Gå til innhold

Haygon

Medlemmer
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Haygon

  1. Har en Xperia V selv og må si meg veldig fornøyd til den. Godt kamera, gode menyer og stilig design til relativt lav pris ( 2000 for min del). De fleste mobiler vil nok knuses eller skades betraktelig hvis de sleppes i bakken, hvis de ikke er designet spesielt for å tåle støt. De mobilene er ofte store stygge og tja, om de er gode kan vel diskuteres alt ettersom hva man skal bruke de til. Det jeg foreslår er å kjøpe et slags etui eller beskyttelsesramme til mobilen din. Selv har jeg sett på en lærlommebok til Xperia V som kan dekke og beskytte hele mobilen, noe sånt som dette hvor du også kan ha bankkort og slikt inni. Jeg ser for meg at det vill kunne gi ganske god beskyttelse mot støt.

    • Liker 1
  2. Har nylig kjøpt et Razer Tiamat 7.1 Headset. Jeg har et integrert 7.1 lydkort (SupremeFX X-Fi" som er onboard på et Asus Crosshair IV formula hovedkort.

    Jeg har hatt plugget in headsettet på riktig vis.

     

    Gjennom testing av 7.1 på windows audio devices så hører jeg alle lydkanelene. Men når jeg f.eks hører på musikk i 7.1 mode så hører jeg absolutt ingen bass og det høres ganske " tinny" ut. I 2.1 mode høres det veldig "muffled" ut. Som om jeg sitter i en glassflaske og lyden er utenfor.

     

    Jeg prøvde Tiamats i Battlefield 3 og ble overrasket over hvor dårlig lyden egentlig hvar. Man kan ikke høre noe spesielt til surround og det er vanskelig å definere hvor lydene egentlig kommer fra. De høres rare ut og explosjoner høres enten ut som en diger tromme, eller svak hvis jeg skrur ned bassen på headset kontrollenheten.

     

    Jeg har lastet ned drivere til det integrerte lydkortet og tiamaten har ingen drivere å laste ned. Er det noe jeg har oversett eller har glemt å konfigurere? Er det noe jeg kan gjør for å få lyden til å høres bedre ut en dette?

    Et par ekstremt billige headphones ( under 200kr) høres mye bedre ut en disse tiamat, både i BF3 og i musikk.

     

    MÅ jeg ha et dedikert 7.1 PCI lydkort for å få bedre lyd en dette?

  3. Må bare si at Trine 2 var utrolig artig å spille sammens med en venn. Selv om det blir mere ødelegging for hverandre og generelt kuking rundt var det ekstremt artig! Av og til kan man ha det artig med å tulle med hverandre men noen ganger må man bare ta seg sammen å samarbeide godt. Akkurat slik et spill skal være syns jeg. Hjelper på at det er ganske pent å se på og at soundtracket er ganske bra!

     

    Trine 2 fungerer også heeelt fint på mousepad.

  4. Heisann! Jeg er en kar fra molde på 18 år som ser etter noen greie folk å spille diverse spill på PC med. Det eneste jeg ber om er at du:

     

    har mic og kan bruke skype

    er helst over 16 år

    at du er moden, men kan også kødde litt.

     

    Noen multiplayer / Co-op spill jeg har akkurat nå er:

     

    Battlefield 3

    Battlefield: Bad company 2

    Team Fortress 2

    Minecraft

    Left 4 dead 2

    Dead Island

    Trine 2

    Arma 3 alpha

    Portal 2

     

    Ville vert kjekt for eksempel å få til en god squad til battlefield spill eller noen å spille litt minecraft med :)

  5. Jeg har skaffet meg Windows 8 og liker det ganske greit. Men jeg har ikke disken som kom med hovedkorter som inneholdt programmene driverne og slike ting og lurer på om det er viktig å oppdatere sånne greier på hovedkortet sitt? Jeg skal spille en del og vil skvise maksimal ytelse og funksjonalitet ut av PCen min som mulig og vil ta en titt på OC av cpu i fremtiden.

     

    Jeg har vert innom ASUS sin webside og sett på downloads til hovedkortet mitt og windows 8 står ikke som tilgjengelig OS når man må velge det. Det er Maaaaange separate filer og setuper som man kan laste ned der og jeg vet ikke hva halvpartern er engang og om jeg trenger det.

     

    - Fins det noen enkel løsning på oppdateringer av hovedkortet mitt?

     

    - Hva er det nødvendige jeg må laste ned og installere på hovedkortet?

     

    - Går hovedkortet i det hele tatt overens med windows 8?

     

    - Burde jeg heller bare gå tilbake til windows 7 før jeg fortsettet og installerer og laster ned diverse ting på denne PCen?

