Gå til innhold

fenris1979

Medlemmer
  • Innlegg

    991
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fenris1979

  1. hei var å henta ut en xperia arc i dag med forlengelse av netcom 12 mnd i dag hos expert.

    betaler vel 4-500 kr i med med det nye abonnemanget (M) før hadde eg flexi talk 199,-

    Saken er det at eg angrer på 2 måter.

    1 jeg jobber på sjøen 6 mnd i året uten netcom dekning.

    2 handsfree opplegget som er montert (Nokia 616) i bilen støtter ikke denne telefonen.

    lurer på om det er muligt for meg å gå til expert i morgen å be dem om å endre fra (Medium) til (Flexitalk) eventuelt betale mellomlegg.

    Kan eg kjøre angrefrist på dette ??

    Litt dumt å betal 4-500 kr pr mnd jeg ikke har dekning på telefonen.

    Alternativet er å ha tvilling sim i bilen men dette koster 30,- pr mnd

  2. hei var å prøve kjørte en audi a4 2.0 TDi s-line 2006 i dag, og lurer litt på om eg skal kjøpe den ?

    den sto til 239 000,- men den var kjørt 154 000km og det syntes eg var litt vel mye.

    hva mener dere ? bilen virket fin og god å kjøre.

    og siden den er kjørt så langt så er det sikkert noen reprasjoner på vei også men vet ikke hvilke, register reim er skiftet nylig.

     

    lurte også litt på det stereo anlegget som var i med kasset og cd spiller og bose høyttaler, spiller cd spilleren mp3 plater ? er det en stor jobb å eventuellt bytte den ut med en vanlig spiller eller media spiller med skjerm siden jeg sitter mye å venter på ferjer

     

    takker for svar

  3. hei

    har ett litt pussigt problem nede i hjemmekinoen i kjelleren.

    tidligere hadde eg en philips bly-ray spiller som slo seg av ca 15 -20 min uti en film så eg trodde det var noe galt med spilleren så den byttet eg og kjøpte en panasonic spiller istede for.

    som sagt 15-20 minutter ut i en film så slår blu ray spilleren seg av helt uten grunn det kommer please wait også kommer det BYE og den er av.

     

    Spilleren er koblet til en onkyo surround reciver og en panasonic prosjektor og lg tv (hdmi switch mellom tv og prosjektor) allt er koblet i forsterker switchen xbox. pc og bly-ray og ut signalet mellom tv og prosjektor er delt på en seperat hdmi switch

     

    det er bare spilleren som slår seg av resten er på og det kommer ingen meldinger på forsterkeren.

     

    håper noen kan hjelpe meg litt her ?

  4. ja har nå vært hos møller og fikk de til å se på den. de sjekket olja i kassen og de mente det ikke var der problemet lå. men at clutchen ikke fri kobla skikkeligt eller noe sånn. og at den måtte skiftes.

     

    hva mener dere ?

     

    og som vanligt er eg nok en gang lettere sjokkert over prisene

    møller skulle ha 12-13000 ,-

    men etter noen ringe runder til andre verksteder så enda eg på en annen pris 8300,-

     

    håper det er dette som er gale da og ikke at det er noe annet

  5. ok noen her som vet hva det vil koste meg sånn ca å fikse synkroniserings ringene ? møller eller annen. bilen er gått 155000 og ca 10000 av de er mine. resten er tidligere eier. dette har vært en blåmandags bil for meg så den selgs i løpet av sommeren regner eg med. har sikker brukt 15000,- siden i fjor sommer på ting og tang

  6. hei har et problem med bilen min det er en audi a4 1,8 t 2001 manuell gir .

    eg får ikke satt bilen i lavere gir hvis eg skal gire ned fra 4 til 3 så får eg ikke gjort dette før bilen har en fart som er 50 kmt eller lavere dette gjelder på alle girene men ikke på 50 km t. når eg skal ta av veien (60 grense ) så pleier er å legge bilen inn i 2 med chutchen inne og så bremse ned svinge av og så slippe pedalen. (altså eg girer ikke ned fra 4 til 2 og slipper chlutchen men eg bremser ned svinger slipper pedalen). problemet er at eg ikke får lagt inn spaken i giret før bilen er kommet ned i hastighet skal eg ned i andre er det ca 20 kmt så får eg giret inn.

     

    skulle på ferja her for noen dager siden og da kom eg ut av en 50 sone og skulle gire bilen ned i 1 gir for så å trille bort til bommen og betale. var ikke klar over dette da så eg var litt hard med spaken og da fikk eg den samme lyden som kommer når enkelte glemmer å clutche.

     

    noen som vet hva som er gale nå og eg håper bare eg slipper å skifte clutch den virker jo ellers ingen sluring eller sånn. når eg skal gire opp står eg fritt til å velge gir som eg vil.

    orker ikke enda en dyr reprasjon på denne bilen.

     

    MvH Roy

  7. hei skulle ha skifta skjerm kort i min Shuttel X pc(SB61G1 / SB65G2) med et FB-61 hovedkort som det står i manualen.

     

    Har har et kort liggende men eg når eg setter det i agp slotten så får eg ikke kabinettet igjen pga at det rett og slett er for stort.

     

    er det noen her som kan være så vennelige å fortelle meg hvilket kort eg bør kjøpe ? eg må ha agp kort og det hadde vært gøy hvis det var en hdmi utgang og at det ikke bråker for mye siden pcen står i stua.

     

    takk for hjelpen

     

    Fenris

  8. hei skulle ha skifta skjerm kort i min Shuttel X pc (SB61G1 / SB65G2) med et FB-61 hovedkort som det står i manualen.

     

    Har har et kort liggende men eg når eg setter det i agp slotten så får eg ikke kabinettet igjen pga at det rett og slett er for stort.

     

    er det noen her som kan være så vennelige å fortelle meg hvilket kort eg bør kjøpe ? eg må ha agp kort og det hadde vært gøy hvis det var en hdmi utgang og at det ikke bråker for mye siden pcen står i stua.

     

    takk for hjelpen

     

    Fenris

×
×
  • Opprett ny...