Gå til innhold

AwesomO

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AwesomO

  1. Hva er hensikten?

     

    Alle forstår engelsk. Det eneste som skjer er at du hindrer 99% av SC2-spillere å kunne se videoene. Det er heller ikke mange norske toppspillere som kan bidra med innhold. Så det vil til slutt endte opp med en kanal for en ytterst begrenset målgruppe, med innhold av kvalitet langt under det som allerede finnes.

     

    Nei.

     

    Hvorfor kvaliteten på innholdet vil være langt under det som allerede fins er uforståelig for meg. Trenger jo ikke caste kun norske spillere. Dessuten trenger man faktisk ikke være en ekstremt god spiller for å ha mye innsikt og være god som caster.

  2. Kjempe bra konkurranse, men som sagt tidligere er ikke akkurat Crysis spillet og teste evener i. Tidspunketet er også ikke ideelt, selvom dere sikkert har tenkt på flere turneringer.

     

    Som sagt i artikkelen er det vanskelig å finne et nytt fps med 1v1, men om det er nytt er vel totalt urelevant? Gameplay som teller og at det selvfølgelig er aktivitet på spillet. Cod hadde vært et bedre alternativ.

    Er vell bare dei som har fått oppgave å arrangere tournament i flere nye spill virka det som, så er vell derfor dei har Crysis 2, Gran Turismo 5, FIFA 11 & Starcraft 2 :> Tror det kjem senere tournaments i competetive games også.

     

     

    Ja, men tenker på fps i posten min da. De andre spillene er jeg enig i. Håper det kommer flere aktuelle spill = )

  3. Kjempe bra konkurranse, men som sagt tidligere er ikke akkurat Crysis spillet og teste evener i. Tidspunketet er også ikke ideelt, selvom dere sikkert har tenkt på flere turneringer.

     

    Som sagt i artikkelen er det vanskelig å finne et nytt fps med 1v1, men om det er nytt er vel totalt urelevant? Gameplay som teller og at det selvfølgelig er aktivitet på spillet. Cod hadde vært et bedre alternativ.

  4. Bra anmeldelse.

     

    Er enig med det jeg forstod (simpleminded hehe). Er det ikke meningen at en anmeldelse skal være subjektiv og ikke objektiv som mange her mener den bør være. han må jo nesten fortelle oss hva han mener og ikke hva andre mener ettersom dette ville vært mer eller mindre umulig uten å diskutere med andre.

     

    En anmeldelse vil aldri bli objektiv uansett hvor hardt man prøver og derfor er det meningsløst å skrive at man mener han har feil ettersom man egentlig ikke kan ha feil i en anmeldelse.

  5. Kunne tenkt meg noen treningskompiser som kunne tenkt seg å spille mot Protoss. Etter betaen har jeg kun spilt 1v1 og er i bronze (yeah) men lager gjerne et lag og spiller 2v2 eller 3v3, men ønsker meg primært 1v1 treningspartnere og 2v2 lagkamerat (helst av andre raser enn meg selv, spesielt i 1v1)

     

    Har skype om det er ønskelig!

     

    Andreassen - 496

  6. Mine replays fra første game i IEM Norwegian Cup, PvP, i tilegg til en grudgematch etterpå :).

     

    Mye pressure, og aggresivt spill, selv om det går på bekostningen av in-battle macro :S

     

     

    Likte BO din altså! pleier (pleide) selv å bygge gass før 2 gateway, og egentlig cybercore før andre gateway, men din build var ganske nice og brukte den selv mot en Z og eide han noe fryktelig! Er i bronze liga så er ikke spesielt god enda, men prøver på Protoss BO og din funket fett!

×
×
  • Opprett ny...