  6. Heisann! (Hagon94 fra youtube her!) Kunne gjerne tenkt meg å spille litt med deg når jeg kommer hjem for godt rundt tidlig mai måned. Jeg har spill som Minecraft, TF2, BFBC2, BF3, L4D2, Dead Island, Trine2. Er ganske god på minecraft men har ikke snøring på tekkit eller noe som helst mods. Kanskje du kan lære meg opp etterhvert eller så spiller vi vanilla? :p Har ganske grei PC så kan kanskje filme samtidig som deg så får vi to synspunkter. Mic har jeg også.

  7. Bruker du USB-kablelen til det headsettet blir lyden sendt digitalt, så da skal det i prinsippet ikke ha noe å si hvilket lydkort du har, enn sålenge det sender 7.1 lyd.

     

    Dette headsettet bruker bare USB til å gi strøm til headsettet, den overfører ingen lyd. Lyden kommer fra en haug med fargede kabler man kobler inn i lydkortet.

  8. Trur dere det innebydge lydkortet SupremeFX X-Fi fra hovedkorted ROG Asus crosshair IV fungerer bra med det ekte 7.1 surround headsettet Razer Tiamat 7.1? Det står ikke på reccomended soundcards til headsettet, men jeg lurer på om mitt lydkort støtter 7.1 lyd og kommer til å drive headsettet med den kraften og lydkvaliteten den trenger?

  9. Ja, da skal det være helt åpent mot nettet (pass på at softwarebrannmur står på).

    Unntaket er hvis ISP har sperret porter pga unormal trafikk fra ditt nettverk (virus/malware) eller du har routermodem med porter.

     

    Å ha en diger kabel fra rommet med modem I å helt hit blir vel uaktuelt for resten av familien. Jeg kan vel lage en eller annen ordning men det får bli siste løsning. Trur du vi klarer å få portene til å åpne seg gjennom routeren på det trådløse nettverket?

  10. Foreslår du prøver modem rett i PC og ser om det fungerer da. Pass på at du slår av modem et par minutter etter bytte av tilkobling av nettverkskabel. Da får du frigitt lease av IP fra CD. Gjør også dette når du skal koble til routeren igjen

     

    Har ikke mulighet til å prøve dette akkurat nå, men isåfall hvis jeg prøvde dette og bare koblet til via kabel direkte til modemet, hva måtte jeg ha gjort for å åpne porten 25565 da? trengs det ikke? Er det bare å fyre opp serveren med en gang?

  11. Rart! Ville prøvd å reboote routeren manuellt en gang jeg da. Satte kjapt opp en minecraft server nå, og porten sier den er åpen hos meg. Det som også kan gå an (som jeg dog ikke har hatt problemer med, men har hatt problem på tidligere rutere) er å sette portrangen fra tallet før til tallet etter den porten du faktisk skal forwarde. f.eks 25564 - 25566.

    Jeg spiller dog ikke minecraft, så får lissom ikke sjekka. Hjalp en kompis igår bare. x)

    Hvis serveren kjørte bak den gamle routeren kan det jo hende du fiksa noe i serverconfigen da, og det kan jo hende det ikke gjelder for nåværende router. (Tenker da spesiellt på ip, veit det skal gå ann å manuellt sette den) :)

     

    Jeg tjuvlånte accounten bare jeg, og funker fett for meg med samme instillinger i jensen som deg (+den routeren bak (siden jeg har det ofc))

     

    Jeg holder altid Minecraft serveren oppdatert og i egen mappe nesten hver update. Det er ingen gamle configs som holder meg tilbake. Å sette IPen I configen skal vist være dårlig så det har jeg ikke gjort.

    Prøvde nylig med port range 25564-25566 men ingen suksess. Reboota også router manuelt etter å ha prøvd å forwarde 25565 igjen, men det går fortsatt ikke.

  12. Dobbeltsjekk at ikke brannmuren i datoren blokker noe, samt må tjenesten (minecraft serveren) kjøre for at porten skal finne servicen i andre ennen. Ser ut som at du har en jensen router elns, og såvidt meg bekjent så skal det der funke. Er i hvert fall det jeg har gjort for samtlige porter jeg har hatt bruk for, men jeg har en router bak der igjen.

    Reboot routeren også, dersom du ikke har gjort det. :)

     

    Edit:

    (Mulig jeg var litt kjapp i vendinga her nå, så ikke alle de andre postene. For tidlig på morran)

     

    Jepp, routeren jeg har er en Jensen Scandinavia AL59300. Serveren var oppe mens jeg sjekket porten, but no dice. Selve minecraft programmet og server programmet er tillat gjennom brannmur og noen sa jeg burde åpne en såkalt outbound rule for port 25565 så jeg prøvde noe slikt, selv om jeg ikke er helt sikker på om jeg gjorde det riktig, da.

