Gå til innhold

Gekko96

Medlemmer
  • Innlegg

    327
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gekko96

  1. Ok, nå føler jeg meg helt idiot her siden jeg ikke helt forstår hvordan jeg skal gjøre det. Jeg har android 2.3.4 og jeg synes det virket veldig rotete med alle de forskjellige metodene, så jeg ble bare forvirret. Kunne du forklart hvordan jeg skal gjøre det? Er som sagt nybegynner på dette feltet...

  2. Hei, jeg har tenkt til å roote min xperia play r800i, og har prøvd flere måter og søkt på Google osv, men har altså ikke fått det til. Så da lurer jeg på om noen kunne hjelpe meg? Helst steg for steg da jeg tydeligvis må ha gjort noe feil siden jeg ikke har fått det til. Takker for svar på forhånd!

  3. Kommet ny lov i USA som forbyr bruk av rooting for å låse opp mobilen for andre mobiloperatører dersom den har operatørlås. Vet ikke hvordan Norge stiller seg til å fjerne operatørlås på den måten. Men utenom det er nok ikke rooting ulovlig nei.

     

    Nå spør jeg nok dumt her, men er det å fjerne operatørlås noe annet enn rooting?

  4. Da har jeg kontaktet forbrukerrådet og fikk dette til svar:

     

    Hei!

     

    Dette saksområdet faller dessverre utenfor Forbrukerrådets ansvarsområde.

    Vi vil foreslå at du tar kontakt med selgerfirmaet for nærmere avklaring.

     

    Med hilsen

    Forbrukerrådet

     

    Hvis dette hadde vært ulovlig så antar jeg at forbrukerrådet hadde hatt informasjon om det? Og når de sier at man må ta kontakt med selgerfirmaet, så høres det veldig ut som det bare er garantien som faller bort og at det ikke er ulovlig.

    Er det flere som støtter meg på den?

  5. Hei, jeg har prøvd å finne ut om det er ulovlig å modde mobilen? Jeg snublet nemlig over en artikkel med noen saker om at muligens var ulovlig, men litt usikker på om det bare var et forslag for at det skulle bli ulovlig eller hva det var siden jeg ikke finner det igjen... jeg regner vel egentlig med at det er lov, men vil være helt sikker :)

    Håper at noen kan gi litt klarhet i saken, og takker for svar på forhånd!

  6. Takker for svært hjelpsomt svar :thumbup:

     

    Hva slags musikkspiller brukte du med beyerne?

    Vet du hva forskjellen er på 32, 80 og 250ohm versjonene?

    Bare å sende meg en PM ang. Fiioen viss du skal selge den. Men hvordan er den på batteritiden? Hvor mange timer kan man bruke den på det interne batteriet?

     

    Jeg foretrekker at jeg kan kontrollere bassen til en viss grad ettersom hva slags musikk jeg hører på, så på den måten er kanskje beyerne og en Fiio et godt valg? Hvordan er bassen i beyerne når du har på maks bass på Fiioen? Er den fortsatt klar? Kanskje et vanskelig spørsmål, men tror du at du kan beskrive bassen litt mer? Tenker da på hvordan den er i forskjellige musikksjangre. Alt fra rolig, klassisk musikk til rock og dubstep. Har også lest en del om at de skal være svært komfortable å bruke over lang tid. Har du brukt dem på steder der det er mye bråk? Hvordan er de da med støydemping?

     

    Og igjen, takk :)

  7. Hei! Jeg har tenkt til å kjøpe meg et nytt headset, men er veldig ubestemt av meg så jeg håper noen kan hjelpe meg.

    Jeg er ute etter et headset som kan brukes på ipod/mobil/pc. Kjører en del kollektivt så støydemping hadde vært kjekt. I hvertfall så det blokkerer ute litt av bråket. Jeg liker at det er litt bass i musikken, men vil ikke at den skal være alt for voldsom da jeg hører på stort sett all slags musikk. De må også være komfortable å bruke i noen timer.

    Foreløpig vurderer jeg:

    Audio Technica ATH M-50

    Fanny Wang 2000 og 3000

    Beyerdynamic DT 770 Pro ...

     

    Jeg vurderer også å kjøpe en hodetelefonforsterker som f.eks. Fiio E7 eller E17. Har noen erfaringer med disse?

     

    Jeg lurer også på om det er noen forskjell på lyden på mp3.320 og flac? Er det kun slik at lyden ikke blir dårligere når man når høye volumer at man bruker flac? Har selv prøvd å høre forskjell på et annlegg jeg har, men kunne ikke høre særlig til forskjell. Er det mulig det bare er for dårlig anlegg?

     

    Jeg takker for svar på forhånd og tar mer enn villig i mot forslag til andre headset, forsterkere.

  8. Jeg har tenkt til å kjøpe meg enten Fiio E7 eller E17, men klarer ikke å velge.

    Jeg skal bruke den sammen med enten audio technica ath m-50, fanny wang 3000 eller fanny wang 2000. Skal også brukes på den nye ipod touchen som kommer i oktober. Så hvilken bør jeg velge?

    Jeg liker E7 fordi den har lang batteritid, men er redd for riper i den fine skjermen og at den ikke har noen hold-knapp.

    Jeg liker E17 fordi den har en hold-knapp og ser svært fin ut. Men jeg liker ikke at den har så liten batteritid.

    Jeg tenker egentlig mest på hvilken jeg kan få mest bass ut av.

    Er det noen som har erfaringer med batteritiden på disse to?

    Bør jeg heller gå for E17 og heller kjøpe en usb lader som jeg kan ha med meg?

    Takker for alle svar!

×
×
  • Opprett ny...