Gå til innhold

nerval

Medlemmer
  • Innlegg

    595
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nerval

  1. oops.. var litt rask der jeg:)

    Hva kunne du tenke deg( hva har du i hodet nå)?

    Har du noen favorittstiler?

    Noen kunstbilder som betyr noe for deg eller som du kanskje liker litt mer enn vanlig?

    Noen spessielle sanger?

     

    Har jo lekt med tanken på å ta noe ala en sleeve (kommer nok ikke til å dekke hele armen,men fant ikke noe annet navn for det :p), men har liksom ikke funnet noe jeg vil ha pr i dag ihvertfall. Må innrømme at jeg syntes veldig mye er fint innen tattoo, så lenge det er bra arbeid, og det passer kroppen og sjelen til den det tilfører.

    Har vel forsåvidt bestemt meg for å ha noe hovedsakelig uten farger, selv om jeg ikke er helt fremmed med tanken på feks kun ha innslag av en farge (som feks rødt) i det.. Kommer jo selvfølelig veeeldig ann på motiv.

     

    Med tanke på kunst/musikk så er det ingenting som er såpass spesielt for meg at jeg har vurdert å få det på kroppen desverre.

     

    bmepb249249.jpg

    bmepb614620.jpg

    tattoo.jpg

     

    Har litt sansen for denne typen egentlig (selv om jeg syntes symmetrien til den siste er litt feil i forhold til kroppen), men har liksom ikke klart å få noe spesielt ut av det. Er egentlig jævlig usikker på hva jeg vil ha, og hvor. Derfor det sikkert ikke hadde vært dumt å se på noen tusen bilder av div tatoveringer for kanskje å få igang en tankeprosess.

  2. Er det fortsatt den på avataren din som er den eneste?

     

    Stemmer, fortsatt eneste som har fått æren av en plass på kroppen min, da jeg rett og slett ikke har funnet noe annet som jeg har villet ha.

     

    Legger merke til masse "fine" forslag nedover. Kjør på å kødd alt dere vil dere, men det hjelper meg egentlig ikke nevneverdig.. Er dog mye humoristisk, så keep going ;)

    Regner med at dere som er såpass rutinerte egentlig sitter inne med kunnskap om en side eller to hvor man kan gi fantasien en liten jumpstart, så don't be shy!

     

     

    Vent til du har ennn ide, selv om det bare sitter i hodet ditt så kan du ihvertfall sette deg nned sammen med en tattovør.

    Det er litt av sjarmen, sette seg ned og finne ut sammen med tattovøren mye bra kommer ut av sånt :thumbup:

     

    Det jeg er ute etter er noe som kan gi meg noen ideer, og ikke en jeg bare skal slenge på.. Har ingen planer om å slenge dette på asap, og en evt tatovering vil nok ikke bli tatt før til tidligst høsten/vintern, da det erfaringsmessig tar en god stund før jeg vil klare å bestemme meg.

  3. Pollador, du kan jo prøve å overbevise moren min :p Kommer med alle slike tåpelige argumenter om at proteinpulver er unaturlig osv. Før hun stikker inn og lager seg noen par skiver med margarin og skinke.

     

    Nei, proteinpulver er ikke farlig. Whey er det samme som melkeproteinet. Altså, det er proteinet fra melk i pulverform. Altså, det samme som barna i afrika får fra røde kors.

     

     

    Kjekt å lese!

  4. Skjønner ikke at folk orker å bry seg! Dere må da ha latterlig lite å klage over om dette er så jævlig ille for dere.. Må ærlig innrømme at jeg gir blanke faen i om en kar boler seg eller ikke. Har da ingen som helst innvirkning på meg what so ever.. Javel, han blir større enn meg på mindre tid.. Who the hell cares?

     

    Irriterer meg grenseløst at alle drar folk som boler under en kam.. Alle som boler er faktisk ikke idioter, og de fleste klarer helt fint å oppføre seg som folk.. Enkelte oppfører seg også som idioter, men dette er da ikke kun forbeholdt folk som boler. Er nok av folk som ikke boler som oppfører seg som komplette idioter.

    • Liker 2
  5. Finn frem en av hennes gamle bukser (Som passet den gang hun var tynn) og spør henne om hun kan ta den på seg fordi du synes hun ser så utrolig sexy ut i dem. Når hun prøver å ta på seg buksa og sier "Oi! Den passer ikke lengere" så kan du si "Hvorfor ikke?". Da bør det gå opp et lys for henne.

