Gå til innhold

SlettProfil

Medlemmer
  • Innlegg

    617
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SlettProfil

  1. De fysiske lovene var i mot oss i dag, det går ikke an å forklare noe så hinsides som det vi har sett på en logisk måte. Helt ubegripelig

    De fysiske lovene var i mot oss i dag, det går ikke an å forklare noe så hinsides som det vi har sett på en logisk måte. Helt ubegripelig

  2. Mourinho fortsatt ute etter Rooney?

     

    Der vi bør forsterke er i DM rollen, en typ Toure spiller, men hvem kan sammenlignes med Toure?

    Usikker på om jeg er enig her. Mikel gjør den defensive jobben utmerket og har en god passningsfot, men mangler en del fremover på banen. Det er alikevel greit når vi har Ramires eller Lampard ved siden som kan gå mer fremover.
  3. "Oss"? Ser ingen andre som er like fanatiske som deg. Men en skal jo ha drømmer...

     

    Tror du ved hjelp av den klassiske 2+2 metoden ser at med "oss", så referer jeg til Chelsea og de resterende Chelsea-supporterne som identifiserer seg med klubben. Denne poengdelingen gir oss bedre muligheter til å komme oss(Chelsea, supportere mm.) til toppen igjen. Fanatisk? Ikke mer enn andre her inne, det er dog ikke jeg som har beskrevet meg med dette ordet i brukernavnet mitt.

    • Liker 5
  4. Jeg mener at FA generelt blander seg opp i bagateller som man klart kan overse. Både situasjonen med Rooney og Dalglish er et resultat av et øyeblikk hvor følelsene tar overhånd og det er menneskelig. Hvis det er noen av tv-seerne som fikk en sterk traumatisk opplevelse av å høre Rooney eller Dalglish banne skal jeg heller gå med på at en straff er på sin plass.

  5. 3p - Ivanovic

    2p - Rafael

    1p - Sagna

     

    Det er ingen virkelig gode høyrebacker i PL. I Serie A har man Maicon, i La Liga har man Dani Alves. Savner en som virkelig skiller seg ut på de britiske øyer.

     

    Ivanovic har vært Chelseas beste spiller i år, selv om han hovedsaklig er midtstopper har han prestert veldig bra i begge rollene.

  6. Jeg skriver i beruset tilstand og må beklage eventuelle skrivefeil som måtte forekomme. At Bale vant prisen for årets spiller mener jeg er feil og jeg er for en gangs skyld enig i det Alsaker sier. Nani og Vidic har klart vært de beste spillerne i PL i år og har mye av æren for suksessen som United har hatt i år. Vidic har vært generalen i forsvaret og Nani har vært den offansive arkitekten og dere hadde nok ligget noen hakker lenger nede på tabellen uten dem. Bale har vært god, men som dere nevner så har han ikke hatt noen gode spisser å lage et spill til. Han kommer likevel nedover på min liste, men han er alikevel en av de spillerne som virkelig har slått igjennom i PL i år. Uansett så er det spillerne som har stemt frem Bale som året spiller og det er ikke så mye vi kan få gjort med det. I følge premier league børsen er Berbatov årets spiller, hva mener dere om det?

×
×
  • Opprett ny...