    Routeren rebooter vist seg selv hver gang man applyer etter å ha portforwardet.

  13. Jeg prøvde nylig en gang til å port forwarde på routersiden og sjekket igjennom " Canyouseeme.org" open port checker tool, og fikk denne meldingen " Error: I could not see your service on 109.189.62.171 on port (25565)

    Reason: Connection timed out"

     

    Her er et bilde av routersiden og slik at du kan se om det er riktig eller ikke. Mener at den er det siden dette er slik jeg har gjort det før med suksess.

     

    post-220598-0-22533900-1334486268_thumb.png

  14. Har du rent modem, så skal portforwarding være enkelt. Er du sikker på at det ikke er et routermodem? (sjekk adressen på internettporten til router om du er usikker)

     

    Hva du mener med "rent modem" er jeg usikker på, men jeg kan si det navnene på modem.

    Modemet er et Thomson TMC471. " sjekk adressen på internettporten til router om du er usikker" Vet jeg ikke helt hva du snakker om, men er ganske trøtt nå så jeg trur jeg kommer til å ta en pause nå og fortsette i morgen! Ville vert kjekt med hjelpen din i morgen også :) Godnatt!

  15. Går routeren gjennom et modem?...selv om dum PFer på routern så PFer du ikke på modemet

     

    Ja, router går vel igjennom et modem. Jeg hadde aldri trengt å PF gjennom modem før på forrige modem så jeg viste ikke at det gikk ann. Men kanskje jeg må det med den nye modemet. Hvordan PFer jeg gjennom et modem? :)

  16. Har serveren statisk IP adresse ? Og er det den adressen som routeren forwarder porten til ?

     

    Det fungerer ikke å sette en statisk IP (Har hatt det før på forrige router, men klarer det ikke med denne ruteren) Så nei, men jeg bruker altid den riktige daverende IPen når jeg prøver å forwarde porten men det fungerer ikke uansett.

  17. Jeg prøver å åpne porten 25565 gjennom rutersiden i webbrowseren og tillater den gjennom brannmuren, men selv etter dette nektes port 25565 å åpne seg. Port 25565 må åpnes for å kunne lage egen Minecraft server.

     

    Jeg har kunnet lage en Minecraft server før uten problem, men etter et modembytte fungerer dette ikke lenger.

     

    Hvis det er noe informasjon du trenger for å hjelpe, bare spør.

  18. By the way! Vet du om Asus sin fiffige 1 års " Accidental damage warranty" gjelder i norge i det hele tatt? Er vel for mye å spør om at den følger med når jeg kjøper den på komplett uten ekstra kostnader? :p

     

    Jeg skal ikke uttale meg skråsikkert her, men jeg tror dette kun var for det nordamerikanske markedet. Den beste forsikringen du kan få er å sette vekk 3-400 kr på en konto hver måned. Da har du nok til å kjøpe deg en tilsvarende PC om et års tid. En av fordelene med ikke å kjøpe en svindyr PC til ditt bruk.

     

    Kan på det sterkeste anbefale denne http://www.dealextreme.com/p/quality-carrying-bag-for-13-laptop-black-red-33968. Under 40 kr rett hjem i posten. Siden du skal ha med deg PC'en litt rundt på strømløse steder kan en slik en være ok å ha http://www.dealextreme.com/p/3-led-usb-light-5452. Ellers er det mye kjekt å ha hos dealextreme.com. Alt under 200 kr er avgiftsfritt. Leveringstiden varierer som regel mellom 1-4 uker utenom høytidene.

     

    Aha, skjønner!

     

    Jeg kan å skrive uten å måtte se på tastatur så en usb led lykt trenger jeg nok ikke. Hvis jeg trenger lyst rettet imot laptopen bruker jeg mobillyset mitt eller en hodelykt som jeg sikkert kommer til å bruke ofte å ha på meg ute om natten uansett! Men kan da lagre den i tankene siden den var rimelig billig og kan være kjekk å ha uansett! :)

     

    Siden det ikke er noe accidental damage warranty får jeg vel bare være forsiktig! Så på den bagen og synest også at det kan være lurt å skaffe seg en slik liten laptop bag. Tenker jeg kjøper en fra komplett i samme kjøret som jeg kjøper en del annet. Den ser ut til å gi grei beskyttelse. Kan jo også kjøpe en med litt mer plass som 14" bag og legge i noe bobleplast eller noe lignende. :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...