Gå til innhold

Montør1

Medlemmer
  • Innlegg

    37
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Montør1

  1. Noen som har lyst å redde meg? :)

     

    jeg har blør litt og er besvimt. Ble snipa av en lame sniper i elektro. alt du trenger å gjøre er å redde meg fra en sakte død. Jeg har alt du trenger til å redde meg i backpacken.

     

    Du vil få en venn og spille med i Dayz. Hvis det er ønskelig kan vi danne et "team" jeg og en kompis spiller hver dag, men det hadde vært kjekt med flere folk!

    Vi er begge over 20 år

     

    Har spilt dayz i ca 1 mnd og arma 2 siden 2009 (litt til å fra)

    Hvilken server er du på da?

  2. Liker ei jente som jobber i kassa på en butikk her jeg bor, Hun kikker på meg og smiler til meg når jeg er i butikken. Men åssen skal jeg få kontakt med hun? Når jeg betaler så sier hun hei, Pose? Ja, det vanlige de pleier å si. Vet ikke hvor gammel hun er, men tipper hun er på min alder.

     

    Spør om de ikke har navneskilt på jobben :)

     

    Det pleier å stå på kvitteringen hvem man blir behandlet av i kassen, om det gjør: Finn navnet på facebook, legg henne til og si at du har sett henne på butikken og om hun kanskje hadde hatt lyst å finne på noe en dag ;) lykke til!

  3. Det er kan godt hende at det er med 3320m du kun kan få slik tid men stusser en del over at 3720qm skal få så dårlig batteritid. Asus N56 med samme batteri størrelse - 3720qm - hd 4000 - lett surfing = 4 timer. Her har clevo egen "uma" mode også klarer den fremdeles å preste dårlig der. Må være batteriet clevo tjener penger på med å kjøpe dritt kvalitet... Tull av multicom og si at det er fordi du har 2 harddisker, det er kun den ene som er aktiv uansett mens den andre ved idle trekker ca 0.6 watt...... Dem opplyste samtidlig når det ikke var noen andre valg på prossesorer enn quad core at man skulle oppnå 260 min i uma mode uten noe stjerne tegn eller parentes på at det gjelder svakere prossessorer! Selvfølgelig hadde en intel pentium 1.8 ghz trekt mindre strøm men det var jo ikke det du kjøpte og ble informert om..

     

    Varm pc md dårlig batteri som ikke engang kan bruke turbo boost ved dedikert skjermkort. På tide clevo oppdaterer pcene på utsiden enn små innmats endringer på fjor årets modeller..

  4. Hei nylig kjøpt W150E. Alt var helt fint osv, men en ting jeg ikke skjønner.

    Jeg kjøpte pcen uten windows fordi jeg hadde cd hjemme (har ikke aktivert windows enda).

     

    Det står på multicom sine sider at pcen følger med trådløst nett, men det har jeg ikke. Så satte jeg inn en internett kabel fra ruter til pc, og det funka heller ikke. Så da regner jeg med det er noe med drivere å gjøre. Tok så driver CD'en jeg fikk med og prøvde å installere den. Men får bare en feilmelding:

     

    D:\

     

    Feil ved utføring av inpage-operasjon.

     

    Nå er jeg egentlig stuck, fordi wifi knappen på pcen (overtastaturet) har ingen reaksjon, ikke får jeg bytta skjermkort med den VGA greia. Så hva gjør jeg? :s

     

    D:

    Prøv dette:

     

    1) Type "disk management" into the Windows Start Menu search field.

    2) Select "Create and format hard drive partitions." This opens the Disk Management window. This window can also be accessed through the Control Panel (Administrative Tools -> Computer Management -> Disk Management [under the Storage category]).

    3) Your optical drive should be listed along with any hard disks on your system.

    4) Right-click on your optical drive's name and select "Change Drive Letter and Paths..."

    5) Reassign your drive to a different letter than the one that it is currently assigned. (For example, my drive had been automatically assigned to "D:" so I changed it to "A:")

    6) Restart your computer

    7) Insert a CD or DVD into your drive and try accessing it from Windows Media Player.

     

    Ref: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-hardware/windows-7-will-not-read-from-dvd-drive-results-in/2f9e1e28-ea7e-44d1-896a-74ecf5d4eddf

  5. Da var SSD`en i hus. Nå er det bare noen dager til jeg putter den inn :)

     

    Venter på de andre delene fra eBay, skal bytte ut DVD rommet med den nye SSD`en, blir gode saker det :mrgreen:

     

     

     

    Har du tenkt på å plassere SSD'en hvor harddisken er i dag? DVD-rommet har som oftest kun SATA II tilkobling, mens harddisk plasseringen har SATA III - dette avhenger jo av hvilken macbook du har (nyere modeller?) og om det er slik vil du få full utnyttelse av å ha SSD'en hvor harddisk er plassert i dag.

  6. Veldig usikker på om jeg skal kjøpe p150e nå eller vente på den fra msi for å se hva prisen på den blir. Spørsmål ang. mSata ssd; om man bestiller p150e uten mSata, kan man da kjøpe en senere og sette den inn selv, som med en vanlig 2,5" hdd?

