Gå til innhold

hansi45101

Medlemmer
  • Innlegg

    82
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hansi45101

  1. Jeg er en student som har tatt lån fra 2016-2017, men søkte ikke fra høst 2017 og fikk dermed netbetalingsplan og renter. Jeg vill ikke betale ned lånet nå siden jeg vil trenge pengene senere, så vil derfor enten søke om betalingsutsettelse(Og dermed få mer renter på lånet) eller lurer jeg på om jeg kan søke et nytt lån nå for våren 2018, Slik jeg ikke lenger får renter på det første lånet. Er dette mulig å gjøre?


    Jeg har hatt rett til å søke lån hele tiden, så vil tro at jeg kan også søke om rentefritak, men det kan jeg først gjøre etter jeg er ferdig med utdanningen


  2. Hei

     

    Vi skulle selv velge en tekst å analysere retorisk til en presentasjon denne tirsdagen.

    Jeg valgte denne:

    http://www.aftenposten.no/meninger/sid/Vi-skal-vare-godt-trent_-ha-en-godt-betalt-jobb-og-et-dusin-bestevenner-Ma-man-vare-god-for-a-vare-norsk-8430091.html

     

    Men jeg har aldri vært særlig god i retorisk analyse, så jeg hadde håpet om noen kunne hjulpet.

    Vi skal vurdere virkemidlene, komme med eksempler og funksjonen til virkemidlene. Etos, Patos , Logos osv.

     

    Det er et spennende emne, så gjerne les uansett :)

     

    Tusen Takk

  3. Jeg har foreløpig satt Matte R2, Fysikk 2 og KJEMI 2 som mine valgfag i 3 - klasse. Men jeg har hørt at kjemi 2 kan være vanskelig, og vurderer å bytte med Informasjonsteknologi(IT) 1 ( hadde 2 i fjord).

     

    Det eneste som jeg tenker på om jeg stenger mange dører ved å ikke velge KJEMI 2. Ville selv sagt at jeg var mer interessert i IT enn kjemi, selv om jeg faktisk fikk femmer i IT i fjord og sekser i Kjemi. Hvis noen visste noen om hva slags utdanninger som man måtte ha KJEMI 2 til, eller kanskje en link til dette, hadde det vært til stor hjelp

     

    Takk for alle svar :)

  4. Har en stock msi gpu fra komplett.no og en vannkjøler fra Arctic. Skulle installere vannkjøleren, men la merke til at det var et lite klistermerke som det stod at jeg hadde brutt forsikringen hvis jeg ødela det. Dermed kunne jeg ikke installere kjøleren. Vet noen om Komplett er veldig pirkete på dette klistermerket, eller ville de ikke brydd seg om noe skulle skje, og klistermerke var vekke/ødelagt?

     

     

  5. Mitt r9 290x skjermkort har i det siste hatt ganske dårlig ytelse. I bla Guild Wars 2 og Titanfall. Spilte mens jeg kjørte msi afterburner, for å se om det var noe som ikke stemte ( via grafene). Der jeg så at Vramen til grafikkortet ikke gikk høyere en ca 370mb av 4000 som er på kortet.

     

    Kjører 3 skjermer, noe som jeg har gjort en stund, men det har ikke vært et problem før. Håper noen som kanskje har hatt det samme problemet har et svar på dette.

     

    Takk for alle svar :)

  6. Gjorde mye endringer i pcen, flyttet radiatoren til en av topp plassene i kabinetted (corsair 650d) strammet skruene og satt inn en push-pull konfigurasjon isteden for bare push, nå ligger temperaturen på 100% load med 100% viftefart, (samme som forgje update) på 65-66 grader

  7. Update

     

    Ser ut som temperaturen har steget nok engang. Når jeg spiller spill som f.eks Warface eller BF4, så ligger viftefarten på 100% hele tiden og temperaturen ligger på 92-93 grader. Idle ligger den på 50-55. Foreløpig kunne jeg nesten hatt stock kjøleren, untenom lydnivået som er relativt lav( til og med på 100%).

     

    Vurdere å ta fra og sette sammen hele greia engang, selv om det tar ganske lang tid. Visst d enda er såørsmål om vram temp, så skal jeg finne se på deg også ( men vet ikke om det gjelder når de andre tempene er så dårlige).

     

    ps: jeg har prøvd å sette AMD overdrive(eller hva d heter) til at temperaturen er lavere enn 95, satt den til 80%. Resultatet ble 100% viftefart og mhz lå ikke engang på 1000mhz, lå rundt 900

  8. Er litt nysgjerrig på det med trist musikk. Er det slik at trist musikk faktisk gjør deg gladere, eller bare mer trist?

     

    Det er mange som hører på trist musikk nå til dags, kan det ha en negative virkning på folk, kanskje at vi blir mer triste eller omvendt? Har lurt på dette en stund og håper noen vet noe mer.

     

    Takk for alle svar!

    • Liker 1
  9. At tempen blir hele 95 grader høres ut som feilmontering. Kanskje dumt å spørre, men du har husket kjølepasta ikke sant? Sett at selve blokka er montert skikkelig? Lest flere steder at tempen blir ca 65-70 grader load ved bruk av hybrid 2 på et r9 290x.

    Ja, tror nok også at det er feilmontering. Kjølepasta følgte med. Jeg brukte like mye som de gjorde på en guide jeg så, så det burde ikke være problemet

  10. Har et r9 290x skjermkort som jeg har koblet til en Arctic accelero hybrid 2.

    http://www.supersmart.no/PartDetail.aspx?q=p:7165110;c:36231

     

    Prøvde for første gang å starte opp, men det viste seg at termperaturen slett ikke var bedre. lå på ca 50 grader idle, og gikk rett opp til 95 på en benchmark, som jeg stoppet opp med engang. Har aldri drevet på med vannkjøling før, og har derfor lite erfaring. Lurer på om noen har noen ideer til hva som kan være feil. Følgte guiden, så trodde ikke det skulle være noe feil. La til noen bilder, slik dere kan se.

     

    post-221342-0-53824300-1398769626_thumb.jpgpost-221342-0-25684500-1398769627_thumb.jpgpost-221342-0-00107800-1398769628_thumb.jpg

  11. Som de fleste vet er r9 290x kjent for å være veldig varm(og bråkete).

    Har derfor lenge tenkt på å en "aftermarket" kjøler til skjermkortet. I dag har jeg et referanse r9 290x og lurer på om noen har anbefalinger til kjøling av dette skjermkortet?

     

    Har sett litt på the Kraken g10, som kan visst kobles til en vannkjøler. Men har hørt at den ikke kjøler VRM særlig bra. Har også sett på Arctic Accelero sine kjølere som også kunne være et bra valg.

     

    Hvis noen hadde hatt en tips, hadde jeg satt pris på det. Vil helst ikke at prisen skal være altfor høy(under 1000).

     

    Takk for alle svar :)

  12. kjøpte BF4 limitid edition fra spaceworld nettside, dagen før det kom ut. Nå kom jo china rising ut, men jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal få tak i det. Det var kun en produktnøkkel som sto, og den var kun til BF4. Noen andre som har bestillt fra spaceworld, som vet hvordan dette fungerer?

×
×
  • Opprett ny...