Gå til innhold

helt random

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av helt random

  1. Teknologi DDR3 SDRAM

    Minnehastighet 1600 MHz ( PC3-12800 )

     

    Ikke bare er det en digg mengde med ram, men kjapp er den også! Hvis du er lei treige maskiner eller rett og slett bare vil ha et vilt 'lite' monster så er det penga verdt :p

     

    Vær obs på at det er 6x 2gb ram brikker, så vær sikker på at du har plass

  2. God kveld :)

    Kjøpte forleden, i går, Black Ops til PC. Installerte først via disk, forså å prøve å komme inn på en server. Prøvde da i alt 8 ganger, hvorav alle gangene endte med "Error lost connection to host".

    Prøvde så å komme inn på Combat Training med botter, dette fungerte, men med 1-2 fps.. Som igjen gjør det umulig å spille.

    Re-installerte så spillet ved å laste alt ned fra steam istedenfor disken, men akkurat det samme skjedde..

     

    Oppdaterte også windows og net framework (hadde 58 uinstallerte viktige og 3 uviktige oppdateringer fra windows)

    Fortsatt.. Samme.

     

    Så etter dette at når jeg kunne hadde spotify oppe brukte pcen 50-60% av prosessoren, noe som ALDRI har skjedd før. Så lurte i grunn på om Black Ops gjør noe med pcen din? Har aldri opplevd at pcen har vært så treig etter at jeg installerte det!

     

    Kan legge til at MW2 funker som det gjorde før, men at det synlig lagger mer en jeg gjorde for kun 3 dager siden!

    liten edit:

    Kan legge til pc specsa:

    Kjører windows 7 64-bit på HP Pavilion dv6

    Professor: AMD Turion II Ultra Dual-Core Mobile M620 2.50 GHz

    Skjermkort: ATI Mobility Radeon HD 4650 Series m/ 1 GB minne

    Minne: 6 GB

  3. God morgen :)

    Har i det siste tenkt til å ta opp treninga igjen, men kunne trengt noe hjelp.

    Er ikke så erfaren på forskjellige trenings metoder/økter, hvordan man trener hva.. hadde det vært opp til meg hadde det blitt noe så kreativt som en løpetur på tredemølla!

    Skulle hjerne ha trent lårene, bicepsene (få litt større armer, har i grunn veldig tynne armer i forhold til resten av kroppen.. ser ikke særlig macho ut for å si det sånn :tease: ) og for all del hadde det vært deilig å få trent brystet.. begynner å få, unnskyld uttrykket, manboobs. En av hovedgrunnene til at jeg veldig gjerne skulle ha begynt å trene igjen! Det å ha fått trent magen/magemusklene litt hadde i grunn ikke vært så dumt det heller :)

    Setter stor pris på alt som kan hjelpe!

  4. Så her er greia.

    Vi bor i et hus på to etasjer, med en router nede og en oppe for å få signal i hele huset.

     

    I gjennomsnitt hvert 5. minutt, blir vi disconnecta/kicka/spytta på av routern, så vi må koble oss av og på routern igjen for å få signal.

     

    I blant må vi skru av routern for at vi skal kunne få signal igjen, der det å koble seg av og på ikke fungerer. Dette gjør vi ved å skru av og på routern som står oppe (selvom hovednettstedet/oppholdslagret kall det hva som helst, er nede. Kan kalle det bøttekott for nå), fordi av en eller annen grunn så har det ikke noe å si om vi skrur av bøttekottet. Så lenge vi skrur av og på/tar sikringa i et skikkelig ragequit på routern oppe så funker det etterpå.

     

    Lurte på om noen som har hatt problemer med dette, vet hva man gjør i slike tunge tider der nettet ikke vil være kompis med deg?

    Eller er det rett og slett routern oppe som driver å kuker med oss?

     

    Takk for alle svar :thumbup:

  5. Hadde også problemer med å komme på pga patchen som kuka rundt med klienten. Løste seg med å kjøre på launchern, som fra der patcha wow :)

     

    Noen andre som har problemer med enkelte realms? Logger f.eks glatt inn på Frostwhisper uten noen problemer, men hvis jeg prøver å logge inn på Al'akir står jeg stille på loading screen og får wow not responsing! :thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...