Gå til innhold

Xabi.A

Medlemmer
  • Innlegg

    398
  • Ble med

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Xabi.A

  1.  

    Har også et par KOSS Porta Pro, rett og slett fordi de er billige. Har derfor lyst til å investere i et par nye hodetelefoner.

     

    Hva er galt med dem?

     

    Lei av at de fort kan bli ødelagte (lyden på ene øret forsvinner). I tillegg synes jeg de sprer for mye lyd til omgivelsene. Har lyst til å prøve andre muligheter.

  2. Er på utikk etter et par nye hodetelefoner. Selv etter å ha bladd meg gjennom utallige sider her på forumet, har jeg problemer med å finne hodetelefoner som passer meg og mitt bruk. Skal prøve å melke ut det jeg kan av info, i håp om at en med litt mer kunnskap kan trylle frem noen alternativer.

     

    Budsjett: Tenker jeg rundt 1000 kr. Kan strekke meg noen hundrelapper opp.

    Størelse: Ser for meg pads på øret. Ønsker en mindre hodetelefon, ettersom planen er at de skal bli brukt ute blant folk.

    Type: Gjerne lukkede da jeg ikke ønsker å dele musikken jeg hører på med alle rundt meg. Har ikke planer om å gå rundt med "hørselvern".

    Bruksområde: Skal i hovedsak brukes til musikk. Til og fra skole på bussen, på lesesalen osv.

    Tillegsinfo: Hører for det meste på House, men rolige akustiske sanger er også noe jeg foretrekker. Mic er ikke et must, men mic på ledningen som passer til tlf-samtaler er ikke noe jeg takker nei til.

     

    kilde: Bruker som regel mobilen som musikkavspiller, i noen tilfeller PC'en.

    Bruker i dag proppene som følger med mobilen. Synes de er veldig greie med tanke på størrelse (gjør ikke så mye ut av seg), men komforten og lydkvaliteten er ikke noe å skryte av. Har også et par KOSS Porta Pro, rett og slett fordi de er billige. Har derfor lyst til å investere i et par nye hodetelefoner.

     

    Hva vil dere anbefale?

     

  3. Du må sende inn kvitteringen fra kjøpet, og så må du deretter betale mva pluss fortollingsgebyr for det faktiske totalbeløpet.

    Takk for svar! Den eneste kvitteringen jeg har er jo kun ordrebekreftelsen proxyen har sendt til meg. Er det den jeg skal sende inn?

     

    Men det er ikke noe problem at varene jeg har kjøpt i realiteten koster mer enn det han har skrevet opp?

  4. Har bestilt et par gensere og en bukse gjennom en proxy i USA. Han markerte pakken som gave, fjernet alle lapper i tillegg til å sette verdien til $20. Sist gang gikk det helt problemfritt, men denne gangen har jeg mottatt et brev der det står "FORESPØRSEL OM TOLLINFORMASJON", hvor jeg må sende inn kvittering og fødselsnummer for å tollbehandle sendingen. Det har virket som at flere på forumet her har vært borti det før, og jeg lurer derfor på hva jeg må gjøre?

  5. Har nå gjennomført både RYP Grunnprogrammet og Ekstrem Muskelvekst. Er fornøyd med begge programmene, men har nå lyst til å prøve noe nytt. Men jeg har et lit problem ved at jeg ikke har peiling på hvilket program jeg skal starte på. Har som mål å oppnå muskelvekst, i tillegg til litt styrke. Jeg trener på treningssenter 3 ganger i uken, i tillegg til kondisjon 2-3 ganger. Noen som har erfaringer med et program de er fornøyd med? Jeg er åpen for alt :)

  6. Ingenting å gjøre. Du har nok tapt de pengene.

     

    Det samme skjedde med meg i slutten av september i fjor. Da var 249,-, men har ennå ikke fått mine 4600 fifa points.

    Snakket nettopp med en Advisor på chat. Han sa at jeg mest sannsynlig vil motta pointsa innen maks 15 dager. Måtte skrive PSN, hva laget mitt heter, og hvor mange spillere jeg hadde i klubben

×
×
  • Opprett ny...