     

    Edit: Og du sparer deg for det pinlige spørsmålet "Har du lagt på deg?"

     

    Tror nok ærlighet lønner seg fremfor åpenlys hinting.. Viser ihvertfall at man har litt baller, og ikke bare pyser rundt sannheten.. Jeg hadde ihvertfall foretrukket ærlighet fremfor slikt spill.. :)

  6. Jeg har også handlet denne telefonen og er veldig fornøyd. Fikk mye hendig ut av tipsene her på forumet, så takk for det. Noe jeg undrer veldig på er hvorfor telefonen er "integrert" opp mot Flickr? Flickr er Yahoo sitt produkt, altså en konkurrent av Google. Hvorfor ikke Picasa? Flickr er mye større enn Picasa, det ser jeg, men når telefonen er så sterkt knyttet opp mot f.eks Gmail og Google Reader, så hvorfor ikke Picasa også? Finnes det apps for dette?

     

    Flickr etc er jo vel en del av Sense, som er utviklet av HTC og ikke Google, om jeg ikke tar helt feil? Google er heldigvis ikke like trangsynte som Apple, og skjønner at de ikke kan blokkere ut alt som har noe med en konkurent å gjøre, da det bare vil slå tilbake på dem selv i det lange løp.. ;) Er en grunn til at jeg, og mange andre, ikke tar i ett Apple produkt med ildtang engang!

  7. Det var en uttalelse satt på spissen der Narsissisten snakker om den typen gutter/menn som ikke viser jenter/kvinner nok respekt, noe som kan manifestere seg ved at dem ignorer det søte kjønn.

     

    Her skal vi diskutere, ikke kverulere.

     

    Var en diskusjon jeg var ute etter, da gjerne en litt mer utfyllende påstand fra han før jeg biter av han hodet! hehe

    Det jeg ville frem til er at man ikke automatisk er en drittsekk selv om man feks bruker en slik tilnærming for å dra damer. Er man generelt en ålreit kar, men man velger den fremgangsmåten for å få fruen i sitt liv, betyr ikke dette at man er en drittsekk som kommer til å behandle de uten respekt etc.. Get my point?

  8. Den bekymrede har ikke noe kjærlighetsforhold. Han er fremdeles i stadiet som kan karaktriseres som overfladisk "lykkerus". Om dette volder han store problemer, så vil det bare bli værre. Om han forventer sin parnter skal være slimfit resten av livet. Da må han nok kutte forholdet og finne seg en "helsefanatiker". Resten av oss legger på seg et,to eller flere håndtak med tiden som går i et forhold.

     

    Når du kommer med antagelser, er det flott om du ikke prøver å pakke det inn som fakta, da du ikke har noen forutsetninger for å vite om han er i "overfladisk lykkerus" eller ikke.. At man bare har å godta at en person legger på seg når h*n er i ett forhold er utterly bullshit! Bare fordi mange gir faen i formen når de er i ett forhold, betyr ikke dette at det er noe en person bare må godta! Hørt om kommunikasjon? Er dette noe som er viktig for h*n så holder det ikke bare å la det skure og gå..

     

    Er så mye latterlige forslag i denne tråden at jeg blir kvalm.. At folk i det heletatt syntes det er mer realt å prøve å lure med den andre istedenfor å snakke om det grenser til idioti spør du meg!

  9. Forslag nr. 1: Grow up.

     

    Hvis forslag nr. 1 ikke lar seg gjennomføre: Ta en prat med henne om at dere sammen kan gå for en sunnere livsstil neste år. Sunnere mat, og dere kan trene/gå turer sammen, som et fellesprosjekt?

     

    Hva faen? Så om dama gir faen i utseende mens man er sammen, må man bare "suck it up"? Fjern eller? Går det så langt at personen ikke tenner på den andre lenger, så er det vel på høy tid å snakke litt sammen!

    Har selv vært i forhold som er slik, og får å si det slik. Det blir ikke bedre når man lar det skure å gå.. Det som irriterte meg mest etterhvert var dog hennes evige klaging over at hun hadde lagt på seg hele tiden, til tross for at jeg hele tiden foreslo at vi skulle begynne å trene sammen.

     

    For det første synes jeg du er en skikkelig dust som er så opptatt av vekta hennes.. Du kan vel ikke elske henne noe mindre om hun har blitt litt større.. tenk når/om dere får barn og hun legger på seg 30 kg.. Uansett synes jeg heller du bør fokusere på hva DERE bør gjøre for å leve sunnere, og ikke hva du skal gjøre for å få henne til å gå ned i vekt.. Det er ofte slik i forhold at man legger på seg, så finn heller ut av hva dere kan gjøre sammen.

