Gå til innhold

klerhaugen

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av klerhaugen

  1. I går var det jvenlige små tikk fra den ene hard disken (samsung 1tb fra 2013) i laptopen, selfølgelig den med bilder på....

    Jeg hadde en mistanke om katastrofen og fant ut at maskinen ikke hadde kontakt med disken. restartet maskinen, da kom det raske stille pipelyder, kanskje 30 pip på 5 sekunder. men disken starter ikke å spinne. tok ut disken og satt den i en dock. prøvde gjentatte ganger å starte den. men 5 sek med piping, vining... men spinner ikke opp. Noen forslag for å berge innholdet?

  2. Har en passat 1997 1,8 20v.

    Den nykker og fusker når den blir varm.

    Har lagt merke til at temperaturmåleren på motoren ikke ligger stabil på 90 grader som den skal gjøre, den hopper opp og ned som en jojo og det er ikke helt logisk. kan feil med temperatursensor ha innvirkninger på motoren.

    Jeg tenker kanskje at den får for mye bensin da bilen er varm men "hjernen" tror den er kald?

  3. Fruen har fått seg macbook air, den ramler av nett støtt og stadig. alle andre enheter i huset er stabilt på nett, iphone, ipad, samsung s2, samsung pc....

    Alt er prøvd av oppdateringer på macen men virker ikke. kommer heller ikke inn på routeren ved å skrive http://192.168.0.1 i adressefeltet.

    fruen tror at det er pga nettverket ikke er sikret??

    Kan ikke skjønne at der er noe galt med routeren da alle di andre produktene er stålstabil på nett.

    hvorfor funker det ikke å skrive http://192.168.0.1 i adressefeltet, er det noen andre måter å komme til menyen på routeren? har resetet den uten noe forskjell.

×
×
  • Opprett ny...