Gå til innhold

erri22

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erri22

  1. De to første årene på indøk er veldig like som de tilsvarende teknologiske linjene. Det skiller faktisk bare to fag, hvorav ett er et økonomifag. Hadde jeg vært deg hadde jeg begynt på indøk og gått de to første årene der. Sannsyneligvis vil du få mange gode venner og oppdage at økonomi er artig det også. Hvis du mot formodning ikke skulle få denne opplevelsen kan du med enkelhet bytte til en annen siv.ing.-linje på NTNU.

     

    Det blir mer og mer økonomi fra 3. og utover, men her er det også mulighet til å velge litt selv.

     

    Takker for svar. Det er altså slik at jeg med enkelhet kan bytte til for eksempel energi og miljø etter ett, eller til og med to år, på ind.øk? Jeg prøvde å lese med opp angående dette for litt siden da jeg satt og funderte over studievalg, men fant ikke noe entydig svar.

  2. Hei!

    Jeg har nettopp fullført VG3, og som flere jeg har sett tidligere i tråden, er jeg rimelig sikker på at jeg ønsker meg inn på en av siv.ing-linjene på NTNU. For øyeblikket har jeg ind.øk som førstevalg, da jeg synes at kombinasjonen realfag og økonomi virker interessant. Jeg har dog de siste dagene begynt å tvile litt, da jeg er redd for at det kan bli for mye økonomi for min smak. Realfagene har alltid vært min greie, mens jeg ikke egentlig har mye erfaring med økonomi, så er litt i tvil på om ind.øk blir riktig dersom det er overveldene mye obligatoriske økonomifag.

     

    TL;DR: Jeg lurer på hvor mye økonomi det egentlig er på ind.øk og hvor mye som eventuelt er valgfritt?

  3. Hei.

    Jeg vurderer å søke på TAF-elektro ettersom dette ser ut som en linje som passer meg godt, men har imidlertid noen spørsmål jeg ønsker å få svar på før jeg bestemmer meg.

    Rådgiveren på skolen har liten erfaring med TAF, så jeg håpet på å få noen svar her.

    Selvfølgelig, jeg innser at mange av svarene nok vil variere fra skole til skole og bedrift til bedritf, men jeg setter stor pris på alle svar. Om noen har gått/går på andre TAF-linjer enn elektro, svar mer enn gjerne på de spørsmålene som anngår TAF generelt.

     

    1) Etter TAF-elektro får jeg fagbrev som produksjonselektrikker. Hva går arbeidsoppgavene ut på under læretiden og som produksjonselektrikker?

     

    2) Hvordan er Fysikk2 og RMatte2 (og Fysikk1 og RMatte 1 forsåvidt)? Jeg greier meg fint på skolen, men er litt redd for at disse to fagene skal bli vanskelige.

     

    3) Er det mye lekser?

     

    4) Hvordan er arbeidstidene i bedriften? Jobber du mye overtid/kveldsskift?

     

    5) Hvordan er ferie organisert (hvor mye og når?)?

     

    Til slutt, om noen har kommentarer eller tips, setter jeg også stor pris på dette.

    Bare for å nevne det, om jeg ikke velger TAF-elektro blir det Studiespesialierende.

×
×
  • Opprett ny...