demios

  14. Hei

     

    Jeg har sikkert ett dumt spørsmål men det irriterer meg.

     

    Hver gang jeg skal inn på nettet, lese vg, facebook og div så er nettlesern så treg. Må refreshe flere ganger for att bilder og div skal komme frem. sånn er det uansett hva slags nettleser jeg bruker. Har prøvd både kablet og tråløst men skjer det samme. Når jeg prøver en bredbåndstest så ender den alltid på 49/50 Mbs.

     

    Noen som har noen gode tips på hva dette kan være?

  15. Hei

     

    Jeg tenkte jeg skulle ha ett wow lan når cata kommer, blir bare max 14 nære venner.

     

    en venn av meg så han hadde switch og det vi trengte, men viser seg nå at det bare ble tull, så da må jeg annskaffe en switch.

     

    Kan noen anbefalle en brukbar switch til 15 personer? Helst under 1000 lappen, siden den kommer neppe til å bli brukt mer enn denne gangen.

     

    Har sett på denne på komplett: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=316875

     

    Holder den til våres formål? Vi har en 15 Mb linje som vi skal bruke. Spill det kommer til å gå mest i er jo WOW, CS og StarCraft 2.

     

    Mvh Dranita

  16. bra data det der:) den kommer nokk ikke tl å kjøre SC2 på fult :) men wow skal den klare uten prob.. men ville heller sett på denne: http://multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:3462524;c:100560

     

    ja den koster nesten 11000kr.. men her er det mye pc for pengene.. og den yter veldig bra i spill:)

     

    visst du ikke vil så høyt i pris ville kanskje denne falt i smak: http://multicom.no/PartDetail.aspx?q=p:3239975;c:100560 kun 7,700kr

     

    Til den prisen har jeg sett på http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=4223042 , jeg er ikke helt med når det gjelder prossesor lenger! men i7 ligger vel ganske høyt oppe?

×
×
  • Opprett ny...