     

    Og jeg syntes du er skikkelig dust som er så naiv.. Det er ofte slik i forhold at man legger på seg? Sant det, men det er kun pga latskap! Ingenting som tilsier at det er slik det skal være. Ikke er det sunt å gro fast i sofaen heller, uansett hvor vanlig det er at det skjer i ett forhold..

     

     

    Kjenner frustrasjonen bre seg over alle besserwisserne og de naive postene som florerer på dette forumet.

  10. Hvordan i alle dager kan du være forelsket i en som ikke snakker til deg, ignorerer deg, og ellers bare er sur rundt deg? Har han i det hele tatt gitt noen som helst tegn til at han liker deg? Utifra det du skriver så betyr du null og ingenting for ham.

     

    Der tok du orda ut av munnen min. Hvorfor er du interessert i denne karen?

     

    Enten betyr du ingentnig for han, ellers er han enda en drittsekk som får jenter interessert ved å ignorere dem. Hvorvidt du vil være en av jentene som blir tiltrukket av dette for en eller annen grunn er opptil deg.

     

    Men for å svare på spørsmålet ditt, så hadde jeg enten ventet på det rette øyeblikk, eller bare funnet en annen måte. Mobil, lapp, etc.

     

    Så man er automatisk drittsekk hvis man får jenter interessert ved å ignorere dem? Do tell!

  11. Syns synd på trådstarter jeg. Trist hvis du egentlig kanskje hadde en sjans på dama :hm:

     

    Ja, det er jo synd på folk som ikke eier impulskontroll eller vett til å forutse konsekvensene av valgene de tar.

     

    Må være flott å være verdensmester Martine! Sikkert aldri driti på draget du vettu.. Latterlig!

     

    Alle har da driti på draget, men å ligge med storesøsteren til hun du er forelsket i er jo i en klasse for seg selv.

     

    Pfft.. Bagatell.. Shit happens! Kjenner at Martines holdning som moralens vokter begynner å bli temmelig annoying, but I guess thats just me..

  12. Hei der!

     

    Ble nylig eier av en HTC hero, og jeg elsker foreløbig android OS. Men jeg har støtt på et par problemer ang integrasjonen av facebook og flickr i telefonen.

     

    Jeg startet telefonen for første gang og satte opp gmail konto og facebook konto, men når jeg skulle sette opp flickr, så hang hele greia seg på "logger inn", og ingenting skjedde på iallefall 10 minutter, så jeg trykket "back" og droppet greia.

     

    Ved senere testing får jeg ikke logge på flickr kontoen min via telefonen (jeg har ikke prøvd i nettleseren enda).

     

    Problemet med facebook er egentlig bare en småting i kontaktlista, men det plager meg uansett. Jeg har fått knyttet alle av kontaktene mine opp mot facebook, bortsett fra en, og det er kona mi!

     

    Irriterer meg grenseløst at programmet ikke oppdaterer noen statuser fra henne, ikke får jeg bilde eller ei fødselsdato. Jeg har fjernet tilknytning og lagt til utallige ganger. Prøvd en factory reset ute hell har jeg også.

     

    Men jeg mistenker at dette facebook problemet skyldes den nye designforandringen FB nettop gjennomgikk, kan dette stemme?

     

    Uansett, super tlf! Og jeg håper noen har erfaringer med løsninger :D

     

     

    Mener å ha lest at dette er pga privacy instillinger til den personen på facebook, og derfor ikke noe som er forårsaket av telefonen. Har ett par tre kontakter som det skjer med selv, men er ikke så mye man får gjort med det. Enkleste er nok å bare hente ned bilde selv, legge det på tlfen og legge det til kontakten. Samme med fødselsdato. Er jo uansett ikke som om den vil forandre seg med det første! ;)

  13. Utrolig hvor mye ignorante mennesker som kommenterer her.. Snakk om å dra en hel by under en kam, pga noen få individer.. Latterlig.. Angående de det er snakk om.. Care? Føler de seg tilfreds ved å gjøre dette, go for it.. Og solarium er gay? Hvilket århundre lever dere i a? Latterlig.. Nei, slytt å bry dere så jævlig mye om hva alle andre gjør..

×
×
  • Opprett ny...