Gå til innhold

skaar:>

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av skaar:>

  1. Hei, kjære venner!

    Jeg er en gutt på 20 år som for øyeblikket sliter en del med et stort trykk i hodet/hals. Av og til kan det føles som om jeg har en altfor stram genser mot halsen, når jeg ikke har det. Trykket er som regel i hele hodet, men helst rundt og ned mot halsen/strupen.

     

    Jeg merket det for første gang for 1-2 år siden. Da var det bare et par tilfeller før det gav seg. For 3 måneder siden begynte det igjen. Nå kommer det hver kveld, hver dag. Jeg trener av og til, studerer og sitter for det meste stille. Så stress kan det overhodet ikke være.

    Det samme trykket baller seg på om kvelden og er der til jeg sovner. Det varierer i grad, men stort sett er det like ubehagelig. Jeg har sjekket noe liknende på sykehuset tidligere, men aldri tatt MR eller noen form for bilde av hodet.

     

    Det er utrolig ubehaglig og urovekkende når det kommer. Jeg har slitt litt med angst de siste månedene, så det hjelper jo ikke akkurat. Jeg har vært på synstest og får tilsendt sterkere linser straks (hadde 6.30+ før, og har nå 6.75+). Vet ikke om det kan utgjøre så store forskjeller?

    Noen som har opplevd noe liknende tidligere? Bør jeg sjekke det videre med legen?

  2. Hei!

     

    Har opplevd en ganske kinky situasjon, da pcn min starter som normalt, men ikke klarer å gå inn i windows. Jeg kommer til den w7 logoen som kommer opp etter introduksjon av hovedkortet. Der står den stille i 20 sekunder minutter før det fort kommer en blå skjerm og den startes på nytt. Så kommer det opp om jeg vil prøve å reparere det eller starte windows på vanlig måte. Da jeg velger reparer kommer det opp en peker som bare står der i evigheter.

     

    Noe som er enda mere merkelig er at den funket helt fint i går kveld før jeg la meg. I dag da jeg kom hjem fra skolen så fikk jeg faktisk kommet meg inn i windows, men det gikk helt sykt sent i forhold til det det pleier å gjøre så jeg prøvde å restarte, da dette skjedde.

    Begynner å lure på om dette er et hardware problem, fordi jeg har prøvd å sette inn ei w7 plate for å formatere, men da kommer akkurat det samme opp. Pekeren står bare der.

     

    ALL maskinvarer funker bra. Har sjekket alle vifter, kabler og alt sitter som det skal. Jeg kommer meg ikke inn i windows, men jeg er sikkert på at alle driverne er oppdatert. Før dette skjedde så fikk jeg opp noe windows update ting. Dette lot jeg bare gå til det var ferdig. Datamaskinen begynte å gå tregt etter dette så jeg lukket det til slutt og da funket den som den skulle.

     

    Kjøpte hovedsaklig denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=354601, men har oppdatert litt. Kjøpte også Akasa AK-CC044 CPU Kjøler i ettertid.

     

    Specs*

     

    - Windows 7 Home Premium *64bit

    - Chieftec Super Series PSU 750W Modulær 14cm Fan, 4x SATA, 2x 6 pin PCIe, 2x 8 (6+2) pin PCIe, 20/24, 80 Plus

    - Intel Core™ 2 Duo E8500 3.16GHz, Socket LGA775, 6MB, 1333Mhz, BOXED

    - Corsair Dominator TWIN2X PC8500 2GB DDR2 Kit, 2GB XMS2-8500 dimm's, CL5-5-5-15, 1066MHz, E.P.P, DHX and Crucial DDR2 BallistiX PC6400 2GB KIT

    Kit w/two BallistiX 1024MB's, E.P.P, CL4

    - Asus P5N-D, nForce-750i SLI, Socket-775, ATX,Firewire,GbLAN,DDR2, 2xPCI-Ex(2.0)16

    - XFX Radeon HD 5770 1GB GDDR5

    - Seagate Barracuda® 7200.12 1TB, SATA 3.0Gb/s, 32MB, 7200RPM

     

     

    Er jo LAN i høstferien så søker hjelp ASAP! Tusen takk på forhånd!

×
×
  • Opprett ny...