     

    Ja. Clevo maskiner er generelt lette å skru på.

    Håper bare samsung snart gjør de nye mSATA SSD diskene tilgjengelige for andre enn OEM, da disse er like raske som vanlige SSD'er og fås i størrelser opp til 256Gb om man ønsker.

    Ikke verdt å vente på mSata 3 disker til p150e, den støtter bare mSata 2. Andre mSata 3 disker som blir tilgjengelig snart er mydigitalssd bullet proof 3. Det finnes mSata 3 disk som er tilgjengelig; Mushkan m/ 240gb.

     

    Joda men de fleste mSATA diskene som er på markedet i dag er ikke raske nok til å utnytte SATA2 engang, kunne vært greit med en mSATA SSD med over 300MB/s les/skriv for å få så mye hastighet som mulig ihvertfall.

    Link gjerne til en norsk butikk som har den SSD'en du nevner, jeg finner den ikke. Ikke gjennom prisjakt ihvertfall.

    Rettelse: Mushkin heter den.

    Den er tilgjengelig og ute på markedet, men nei, ingen norske nettbutikk har den. Poster link til

    Newegg: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820226321 som har den til ca 2100 + moms

     

    Ikke full utnyttelse av mSata 2? Hva er full utnyttelse da i forhold til de som allerede ligger på markedet?

     

  7. Veldig usikker på om jeg skal kjøpe p150e nå eller vente på den fra msi for å se hva prisen på den blir. Spørsmål ang. mSata ssd; om man bestiller p150e uten mSata, kan man da kjøpe en senere og sette den inn selv, som med en vanlig 2,5" hdd?

     

    Ja. Clevo maskiner er generelt lette å skru på.

    Håper bare samsung snart gjør de nye mSATA SSD diskene tilgjengelige for andre enn OEM, da disse er like raske som vanlige SSD'er og fås i størrelser opp til 256Gb om man ønsker.

    Ikke verdt å vente på mSata 3 disker til p150e, den støtter bare mSata 2. Andre mSata 3 disker som blir tilgjengelig snart er mydigitalssd bullet proof 3. Det finnes mSata 3 disk som er tilgjengelig; Mushkan m/ 240gb.

  8. Om du skal plassere en harddisk som OS disk i dvd-rommet mener jeg du bare får max utnyttelse av SATA 2, ergo ikke lurt å plassere SSD der om du går for det (like greit å gå for mSata da og beholde dvd-rom og ha snurredisk på "harddisk" plassen). Går ut ifra at du kan skive i kommentar feltet ved bestilling hvor du vil ha OS installert.

     

    Og ja om du gjør det med harddisken i dvd-rom så må du selvsagt ha en ekstern USB dvd/blu-ray leser. Lite spørsmål til deg selv, hva kommer du til å drasse på mest tror du? DVD spiller eller en ekstern harddisk?

  9. Kan du si noe om varmen på pcen? Kan du ta et bilde på siden med noe annet (mobil feks.) så det går an å se hvor tykk den der? Har du mulighet for å finne ut hva som er max for turbo boosten?

     

    Står mellom denne og P150E eller så blir det venting til Clevo har gjort noe med kjølesystemet sitt. Mange som klager på notebookreview.com over dårlig kjøling og høye temperaturer og at turboen blir slått av helt når man bruker det dedikerte skjermkortet og på igjen når man går over til HD4000 grafikken p.g.a temperaturene.

  10. Jeg sier ikke jeg IKKE har gjort noe galt. Men straffen for en slik forbrytelse er ikke helt i mål for hva kriminalitet som er gjort. Om tekst paragrafen hadde gjort meg mer oppmerksom hadde det vært magiskt og sier da at det ikke var dette jeg ville frem til. Et eks. Hvordan skulle Ola Nordmann vært oppmerksom på et skilt som hadde blåst ned? Ikke mitt tilfelle men som sagt "Forholdet"

  11. Vtrl §5 første ledd sier følgende: Enhver skal være oppmerksom på offentlig trafikkskilt, signal og oppmerking og skal rette seg etter de forbud og påbud som gis på denne måte..

     

    Du sier jo selv at du ikke har vært oppmerksom.

     

    Skiltforskriften §28 første ledd nr. 1 sier også: 1. For offentlig og privat veg i kommunene Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, Tromsø og Drammen kan politiet treffe vedtak om å sette opp eller å ta ned

    a) forbudsskilt og påbudsskilt unntatt skilt som omfattes av bestemmelsene i § 26 og § 27,

     

    Dessverre tror jeg du har en meget dårlig sak.

    Hadde jeg vært deg hadde jeg ringt ned og spurt om å få vedta forelegget (om det er mulig vet jeg ikke). Det hadde ihvertfall spart deg for mye plunder.

    Jo, det er fullt mulig og endre veien jeg har valgt. Jeg sier at jeg ikke har vært oppmerksom etter skilt ja. Jeg så etter fotgjengere og fikk mere enn nokk å tenke på med politiet i nærheten. Hvordan skal en tekst paragraf gjøre meg mer oppmerksom? Greit at det står i lovene at du skal være det. Men om forholdet ikke tillot dette fra min side, hva hjelper paragrafen da?

