Gå til innhold

OdinD

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OdinD

  1. Skal endelig skaffe meg en ny telefon. Har satt av rundt 2000kr til mobil og lurer på hvor mye jeg egentlig kan få for det? Under 2000kr er å foretrekke men budsjettet kan strekkes litt.

     

    Kravene jeg har til en telefon er at den har et ok eller bedre kamera, rask nok til å ikke lagge under normal bruk og at den har brukbar skjerm på 3,5" eller mer.

     

    For øyeblikket har jeg sony xperia Go i tankene men jeg vet at det finnes en haug med andre alternativer der ute som jeg ikke har fått med meg. Om noen kunne pekt meg i riktig retning hadde det vært fantastisk!

  2. Bra som vanlig :thumbup:Jeg har forståelse for at fotografer vil ha med vannmerke på sine bilder kanskje litt synd at det forstyrrer, men siden det oftere og oftere oppleves at brukere her får bildene sine stjålet vil jeg si at Akam ikke burde oppfordre eller i negativ kontekst kritisere det. Når det nevnes burde også grunnen for at bilder vannmerkene nevnes.

     

    Ville ikke sett på det der som et vannmerke. Heller en logo, en grusomt stygg logo. Synd siden bildene som oftest er veldig gode.

×
×
  • Opprett ny...