Gå til innhold

SM#

Medlemmer
  • Innlegg

    162
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SM#

  1. Jeg ville sett på deler til de forskjellige merkene, kjøper du en bil til ca. 50-60 tusen vil du sikkert regne med en liten reperasjon senere, noe du egentlig kan regne med alle biler. Har en kompis som har en Nissan Almera, skulle bytte fjær på begge sidene i fronten. Bare selve foringen på begge sidene kostet 3700,- på merkeverksted og 1700,- på mekonomen, altså dyre deler. Så husk at det ofte er greit å vite om prisklassen på deler til forskjellige biler.

     

    SM

  2. jeg hadde desverre en mistanke om det ja, men synes faktisk Stratusen ser grei ut. Muligens jeg er en av de få som synes det her inne, vil jeg tro. Hehe!

     

    Edit: Takk for utfyllende svar! Tror ikke jeg faller for Stratusen, da jeg ser at alle de som har en stratus selv roser den med svært god kritikk på forumer, typisk.

  3. Vurderer å kjøpe min første bil. Hvordan er Chrysler sin Stratus? Ser det ligger mange rimelige på Finn, regner nesten med det er en grunn til det, desverre. Kjente problemer med disse bilene? Nå tenker jeg en prisklasse på rundt 20-25tusen.

     

    Leter hovedsaklig etter en Saab 9-3, men sliter med å finne riktig pris, i Bergens området.

     

    SM

  4. Som tidligere nevnt er Vector utstyrsklassen eksepsjonell. Jeg har aldri sittet i bedre seter enn de som vi har nå. Synes også at beige skinn ser veldig bra ut, men det er opp til deg. Har to kompiser med hver sin Aero. En har chippet, og en orginal. Bensinforbruket er forholdsvis høyt, og den er veldig stiv. Prismessig er den noe høy i tillegg, så her må du sjekke hva du er ute etter.

×
×
  • Opprett ny...