     

    Håper jeg en dag kan se på at dette landet råtner, fra utsiden.

     

    Er det den velfortjente boten du fikk som har trigget ditt hat mot fedrelandet?

    Nei, det er ikke bare EN bot som har trigget dette, jeg er 19 år, jeg kommer garantert til å få en del bøter her i livet som er MER velfortjent enn denne ettersom jeg sikkert har 50 år igjen å leve.

    Om jeg skulle flytte til et land hvor jeg ikke fikk bøter, hvor ville det ha vært? Jeg har mer enn nok å si om dette landet slik det fremstår, men det har jeg ikke tenkt å ta opp i denne tråden og ber deg sende meg en PM om du er intressert i å lese på klagemuren min.

    Mine grunnlag:

    1. Skiltet er ikke høyere en 1m! Står en person foran det er det ikke synlig i det hele tatt!

    (Det er en mulighet for at det var derfor jeg ikke så det)

    2. Skiltet står i en vanskelig synlig vinkel.

    3. Politiet sto ETTER at jeg hadde blitt tatt og passet på i veien, for meg virker det som om de ikke gjorde jobben sin når jeg kom for dem måtte faktisk løpe bort for å stoppe meg.

    4. Jeg mener det burde ha stått minst 2 skilt!

    Du har strengt tatt feilet selv allerede på ditt grunnlag nummer 1. Hvordan skal du klare å legge merke til mørkkledde fotgjengere når du ikke engang klarer å legge merket til dette skiltet som står langt inni veibanen (fotgjengerovergangen)? Bare dette er grunn nok til at du bør bite i det sure eplet og betale boten.

     

    For å komme deg ned denne gaten med bil må du altså ha svinget rundt dette skiltet. Hva om det heller var en ravende full fotgjenger som var på tur over veien? Du ville da altså ha kjørt på denne stakkaren. Et skilt står heldigvis i ro.

     

    Høyden på skiltet er helt korrekt. Om det skulle vært like høyt som et normalt, fastmontert skilt, er det de færreste som ville lagt merke til det. I den høyden det er, har du utsikt til det rett ut fra førerplassen din, uten at du må gløtte opp.

     

    Konklusjon: her har du en meget dårlig sak for ditt vedkommende. Sure penger er det, men shit happens. DU var ikke oppmerksom nok, og har forhåpentligvis lært til neste gang.

    Du må tenke at du sitter INNI en bil, og har ikke like god synlighet som på disse bildene! Jeg så nettopp etter fotgjengere! Og at politiet sto i nærheten så vet alle hvor mye boost du får på oppmerksomheten og tenker at her må du være OBS! Men dette ble nå i mitt tilfelle en feil effekt og heller en forsterket fokus på fotgjengerene en annet SOM er det viktigste at du ikke påkjører. At det kommer en ranglende full mann over veien? Hvordan skulle jeg ha klart å kjøre over han og ikke to politikvinner som kommer LØPENDE mot bilen?

     

    Konklusjon: her har du en meget dårlig sak for ditt vedkommende. Sure penger er det, men shit happens. DU var ikke oppmerksom nok, og har forhåpentligvis lært til neste gang.

     

    For en meningsløs ting å si. Man kan alltid være uheldig å bli distrahert av noe. Det er nettopp derfor det skjer ulykker.

     

    Meningsløst å si? Jeg mener han ikke har vært observant nok, ikke klart å se skiltet som står der hvor en fotgjenger normalt ville befunnet seg, og ikke klart å se skiltet som står i perfekt høyde og posisjon for å kunne bli lagt merke til, og likevel har han kjørt. Da fortjener han boten. Eller mener du at jeg har ment noe annet?

     

    Hva om jeg har sluppet over en person over veien, personen stopper foran skiltet for han ser en kjent person. Da blir plutselig skiltet veldig lite synlig. Jeg ser ingen flere fotgjengere (som er det eneste jeg konsentrerer meg om hver gang jeg er på dette stedet) som skal krysse og fortsetter kjøringen min. Du sier høyden er riktig? Og dette står hvor? Jeg finner dette i Statens Vegvesen håndbok om skiltets plassering i side- og høyderetning:

     

    Optimal plassering vil være

    et kompromiss mellom ulike hensyn, men trafikantenes mulighet til å oppdage, oppfatte

    og lese skiltbudskapet under ulike forhold må i alle tilfeller være overordnet.

    Hva med ulike forhold som at fotgjenere er i området som er objekter som kan blokkere utsikten til skiltet?

     

    Og dette:

    Når trafikkskilt står inntil fortau, sykkelveg eller gang- og sykkelveg, skal ingen del av skiltene

    eller deres fester stå lavere enn 2,2 m over vegen. Når trafikkskilt står over fortau, sykkelveg

    eller gang- og sykkelveg, er den tilsvarende minstehøyde 2,5 m.

     

    Hentet fra: http://www.vegvesen.no/_attachment/69062/binary/218143

×
×
  • Opprett ny...